Merhaba

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor bilgisi sınavı sonuçları açıklandı. direksiyon sınavının tarihi ankara için 20 veya 26 mayıs olacakmış. kurstan bildirecekler. beklemedeyim.

ayrıca, honda cbf 150'ye yine yeniden zam yaptı, sinir oldum. daha bir kaç ay önce ybr 125'den ucuza satılan motor şimdi 600 tl daha pahalı oldu. ikinci el alasım var ama ikinci ellerin fiyatları da yenisine yakınsıyor. insan bazen yenisini almayı daha mantıklı buluyor. kararsızlık diz boyu.

günlerdir böğrüm iyileşmeyince doktora gittim. kaburgam çatlamış meğer. oha!

Geçmiş olsun agam.Malesef bu zamlar hondanın adını yakında zamda yapacak zaten.

teşekkür ederim :) evet honda çok canımı sıktı ama kaçacak yer yok sanki zam meselesinden...

harbiden oha nasıl kaburgan çatladı :cyclopsan yüksek bir yerden falan mı düştün :silent: geçmiş olsun

teşekkür ederim :) motordan düştüm. yukarda anlattığım a2 hazırlık pratiği esnasında.

teşekkür ederim :) evet honda çok canımı sıktı ama kaçacak yer yok sanki zam meselesinden...

teşekkür ederim :) motordan düştüm. yukarda anlattığım a2 hazırlık pratiği esnasında.

şimdi gördüm motordan böyle ufak düşmeler iyidir insana yeni şeyler öğretir :cat:

buradaki ziyaretimin yeterli olduğuna kanaat getirdim. forumdan ayrılıyorum. hoşçakalın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar