motor sevdası hususunda gelişim raporum gibi kullandığım bu başlığa bir şeyler daha ekleyeceğim sevgili günlük. eğitimlerim hala başlamadı, ehliyetin sınavında da daha çok var. dolayısıyla bugün somut bir gelişme yok. ancak bugün fark ettim ki mt ankaranın kurduğu facebook sayfasından atılmışım, dışlanmışım.
daha önce yazılan bir mesajda denmiş ki aramızda kalmak için adam gibi adam olmak yeterlidir. demek ki ben adam gibi adam olamamışım. aklıma adam gibi adam olmamak adına yapmış olduğum kusurlu hareketler geliyor.
1. toplantılardan önce mekanlarda sigara içilip içilmediğini öğrenmeye çalıştım.
2. toplantı öncesinde mekanda sigara içilip içilmeyeceğine dair sorduğum sorulara çelişkili cevaplar verildiğini bunun açıklayıcı olmadığını, problemimi çözmediğini forumda mt- ankara başlığında ifade ettim.
3. sigara içilen mekanlardaki ve mekan hakkında önceden bilgi alamadığım toplantılara katılmadım.
belli ki adam gibi olamamışım ki sevgili günlük, bu adam gibi adamlar seni gruptan çıkarıyoruz sebebi de şudur demek gibi en temel insani iletişime bile ihtiyaç duymadan beni gruptan çıkarmışlar. üstelik beni gruptan çıkaran kişi, arkadaş listesinden de çıkarmış. işlediğim kabahatleri düşünüyorum da yanlış olduğunu düşündüğüm bir tanesi yok. eh ne yapalım sevgili günlük; o da olur.
Merhaba abim.
Gayet ılımlı ve seviyeli birisi olduğunuz zaten mesajlarınızdaki cümle kurmalarınızda bile belli oluyor. Muhakkak yanlıs bir anlasılma vardır. Bence o konuyu fazla kafanıza takmayın.
Ben de bir ankaralıyım. Adana'da okuyorum ve bu yaz motorumu adana'dan ankara'ya getirmeyi düşünüyorum. Belki eğitimleri beraber alırız beraber toplantılar yapar beraber geziler düzenleriz hatta ilk motorunuzu beraber seçeriz olmaz mı ?
Önemli olan kiminle olduğu değil o gezinin, o toplantının katılmaya değip değmeyeceği.
Adam gibi adam olmayan bir kişi olduğunuzu düşünmüyorum. Yukarıda da belirttiğim gibi yöneticilerle irtibata geçin madem bu kadar yaraladı bu hareket sizi..
Geç de olsa tekrar hoşgeldiniz demek istiyorum..
gt250 naked bence de sizin için en uygun motor. Ben de gt250r kullanıyorum.. Bir inceleyin derim.
İyi günler dilerim