Merhaba

dostum yorumların hepsini okumadım ama şunu söyleyebilirim ben askerdeyken babam calipso 125 almiş şu an motor 1850 km de ve egsoz dağıldı dağılıcak ki ben rodaj döneminden tamamen çıkmadığından 50 ile 70 arası gidiyorum babamı bilmiyorum ama oda fazla zorlamaz sesler gelmeye başladı sağından solundan çekişi fena değil ama sıcak havada çok babuk şişiyor ver bayılıyo çok az ısındığında bu yorumları calipso için yapmıyorum ama hemen hemen hepsi böyle diyebilirim açıkcasıda pek tavsiye etmiyorum ben senin yerinde olsam benim düşüncem biraz daha arasştırır taksile ybr 125 alırdım taş gibi motor he bu scooter değil ama seni bütçendeki ve düşündüğün motosikletlerde anlattığım gibi sorunlar kaçınılmaz!!

eyvah eyvah son darbe bu oldu sanırım. Napalım görünüşe önem vermiycez . cup alabilrim ama arkadaşlar cup 100cc içinde diyolar ki 70 80 den sonra basmıyor! Buda benim kafamı kurcalıyo yani bütcem sadece cup ya da kalipso 125 liğe müsade ediyor öğrenciyim bi gelirim yok :) stajdan aldığım parayla halletcem işte

sende 100cc lik cup motosikletten 120 beklemiyosun dimi bence forumu dikkatlice araştır ve bütçene uygun daha sağlıklı bi motosiklet sahibi olursun:cat:

:D vazgeçtimm napıyım bi bildiğiniz olmasa boşuna alma demezsiniz :) almıycam artık kalipsodan vazgeçtim :D

evet öyle yapıcaz artık :D bu arada özel mesajlarını bi kontrol et abi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar