Merhaba

Her benzin alışta deil öğle fazla yağda harcamıyor amcamın bws nın yagını ben koyuyorum aklınada gelmıyo yağ ışığı var yağ bitince yanıyor bu arada bws nin sesine herkez hasta :bounce:

Bu arada yağ ile benzi depoları ayrı motor kendi karıştırıyor ve senın ıstedıgın motordan daha atak ve güçlü nede olsa 2 zamanlı ve yamaha :bounce:

http://www.youtube.com/watch?v=ZKtjJPzfOPU izlede anlarsın :)

Son düzenleme:
anladım tamam :D ama işte ya küçük onlar ve benim istediğim motor hem geniş hem büyük rahatlık açısındanda çok rahat yakıt kötü diyosunuz :D yakıt kötü oluncada işler deişiyor :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 PM ----------

:bounce: tek önerebildiğin o mu? başka yokmu benim istediğim tipte bi motor (önerebileceğin)

abi öyle deme ya :D bi kere alıcam da iyi olsun yani :D ama aradığım kriterlerde :D yani ses fazla olmasın ve rahat olsun :) sarfiyatıda az olsa.. :D of ya of :D

Çok şey istiyosun gibime geliyor :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:27 PM ----------

Bu arada bws küçük demişsin amcam 1.83 boyunda ve 125 kilo :)

:D biraz öyle mi oldu dersin :p ya bak iki kişiye sordum bu gün ramzeyden şaşma kalipso 125 al diyolar 150 alma çünkü 3 ay binersin diyolar hey Allah'ım herkes bişe dior :D

:D k.bakma ya senide iki gündür sorunlarla sıkıştırdım ama napıyım :) ilk motor ve heycan var anlarsın :bounce:

Honda hayat onda

Selam arkadaşım bende ilk ybr alacaktım ama honda cbf 150 ye binene kadar fikrimi değiştiren ise daha rahat daha kulnalışlı yormuyor bi kere yine sen bilirsin ama honda derim :cat:

Arkadaşlar bakın haklısınız scooter kullanmak gerçekten zor ve bulunduğum yer bayır ve işlek bir cadde çok dik orda bazen durmak zorunda kalıyoruz , ve scooter ile ordan kalkış yapmak bir ölüm bide virajlı yani arkada insan olduğunda kalkarken tereddüt ediyor insan ön kalkıcakmı :D uçacakmıyız diye çok dik. Ama hiç cup denemedim yani rahatlığı açısından kötü ama sürüşü nasıl bilmiyorum koltuk taş gibi diyor uniqe abim :D napıcam bilmiyorum

Sen burada şuna karar vereceksin bence senin için önemli olan motorun rahat olmasımı- az yakmasımı? Rahat olsun dersen yakıtı önemsemeyeceksin,az yaksın dersen rahatlıktan ödün vereceksin biraz.Ben sana kafana yatan her motorla bi deneme sürüşü yapmanıda öneririm.:cat:

haklısın egeli ama şimdi ilk motorumu alacağım için rahat olmasını istiyorum yakıtta çok yakmaz herhalde ya ne biliyim

ismi bende duymadım o yüzden güvenemiyorum ama bak ramzeyin dediğim kalipso 125 i cok kisi önerdi senle birlikte 3 kişi yakıttan şikayetçi diğerleri çok cimri diyor :D hey Allah'ım ya :D:D kaldım sıkıntıya :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar