merhaba

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu aralar özgürlüğe pek merak saldım, sanırım bütün bir yılı çalışarak geçirdiğim için :)
iş yerim şehrin ana yollarından birine bakıyor, sıkıldıkca yoldan geçen araçları izliyorum, yoldan geçen bi motosiklet görünce garip bir şekilde onu kullananın ben olduğumu hayal etmeye başladım son zamanlarda...
motosikletler : özgürlük bence
nette biraz araştırdım ve sizi buldum, imzamdanda anlaşılacağı gibi aslında motosikletler hakkında bişey bilmiyorum ve bilmeden onu kullanmaya calışmayacak kadar bilincindeyim. Burada çok şeyler öğreneciği mi düşünüyorum
herkese tekrar merhaba :king:

sevgili irre hoşgelmişsin aramıza, motosiklet bir tutkudur. hemde geceleri uykularını kaçıracak bir tutku. ve de motosiklet.net bağımlılık yapar kendimden ve buradaki insanlardan biliyorum umarım en kısa zaman da bir motor alırsın. her şey gönlünce olsun

teşekkürler :)
şuan sadece motosiklet hayranıyım umarım iyi bir motorcu olurum ilerde:p

İyi bir motosiklet kullanıcısı olmak için zaman kaybetme derim.Öğrenmek ilgiyle başlar, o da sende var şu an.Bisiklet kullanabiliyorsan ne ala.Bir mobilet bulup uygun yerde kullanmanda fayda var. Ehliyetin yoksa bir sürücü kursuna yazılmalısın. Hiç değilse kış ayını bu şekilde değerlendir.Yaza Allah kerim.

motosiklet kullanabiliyorum zaten ama henüz trafiğe hiç çıkmadım ama sadece kullanabilmek yetmiyor diye düşünüyorum, hergün kaza haberleri yer alıyor her yerde, gerçek anlamda motora hakim olmadan ben motorcuyum motor kullanabiliyorum demek istemiyorum, ayrıca teknik anlamda pek bi bilgim yok
modifiyenin ne olduğunu birkaç gün önce öğrendim :cherry:

hoşgeldin aramıza tam olarak burda tüm sorularının karşılığını bulabilirsin

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin:rendeer: O kapının önünden geçen motosikletlerden birinin üstünde yakın zamanda senin olman dileğiyle.Ayrıca,önce motosiklet değil bilgi,birikim kazanmaya çalışman çok güzel,bilinçli bir kullanıcı olduğun için ayrıca tebrik ediyorum seni:cat:

teşekkürler:)

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar