merhaba

hosgeldın motosiklet bır tutkudurki ne zaman ne yapacagın bellı olmaz yerı gelır gece saat 3 te atlayıp gıdersın gezmeye:)manyak bısı keske bulasmasaydım:p saka bı yana ama motosıklete meragın varsa herseyı cabuk bı sekılde ogrenırsın bence cunkı hersey ılgıyle baslar bende senın gıbıydım ılk fıteslıyı 15 yasımda kullandım mz di...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin arkadaşım. Bayağı da aktifsin forumda geldiğinden beri eeee bu da aramaıza sıkı bir dost daha katıldı demektir :rendeer:

teşekkür ederim
uzun zamandır takip ediyordum zaten ama üye olmaya yeni cesaret edebildim
umarım uzun süreli sıkı bir dostluk olur, ben varım bakalım sizlerde kabul edecek misiniz?

Ettik bile. :) :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin..

motorsikletin ' m' sini bilmene gerek yok Onu ruhunla hissedeceksin

Bu aralar özgürlüğe pek merak saldım, sanırım bütün bir yılı çalışarak geçirdiğim için :)
iş yerim şehrin ana yollarından birine bakıyor, sıkıldıkca yoldan geçen araçları izliyorum, yoldan geçen bi motosiklet görünce garip bir şekilde onu kullananın ben olduğumu hayal etmeye başladım son zamanlarda...
motosikletler : özgürlük bence
nette biraz araştırdım ve sizi buldum, imzamdanda anlaşılacağı gibi aslında motosikletler hakkında bişey bilmiyorum ve bilmeden onu kullanmaya calışmayacak kadar bilincindeyim. Burada çok şeyler öğreneciği mi düşünüyorum
herkese tekrar merhaba :king:

selam motoru ruhunda hissedeceksin öncelikle onunla bir bütün olacaksın beyninde canlandıracaksın her yerini bileceksin önce dengede durmayı öğren sonrası gelir meraklanma yeterki iste saygılar ::sos:: ::gazete:: ::plus1:: kasksız asla kulanma derim
hoşgeldin umarım kalıcı olursun

teşekkür ederim :)

korumasız motor kullanmanın sonuçlarını çok iyi biliyorum emin ol ve korumasız motor kullananlar çıplakmış gibi geliyor bana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar