merhaba

nasılsınız arkadaşlar yeni bir motorcuyum daha doğrusu olmaya çalışıyorum bana önerilerinizi bekliyorum yeni kullanıcıyım 2500-3000 YTL bütçe ile
ne almalıyım sizce bu benim ilk makinem olacak chopper çok ilgimi çekiyor bu arada ama o paraya iyi bir makine alamazsın dediler ::eek:uestion ::eek:uestion

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin:rendeer:
elindeki miktardan ehliyet,koruma kıyafetleri gibi masrafları çık.ona göre bi motor bak derim:cat:

hoşgeldin... o chopper diye bilinen tür aslında cruiser'mış. ben de bunu burada öğrendim.
bak şimdi, parayı verecek olan sensin. burada 2-3 adamın sözüne uyup karar vereceğine takıl biraz foruma. hangi modeller revaçtaymış bir bak. sonra yazılanları oku, nesi güzel, nesi kötü. sonra kendi aklınla kararını ver, başkasının aklıyla değil. hiçbirşey okumuyoruz, bari kendi işimizle ilgili şeyleri okuyalım.

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Süper Moderatör (BBRR)
:rendeer: hos geldın.acelen varsa ve ehlıyetın yoksa oncelıkle ehlıyetını al sonra 125 kt al.bana sorarsan acele etme bıraz para bırıktır guzel bırsey al derım.

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Seçim için en doğrusu ilgilendiğin modellerin topiclerini okuyup incelemek. Onlarda sorun olursa o zaman yardım için burada olacak birsürü kişi var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
umarım gönlüne göre bir şey bulursun

hoş geldin, elindeki miktara göre motorlar var, beğenmen önemli.
sevgi ve saygıyla kal.

Hoşgeldin.Çinliler pek kaliteli olmamakla beraber o fiyat aralığında başkada bişey bulmak zor.Biraz amana yaysan ve seçimini kesinleştirirken imkanın varsa para biriktirsen belki daha uygun makina bulabilirsin.

al birini vur ötekine hangisini alsankı bilmem gerçekten zor karar hepside bir birinden kötü o paralara gerçekten işin zor allah kolaylık versin sana iyi şanslar umarım seni fazla üzmeyecek bir motor alırsın ben sana bir şey öneremem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar