Merhaba . Yardım Lütfen

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle herkese merhaba. Motosiklet.net ailesine bikaç dakika önce katıldım :) Benim sorum şu olacak. yaklaşık 4 yıllık bir motosiklet kullanıcısıyım 3yıldır aktif bir şekilde Cbf 150 sürüyorum. Bu hafta içerisinde 600'lük bir racing'e geçmeyi düşünüyorum. Sorularım şunlar ;

-Direksiyonum yeterli olacak mıdır ?

-Eğer yetiyorsa zx6r düşünüyorum fakat ikinci el piyasası parça durumu ve motor sıkıntı yaratır mı bunu bilmek istiyorum. bir diğer alternatifim 600 RR .. ilginize şimdiden teşekkür ederim

direksiyonun yeterli olacaktır. Fakat motor cbf ye göre çok çok kuvvetli olduğundan motoru zaptetmede zorlanacağını düşünüyorum.hani amerikalı kovboyların vahşi hiç binilmemiş atlara binip rodeo yapmaları gibi. O aleti zaptetmede önceleri zorlanırsın. Bana göre bi ara sınıf olan 250 cc. Cbr 250r, gt250r, ninja 250r gibi bişey kullanmanız. Benim şahsi fikrim bu. Siz bilirsiniz.

Motosikleti
Dominar 250
bence yeterli olur arkadasım
sadece ilk 5 gün biraz afallıcan okadar

Direksiyon dersi veren hocalar var Rahmi Hoca, Murat Hoca onlardan ders alabilirsin istersen

bir hafta kadar 250cc kiralayabileceğin bir yer olsaydı ve kiralasaydın çok rahat sürerdin bence. 13 beygirden 110 beygire geçmek... bana ölüm gibi gelir ki 250ccden yüksek hacimli bir motosiklet almayı ömür boyu düşünmüyorum.

4 değil 44 yıllık bir sürücüde olsan, tarz değişikliği seni zorlar..Bu aletlerin vitesi oturuş pozisyonu direksiyonun dönme çapı seni ilk etapta zorlar.. Çok yabancı gelecektir..Hani bi tranalp olsa sıkıntı yok veya fazer...
ama bu motosiklet biraz diğerlerinden farklı..Motoru alırsan eğer bir eğitim almanı eğer, eğitim şansın yoksa bilen bir arkadaşından öğrenmeni tavsiye ederim..Nasıl olsa motosiklet kullanmayı biliyorsun.O yüzden çok kısa sürede altından kalkarsın..Çokta sıkıntı yapma..Ama önerebileceğim cbr 250r olabilir..Hem güzel hemde geçiş için ideal

Zaten 4 yillik tecruben var,Bence yeterlidir.Ben R6 kullanicisiyim.2001 model su ana kadar cok sukur buyuk bir sikinti olmadi.zxr6 benimde icimde yatan motor aslinda,ama honda ninda kalitesi tartisilmaz.Bence temiz olsun,iyi kullanan birinden al.Sonucta ikiside japon,basinin ariyacagini sanmiyorum.

Hangisine daha yakın hissediyorsan içinden ne geçiyorsa onu al derim.4 yıllık tecrübe yeter.İlk 1 hafta çok açılmadan çevresel geziler yap boş alan da motosikletini test et frenleme mesafeleri viraj açıları ani hızlanma yavaşlama gibi.Sorun olacağını sanmıyorum ilk etapta alışana kadar geçirmen gereken süreyi mantıklı ve heveslerinden arınmış olarak geçirirsen.Kolay gelsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Peki sizce 600RR mı yoksa Zx6r mı ?(Model 2005-2006) araştırıyorum kawasaki için parça sıkıntısının oldugunu ve motorun fazla zora gelemiceğini söylüyorlar.. birde piyasası var mıdır buda merak ettiğim şeylerden biri. kendim hondada çalısıyorum ve parça kalitesi olsun motora gosterılen ozen olsun cok hosuma gıdıyo.. Kullanan arkadaslar varsa yardım lutfen ^^ izmit civarından satan varsa yüzyüze gorusebılırım bu arada :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar