Merhaba Ya Şehri Ramazan Hoşgeldin

Her kim Ramazan' ın başlangıcında Müslüman kardeşini bir Ramazan' ı daha gördüğü için tebrik ederse Allah(c.c) ona Cehennem ateşini haram kılar. Ramazan ayımız Mübarek, hayırlara vesile olsun..::hosgeldi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı,bereketli ramazanlar diliyorum.

Mübarek ay yüzü suyu hörmetine, tüm dünyada'ki/kainatta'ki fitnelerin son bulmasını, tüm alemlere huzurlu hayatlar dilerim.

Allah nicelerini nasip eder İnşallah, Hayırlı Ramazanlar Allah hepimize tutmayı nasip eder İnşallah.

Orucuyla, Namazıyla, Sevabıyla, tadıyla, huzuruyla herkese hayırlı ramazanlar.

pek çoğunuzun da zannettiği gibi "ya şehr-i ramazan" tabirini ramazan için övücü bir sıfat tamlaması zannederdim.
lakin ki şehr-i ramazan, türkçeye bildiğimiz "ramazan ayı" şeklinde çevrilecek bir ifade.
araştırmacı motorcu kuvvetmira sizler için araştırdı :)

Allah cc razı olsun yau ne güzel bi paylaşım. Cenab-ı Allah sizlerinde Ramazanını hayırlı mubarek eylesin :cat:

Memleketimden bir iftar sofrası.
İstiklal caddesi.
Bazı duyarlı insanlar lüks otellerin restoranı yerine iftarını sokak çocukları, evsizler-barksızlarla birlikte yapmak; lokmasını paylaşmak istiyor.
İşte sonuç:
1P8gqN.jpg
[/url][/IMG]

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Her kim Ramazan' ın başlangıcında Müslüman kardeşini bir Ramazan' ı daha gördüğü için tebrik ederse Allah(c.c) ona Cehennem ateşini haram kılar.

çok kolaymış yahu
şöyle yapalım o vakit, ben birinizi tebrik edeyim, sonra oruca da gerek yok ha?
hani bu kadar kolaysa boşuna aç kalıyoruz :)

----

konuya dönelim
oruç, bize helal olan şeyleri(ve haramları da) bir süreliğine terk etmemiz şeklinde bir ibadet biliyorsunuz
detaylar için bkz. Bakara 183, 184, 185, 186, 187

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar