Merhaba MT ailesi

Herkese Merhaba
Ben Barış 35 yaşındayım. 4 senedir Elektrikli kickscooter kullanıyorum. Daha önce çok kez elektrikli motorsiklete geçmek için araştırmam olsa da hızları ve güçleri bana göre yetersiz kaldığı için hep rafa kaldırmak zorunda kaldım. Yeterli olanların da fiyatları fazlaydı.

Elektrikli scooterların sıvı teması konusunda zayıf oldukları için su geçirmez model arayışı içine girmiştim ve çokta güzel tam istediğim gibi bir scooter bulmuştum,
ama fiyatı 70 bin TL bandındaydı.

Sonradan kendi kendime dedim ki " Barış sen bu scootera 70 bin vereceğine üzerine biraz daha ilave et Elektrikli Scooter motorsiklet al daha iyi " dedim.
Araştırmalara başladım ve kafamdaki motorsikleti buldum. Sonra baktım birkaç gün sonra MotoBike 2025 İstanbul fuarı var.
Fuara gidip modellere baktıktan sonra kafamda belirlemiş olduğum Elektrikli Motorsikleti aldım ve bende artık aranızdayım.
Bu ilk motor tecrübem olacak onun için biraz heyecanlı biraz da tedirginim, en azından motor üzerinde hakimiyet kurana kadar.

Motorum daha teslim edilmedi, yeni olduğum ve forum kurallarını tam bilmediğim için marka ve model ismi vermedim.
Eğer bir yasak yoksa motoru teslim alınca resimleriyle beraber size göstermek isterim.

Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Hoşgeldin hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim

Motosikleti
Honda Forza
Herkese Merhaba
Ben Barış 35 yaşındayım. 4 senedir Elektrikli kickscooter kullanıyorum. Daha önce çok kez elektrikli motorsiklete geçmek için araştırmam olsa da hızları ve güçleri bana göre yetersiz kaldığı için hep rafa kaldırmak zorunda kaldım. Yeterli olanların da fiyatları fazlaydı.

Elektrikli scooterların sıvı teması konusunda zayıf oldukları için su geçirmez model arayışı içine girmiştim ve çokta güzel tam istediğim gibi bir scooter bulmuştum,

Sonradan kendi kendime dedim ki " Barış sen bu scootera 70 bin vereceğine üzerine biraz daha ilave et Elektrikli Scooter motorsiklet al daha iyi " dedim.
Araştırmalara başladım ve kafamdaki motorsikleti buldum. Sonra baktım birkaç gün sonra MotoBike 2025 İstanbul fuarı var.
Fuara gidip modellere baktıktan sonra kafamda belirlemiş olduğum Elektrikli Motorsikleti aldım ve bende artık aranızdayım.
Bu ilk motor tecrübem olacak onun için biraz heyecanlı biraz da tedirginim, en azından motor üzerinde hakimiyet kurana kadar.

Motorum daha teslim edilmedi, yeni olduğum ve forum kurallarını tam bilmediğim için marka ve model ismi vermedim.
Eğer bir yasak yoksa motoru teslim alınca resimleriyle beraber size göstermek isterim.

Hoşgeldiniz. Hayırlı uğurlu olsun.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hoşgeldin. Hayırlı olsun.

Foto, marka, link paylaşmak yasak değil.

Ama ekipmansız sürerseniz normal bisiklet bile sürüyor olsanız kızarız, söyleniriz haberiniz olsun.
Elektrikli scooter bile olsa 30km hızlara çıkıyordur, kasksız sürmeyin, hatta eldiven de olsun yere düşünce ilk eller temas ediyor.

Hoşgeldin. Hayırlı olsun.

Foto, marka, link paylaşmak yasak değil.

Ama ekipmansız sürerseniz normal bisiklet bile sürüyor olsanız kızarız, söyleniriz haberiniz olsun.
Elektrikli scooter bile olsa 30km hızlara çıkıyordur, kasksız sürmeyin, hatta eldiven de olsun yere düşünce ilk eller temas ediyor.

Ekipmanlarım hazır. Şuan sadece mont ve interkom yok onları da tamamlayacağım kısa süre de.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
MT ailesine hoş geldiniz.

İlerleyen zamanlarda kullanıcı deneyimlerinizi de öğrenmek isterim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ekipmanlarım hazır. Şuan sadece mont ve interkom yok onları da tamamlayacağım kısa süre de.
interkom olmasa da olur, hatta olmaz olsun interkom, ben motor sürerken kimse ile konuşmak istemiyorum deyip hala interkom almadım. :) Ama koruma ekipmanları zorunlu çünkü 30-40km hızda düşseniz bile hasar görme olasılığınız yüksek.

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Hoşgeldiniz.
Motorunuzun detaylarını da bekleriz.

Herkese Merhaba

Kazasız belasız sürüşler dilerim hocam , Korkacak bişey yok yavaş yavaş kendinizi kısa mesafeden başlayarak alışırın, sonra uzun mesafelere çıkarsınız. Frenleme , viraj ve yol kontrolünde dikkatli olun. Virajda ani fren yapmayın, durmak için gaz kesip motorunuzu stabil hale getirip frenleyip durun yoksa kayar, frenleme konusunda dikkatli olun durakayacağınız hızlara çıkmayın, yol konusunda yoldaki çukur ve engellere dikkat edin scooter tekerleri küçük olduğu için etkisi büyük olur. Takip mesafenizide korursanız süper bir şekilde devam edersiniz İnşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar