Merhaba motosiklet severler :)

merabaaa :rendeer:

bence bu yaz bi motor alırsın kanımca... :bounce:

Hepinize teşekkür ederim, tanıştığımıza çok memnun oldum.:)

Vah vah.... Emine hanim. Senin de ayağın kayıp gırdaba kapılmışsın. "Kusurumu mazur görun vs." Çabalama boşuna. Kanserin kurtuluşu var. Ne yazık ki bu hastalığa tıb dünyası henüz çare bulamadı.:pale::pale::pale:

Pardon nedemekistediniz anlamadım.:silent:

hoş geldiniz, emine hanım. ben de emekli olduktan sonra motor'a heveslendim. taksit,maksit bir keeway superligth aldım.istanbuldan ilk kez binerek ankaraya geldim.biniş o biniş...18000 km yapmışım.bir yılda.en son kaçkar yaylalarını gezdim.(ben oralardanım) dilerim siz de motorunuzu alıp gezersiniz.bir şey söylemek isterim.bisiklet kullanabiliyorsanız,,otomobil de kullanıyorsanız,,bu motor kullanmanın hiç zorluğu yok.inanın.çok dikkatli olduktan sonra?

Hoş geldiniz antalya da 12 ay yaz sayılır çabuk alışırsınız motora

Hepinize teşekkür ederim, tanıştığımıza çok memnun oldum.:)

Pardon nedemekistediniz anlamadım.:silent:

öncelikle hoş geldin umarım memnun olacağın bi motor alır mesut ve bahtiyar bi şakilde yaşarsınız:p

orada anlatmak istetiği motor kana karışan bi virus gibidir ve vaz geçmek için

yapılacak bi çaresi yoktur

şekil A:ben:queen:

motorla kaza yaptım ölümden döndüm ama hala aklımda motor var bi iyi

olsamda binsem şu motora diye sabrla bekliyorum

Öncelikle sevdamıza bir yani kişi daha eklendiği için ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.Aramıza hoşgeldiniz.
Toplumda bizleri ;kimi deli olarak ,kimi tutkun olarak ,kimi de serseri motorcular olarak tanımlıyor.Bu yolda birçok değerli insanlarımız can verdi.Allah onların ruhlarını şaad eylesin.Ülkemizdeki tüm trafik olumsuzluklarına rağmen sizleri tebrik edip,aramızda bulunmanızdan dolayı siz ve sizin gibi diğer bütün MT üyesi herkesle duyduğum gururu iletmek istiyırum:rendeer:

ohhh bea:p çok konuştum sanırım bi daha 5 yıl bişi yazmam heralde...:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin:)
motosiklet dünyasına ilişkin faydalı bilgiler edinebileceğin, canın sıkıldığında hoş sohbetler bulabileceğin güzel bir ortama girmiş bulunuyorsun.
Tebrikler.:cat:

öncelikle hoş geldin umarım memnun olacağın bi motor alır mesut ve bahtiyar bi şakilde yaşarsınız:p

orada anlatmak istetiği motor kana karışan bi virus gibidir ve vaz geçmek için

yapılacak bi çaresi yoktur

şekil A:ben:queen:

motorla kaza yaptım ölümden döndüm ama hala aklımda motor var bi iyi

olsamda binsem şu motora diye sabrla bekliyorum

İşte gerçek bir motosikletçi ruhu. Ölmek var ,dönmek yok. Bende Emine kardeşimize bunu anlatmak istemiştim.

Canım kardeşim, kaza yaptığından bahsediyosun. Çok geçmiş olsun.İnşallah kısa sürede iyileşir ve tekrar hayallerine kavuşursun. Her zaman yanında ve arkandayız. Bu arada bayramını kutlar nice bayramlarda hep birlikte olmamız dileklerimle Allaha emanet ol.

Öncelikle aramıza hoşgeldin..!.Umarım katılımcı olursun,burada hoşça vakit geçirirsin..Hepimiz buraya hoş vakit geçirmeye geliyorz:queen:

Hepinize çok teşekkür ederim; çok güzel vakit geçireceğime eminim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar