Merhaba motosiklet.net!

Merhaba arkadaşlar, ben Gökhan. Yaş 23 şehir Bursa. :)
Bir kaç aydır motosiklet merakı sardı aldı götürdü beni. Nerden baksanız 5 yıldır aralıksız otomobil kullanıyorum. İş gereği olsun, kendi aracim olsun trafikte uzun zaman geçiriyorum. Motosiklet merakı beni aldığından beri sürekli araştırıyorum. Forumları gezdim moto vlog'lari izledim. Sonunda başlamaya karar verdim. Her ne kadar her yerde çinliden uzak durun deselerde, ben hem biraz öğrenmek hemde maddi olarak ucuz olduğu için bir çinli hatun buldum kendime. :) Dün yaşlı bi amcadan Asya 150-t1'ini aldım elinden. Şansıma şakır şakır yağmur yağdı binmek istemedim bende zaten tecrübesiziz ilk günden ortalığı karıştırmayalım dedim :) Durum budur arkadaşlar sonuç olarak bende aranıza katıldım değerli tecrübelerinizden yararlanıp, elde ettiklerimide başkalarıyla paylaşmak için. :) Şimdilik herkese iyi forumlar diliyorum.

Mobilden yazdığım için yazim hatalari olabilir affola.

Super Moderator
Hoşgeldin, motosiklet demek risk demektir bunu hiç bir zaman aklından çıkartma ve altındaki motosikleti küçümseyerek ekipmanından hiç bir zaman ödün verme. Forum içerisinde ekipman konularını öncelikli olarak incelemeni tavsiye ederim. Aldığın motosiklete gelecek olursak, acemilik sonrasında biran önce değiştirmen gereği ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum, kaç model ayrıca bildiğim kadarı ile eski bir model.. Eğer durum böyle ise, karbüratör hortumlarını öncelikli olarak kontrol ettirmen elzemdir.

Öncelikle teşekkür ederim. Bu ay içerisinde herşeyimi ayarlayacağım geçici bir kaskımda var Ls2 marka. Ekipmanlarımı tamamlayıp acemiliğimi atınca ilk işim değiştirmek olacak bakalim. Bende gözlerinden yaşlar gele gele pir pir gezen apaçilerden olmak istemiyorum zaten. :) Bu arada motorum 2006 model.Bu gün iş çıkışı bir uğrayıp yaptıracağım bakımlarını. Canımızı sokakta bulmadık. :)

Super Moderator
2006 mı ? ühühü :( daha önce motor yapılmıştır inşallah :) Bu kadar tesadüf olur, Sigara içmek için kapıya çıktım ve senin motosikletinin aynısı çalışmıyor, karbüratöre benzin aktarmak sureti ile çalıştırdık arkadaşa da söyledim simdi bu konuda bir iki yorum yaptık denk gelmesi ne büyük tesadüf dedim, 2006 model, hortumlar çatlamış :)

Son düzenleme:
Onlarıda kontrol edeyim akşam maşallahı var tek marşta azicikta gaz vererek calisiyor ama bilemeyiz tabi ne olacağını. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar