- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, ben Gökhan. Yaş 23 şehir Bursa.
Bir kaç aydır motosiklet merakı sardı aldı götürdü beni. Nerden baksanız 5 yıldır aralıksız otomobil kullanıyorum. İş gereği olsun, kendi aracim olsun trafikte uzun zaman geçiriyorum. Motosiklet merakı beni aldığından beri sürekli araştırıyorum. Forumları gezdim moto vlog'lari izledim. Sonunda başlamaya karar verdim. Her ne kadar her yerde çinliden uzak durun deselerde, ben hem biraz öğrenmek hemde maddi olarak ucuz olduğu için bir çinli hatun buldum kendime.
Dün yaşlı bi amcadan Asya 150-t1'ini aldım elinden. Şansıma şakır şakır yağmur yağdı binmek istemedim bende zaten tecrübesiziz ilk günden ortalığı karıştırmayalım dedim
Durum budur arkadaşlar sonuç olarak bende aranıza katıldım değerli tecrübelerinizden yararlanıp, elde ettiklerimide başkalarıyla paylaşmak için.
Şimdilik herkese iyi forumlar diliyorum.
Mobilden yazdığım için yazim hatalari olabilir affola.
Bir kaç aydır motosiklet merakı sardı aldı götürdü beni. Nerden baksanız 5 yıldır aralıksız otomobil kullanıyorum. İş gereği olsun, kendi aracim olsun trafikte uzun zaman geçiriyorum. Motosiklet merakı beni aldığından beri sürekli araştırıyorum. Forumları gezdim moto vlog'lari izledim. Sonunda başlamaya karar verdim. Her ne kadar her yerde çinliden uzak durun deselerde, ben hem biraz öğrenmek hemde maddi olarak ucuz olduğu için bir çinli hatun buldum kendime.
Mobilden yazdığım için yazim hatalari olabilir affola.