Merhaba Motosiklet.Net Ahalisi

Herkese merhabalar.

Çok uzun zamandır sadece hayallerimde yer alan motosikletli yaşama yavaş adımlarla yaklaşmaya devam ediyorum.

Ehliyet sınavları bitti. Evraklarımı trafik şubesine teslim ettim ve 25.09.2008 i bekliyorum ehliyetimi almak için.

Rahat duruyoormuyum hayır. Ehliyetsiz olarak ve heyecan dolu anlar yaşayarak tırafiğe çkıyorum. Doğrumu yapıyorum hayır ama sabırsızlık işte...

Bu arada motosikletli aşama Yamaha Nouvo ile başladım, ardından Honda innova şimdi ise YAMAHA YBR 125 City kullanıyorum..

Hadi zaman çabuk geç te bende rahat rahat dolaşa bileyim..

Bende aranıza katılmak bişeyler yaplaşmak istiyorum...

Bundan sonra umarım sıksık buralarda olacağım..

Tekrar merhabalar...

aramıza hoşgeldin.ehliyetini bir an önce alman dileğiyle........::tutkuy::

hoşgeldin :rendeer: motor seçimlerine bayıldım çok güzel hepsi birbirinden kaliteli.katılımcı olman dileğiyle buluşmalara ve gezilere bekleriz

hoşgeldin :rendeer: motor seçimlerine bayıldım çok güzel hepsi birbirinden kaliteli.katılımcı olman dileğiyle buluşmalara ve gezilere bekleriz

Hoş buduk. Motosiklet benim hayatta ki elencem ve tutunduğum dal oldu nerdeyse. Bu güne kadar gezip tozamadım malum ehliyet. Bundan sonra fırsatları kaçırmamak için elimden geleni yapacağım...

Umarım birlikte uzun km ler yaparız...

esp

Eveet ehlıyet bekleyen bende çok ıyı anlıyorm senı ve ınşallah kazasız belasız ehlıyetıne kavuşur km'ye km demezsn :) Hoş geldın sevgı yuvamızaa :p kalıcı olursun ınş :)

aramıza hoşgeldin. Ama sen yine de ehliyetsiz trafiğe çıkma. Senin motor tutkun belki başkalarının yaşama tutkusunun sonu olabilir. Buna hiçbirimizin hakkı yok

aramıza hoşgeldin. Ama sen yine de ehliyetsiz trafiğe çıkma. Senin motor tutkun belki başkalarının yaşama tutkusunun sonu olabilir. Buna hiçbirimizin hakkı yok

Aslında tavsiyeni tam dinlemiş sayılmam ama bu mesajdan sonra uzun süre motora binemedimmm..

Ve en sonunda uzun ve bitmek bilmeyen prosedürlerden sonra motorumla aramda ehliyet sorunuda kalmadı ehliyetimi aldım..

Ne kadar güzel bir duygu ya polislerin yanından yavaş yavaş geçip gitmek..

hoşgeldin arkadaşım umarım aldıgın ehliyet hayırlı ugurlu gelir sana

Hoşbulduk akadaşlar.
Umarım uzun süre buralarda olurum ve hatta birlikte yok yaparız...
Hastayım o kısa beyaz çizgilerin yanından geçip gitmeye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar