Merhaba Motosiklet Dostları

Merhaba Sevgili Motosikletseverler;

2010 yılı itibarı ile Türkiye’de faaliyete başlayan Pumarex markası ile ilgili tüm soru ve düşüncelerinizi samimi bir ortamda paylaşmak amacıyla bu değerli foruma bizde katıldık.

Zaman içerisinde bütün dostlarımızla biraraya geleceğimiz etkinliklerimiz olacaktır. Bu etkinliklerimizi de motosiklet.net aracılığı ile sizlere duyuracağız.

Amacımız ürün pazarlaması yapmak olmayacaktır. Amacımız özellikle Türkiye' ye kazandırdığımız fantastik araçlardan sizinde haberdar olabilmeniz. Ve Forumlarda rastladığımız bazı sorulara en yetkili ağızdan cevap verebilmektir. Bu sebeple bütün motosiklet sevdasını bir yaşam biçimi haline getirmiş arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin, ağabeylerimizin, ablalarımızın sorularını bekliyoruz.

Samimiyetimize inanmanızı rica ederiz. Amacımız siz değerli motosiklet sevdalıları ile daha çok şey paylaşabilmek ve fikir alışverişi yapabilmek. Anlayışınız için çok teşekkürler.

www.pumarex.com

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramıza hoş geldiniz.
İlk dakikadan itibaren soru yağmuruna tutulacaksınız :)

Teşekkür ederiz Sinan Bey. Hoş bulduk.

Bütün soruları büyük bir keyifle vakit buldukça cevaplayacağımızdan emin olabilirsiniz. Herkese iyi forumlar

Motosikleti
750x

Ofi değiştir artık şu karşılama mesajını :)
Yeni gelenlere bi çay ver, bi kolonyağı tut insanlara, seni alan yandi vallahi..

Sayın Pumarex bey bu zamane kızları böyle işte, ne ev işinden anlar ne karşılamdan kusurumuza bakmayın lütfen. :cherry:

Ofi değiştir artık şu karşılama mesajını :)
Yeni gelenlere bi çay ver, bi kolonyağı tut insanlara, seni alan yandi vallahi..

Sayın Pumarex bey bu zamane kızları böyle işte, ne ev işinden anlar ne karşılamdan kusurumuza bakmayın lütfen. :cherry:

şuna bak ya:silent:
ben tam çikolata tutuyordum, sen demedin mi, öyle her gelene çikolata verme, ben yicem onları diye :p

Motosikleti
750x
şuna bak ya:silent:
ben tam çikolata tutuyordum, sen demedin mi, öyle her gelene çikolata verme, ben yicem onları diye :p

Allah kuru iftiradan saklasın.
Yabancı birinin yanında söyleme inanır yoksa :)

Hoşgeldiniz, neden asfalt lastiği ile tanıtımı yapıldı:silent:
Pumarex L5 modelinin resim galerisinde off-road lastikli olarak birçok resmi var. Asfalt lastiği ile bu araçlar hiç ilgimi çekmedi ama bu resimlerde albenili gözüküyor. Off-road lastik seçeneği var mı?

Bütün modellerimiz için Asfalt ve Off-Road lastik-jant kombinasyonu mevcut. Bizim ama asıl hedeflediğimiz ATV yi asfalt sürüşlerinde, şehiriçinde kullanabilme imkanı tanımak.

Biz açıkçası ATV nin sadece bir arazi taşıtı olmadığını anlatmak istedik. Bizim ATV lerimiz hem asfalt kullanımında hemde arazi kullanımında yapısı ve şasisi itibariyle rahatlıkla yol alabilir.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
ruhsat ve tescil işlemleri nasıl olacak? "atv'lerin trafiğe çıkış yasağı" muhabbeti yıllardır döner durur. bu konudaki bilgiler neler?

ATV Araçlar off road ve on road olmak üzere iki şekilde Türkiye' ye giriyor. Pumarex' in tüm araçları On Road olarak yurda girer ve iki kişilik ruhsatla trafiğe çıkabilir. ( Bilindiği gibi bir çok ATV nin taşıma kapasitesi tek kişiliktir )

Burada dikkat edilecek husus şu arkadaşlar. Aradaki fark sadece Off Road veya On Road olmasından ibaret değil. Türkiye' ye giriş yapan Off Road ATV lerin % 98 inin EEC kalite belgesi bulunmamaktadır. Zaten bu sebeple Plaka-ruhsat işlemi yapılmamaktadır.

merhaba

Merhaba Sayın Pumarex,

Araçlar çok zevkli duruyor.

Tabii ki akla ilk gelen sorular, servis, yedek parça?

Ben Antalya'dayım, burada araçlarınızı gördüm. Ancak sorun çıktığında nereye gideceğiz?

Araçlarınıza güveniyor musunuz? Lütfen dürüstçe cevaplayın :) Ben alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum, ne dersiniz? Rotu gevşer, rulmanı bozulur, motoru marş basmaz, montajı kısa sürede gevşer mi?

Ayrıca Almanya'da pazarladığınızı söylüyorsunuz, ebay'e baktım en azından bir tane bulurum fiyatlarına bakarım diye bir tane şey çıkmıyor pumarex yazınca ebay.de ye. Bizi aydınlatabilir misiniz?

Kısaca bize güven vermenizi bekliyoruz.

İyi günler

Forumdan Uzaklaştırıldı
atv ye karşı her zaman özel bir merakım oldu hatta bir ara ismi cismi belli olmayan bir atv bile vardı bende sonra öldü zaten kendisi

Benim bir sorum olucak. Sayın Pumarex....
Pumarex L5 ATV 250 cc (On Road) Satın almayı planlıyorum,gercekten saglam duruyor ve görünüyor,biraz arasdırdım pek fazla satan yok bu modeli,nereden sipariş verebilirim?yedek parça ve servis konusunda problem yasarmıyım?
Pumarex sitesinde bu modeli göremedim?
Tesekkürler....

benimde bir sorum olacak.şimdi geçenlerde bir sitede çin motosikletinin fiyatını sordum parçaların hepsi 350 dolar dedi.(türkiyedeki cub ların aynısı).Birleştirdin gümrük vergisi ödedin bunların hepsini toplasak toptan aldığınıda düşünürsek en fazla 1200 lira masraf çıkar. 1900-2000 tl ye satılması pahalı değilmi yav :sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar