Merhaba motorcu arkadaşlar;slmlar...

herkese selamlar.benim bi motorum yok ama ben bir motor tutkunuyum.Özellikle racing.bu hevesimin beni ölüme ve sakatlığa götürmemesini isteyen ailem bana bir motor almadı..Motor kullanmayı da henüz bilmiyorum sadece 1 kez bi cbr600rrMovistar'ın arkasına binmiştik yolların bozukluğundan dolayı 160km yi geçemedik;ve kafamda kask yoktu;bu siteye üye olduktan ve içeriğini inceledikten sonra ne kadar büyük bir yanlış yaptığımın farkına vardım..Bu sitedeki herkes birbirini kucaklıyor resmen bunu gördüm ve artık dikkatli bir artçıyım.Herkese tekrar selamlar...

Son düzenleme:

szr

Hoşgeldin Alper İnşallah sitemizde dilediğin bilgi ve dostluklara ulaşırsın:cat:

aramıza hoşgeldin umarım en kısa zamanda motorlanırsın....kalıcı ve aktif olman dileğiyle

aramıza hoşşgeldin :) emin oL bu istekLe en kısa zamanda kendine göre bi motor sahibi oLursun :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin
hiç motor kullanmadıysan ve racing tarzı seviyorsan artık çok klasik olucak ama türkiye de tek 250cc racing motor olduğu için

hyosung gt250r araştırmanı öneririm sitede fazlasıyla bilgi var bu motorla ilgili.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
250cc işine gelince;bunu düşüneceğim kardeşim saol.Bana herkes 600cc racingle başlama diyordu 125cc al diyolardı ama insan hemen hayalindeki motora kavuşmak istiyor işte.Hayırlısı bakalım...Cevap yazan herkese tekrar teşekkür ederim.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
250cc işine gelince;bunu düşüneceğim kardeşim saol.Bana herkes 600cc racingle başlama diyordu 125cc al diyolardı ama insan hemen hayalindeki motora kavuşmak istiyor işte.Hayırlısı bakalım...Cevap yazan herkese tekrar teşekkür ederim.

hoş geldin sefa getirdin.gec olsun kardesım güç olmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar