- Konu Yazar
yaklaşık 1 senedir forumu takip ediyorum.İlk burayı okumaya başladığım gün yamaha r1 alırım uçarım kaçarım tarzı düşünüyordum 1 sene içinde çok değiştim.Bugün yol soran bir motorcu ile güzel muhabbet edince ve üstüne bilmediğim ama hoşuma giden bir motoru arkadaşım gösterince şu aralar motor heyecanım iyice arttı ve sorularımda arttı böylece üyelik almaya karar verdim.
Not:Bugün Ankara yenimahalle taraflarında 18 plakalı cbr250si olan arkadaş burdaysa selam yolluyorum kendisine.
Bu arada aranıza Ankaradan katılıyorum.19 yaşını doldurdum.Kısmetse kıbrısa okumaya gidiyorum eylülün sonunda.Yamaha r1 hayallerinden cbr250-kawasaki250 lere kadar geriledim(çok bilinçlendim burda ve param yok
)hyosung gt250r diyordum ondan bile vazgeçip chopper tarzlara yöneldim bugün.Çünkü hem ucuz hemde yavaşlar.(çin malı olanlar)Sonuç olarak fazla dağınık şekilde konuştuktan sonra aranıza katılmış bulunmaktayım ve motorum bulunmamakta
Ayrıca ekstradan konu açmak yerine sorumu burdan sormak istiyorum cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
Mondial 250MCT
1)Sıfır yedek parça bulunabiliyor mu rahatlıkla?
2)Çok arıza çıkartır mı?
3)Normal kullanımda tahmini ne kadar yakar?
4)Yeni başlayacak biri rahatlıkla zaptedebilir mi?
5)Sıfırı yok artık sanırım 2.elde rahatlıkla satılabilir mi ?
6)Başka bunun gibi ucuz chopper tarzı motor var mı ?
7)Uzun yol yapıcam max 6 ayda bir. sorun çıkartır mı?(Ankara-Kıbrıs)
8)İvmelenmesi nasıl(sokak ağzıyla: nasıl kaçar?)
9)Yol tutuş ve titreme olayları nasıl?
10)Kıbrıstada yedek parçası mevcut mudur?
11)Bu sorulara cevabınız yoksa cevabı nerden bulabilirim? (bilgi paylaşım başlığı var biliyorum ama derli toplu cevap bulmak imkansız çünkü 500 sayfa
)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------
Ayrıca fotoğraf burdan bi arkadaşın motorunun fotosu çok güzeldi bence çaldım affola
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
Heyecandan ismimi yazmamışım ismim Alper ..
Not:Bugün Ankara yenimahalle taraflarında 18 plakalı cbr250si olan arkadaş burdaysa selam yolluyorum kendisine.
Bu arada aranıza Ankaradan katılıyorum.19 yaşını doldurdum.Kısmetse kıbrısa okumaya gidiyorum eylülün sonunda.Yamaha r1 hayallerinden cbr250-kawasaki250 lere kadar geriledim(çok bilinçlendim burda ve param yok
Mondial 250MCT
1)Sıfır yedek parça bulunabiliyor mu rahatlıkla?
2)Çok arıza çıkartır mı?
3)Normal kullanımda tahmini ne kadar yakar?
4)Yeni başlayacak biri rahatlıkla zaptedebilir mi?
5)Sıfırı yok artık sanırım 2.elde rahatlıkla satılabilir mi ?
6)Başka bunun gibi ucuz chopper tarzı motor var mı ?
7)Uzun yol yapıcam max 6 ayda bir. sorun çıkartır mı?(Ankara-Kıbrıs)
8)İvmelenmesi nasıl(sokak ağzıyla: nasıl kaçar?)
9)Yol tutuş ve titreme olayları nasıl?
10)Kıbrıstada yedek parçası mevcut mudur?
11)Bu sorulara cevabınız yoksa cevabı nerden bulabilirim? (bilgi paylaşım başlığı var biliyorum ama derli toplu cevap bulmak imkansız çünkü 500 sayfa
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------
Ayrıca fotoğraf burdan bi arkadaşın motorunun fotosu çok güzeldi bence çaldım affola
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
Heyecandan ismimi yazmamışım ismim Alper ..