merhaba herkeze..

arkadaslar oncelıkle merhaba...zx6 ım var dı 2000 model cıkardıgı buyuk arızadan dolayı ayrılmaz zorunda kaldık ve uzun sure motor(1 kac ay) alamıyacagım ama arastırmalarım devam edıyor..sıze 2 soru soracagım ıkısınıde cok ama cok mrk edıyorum
1.hyosung gt650r ın son hızı nedır...
2.suzuki gsx750 f ve honda 600f hakkındakı bılgılerınız goruslerınız nelerdır..10000 ytl bı para ıle motor alabılecegım bır kac ay sora ve bu paraya temız bır saf kan ss bulabılmek ımkansız ya naker yada yazdıklarım gıbı sport tourıng makıneeler var...yardımcı ve de bılgılendırıcı olursznız sevınırım saygılar

Aramıza hoşgeldiniz.:rendeer: GT 650R son hızı benim bildiğim 220-240 civarı bir şey olması lazım... 600F ise hem rahat sem spor hemde hızlı bir makinadır. Genel kullanıma uygundur. Eski model SS lere benzer (sele bütün) :) Suzuki GSX 750F nasıl bir şey bilmiyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
honda 600f sınıfının en iyi makinalarından biri gsx 750 f kasa olarak daha kaba sele olarak 600f le aynı fakat honda 600f daha derli toplu bence tabii görüş değişebilir bide 600f daha kısa sanki 750f daha uzun bence honda ama hyosunguda es gecme kasası cok guzel motor olarak bilmioyrum ama gitgide yaygınlasıyor

arramıza hoşşgeldin :) ayrılığın için üzüldüm :) Hyo yu Boşver o para ile git al bi HoNDa !

hosgeldın arkadasım daha once tanısmıstık gercı kesınlıkle gsx 750 derim bugun konya yoluna cıktım anlatılmaz yasanır 180 felan bastım 6 viteste 60 la giderken gaza bir dokunman yetiyor gerısını bosver gorenler bu 1000 lık mı dıye soruyor suzuki kalite onda

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
honda 600f sınıfının en iyi makinalarından biri gsx 750 f kasa olarak daha kaba sele olarak 600f le aynı fakat honda 600f daha derli toplu bence tabii görüş değişebilir bide 600f daha kısa sanki 750f daha uzun bence honda ama hyosunguda es gecme kasası cok guzel motor olarak bilmioyrum ama gitgide yaygınlasıyor

hocam bunun nitrojenini falan koydun mu? :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar