Merhaba herkese

Merhaba herkese foruma yeni üye oldum. İlk motorumu da aldım. Bütçem doğrultusunda hyosung 0km QH 250 aldım. Bazı çekincelerim vardı. Daha 100 km Fakat arza ışığı yanıyor. Sonuçta bütçe meselesi. Aldığım yerden servis yorumları yüzünden çekiniyorum. Fakat garanti için gitmek gerek diye kararsız kaldım. Benim dışımda bu forumda bu motordan kullanan var mıdır? Tanışmak yardım almak istiyorum. Ankara'dan yazıyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yeni motorunuz hayırlı olsun. Hyosung'un eskileri elektronik arızalarıyla ünlüydü. Arıza ışığınızın yanmasının sebebini bulmak için motoru diagnostic cihazına bağlayıp hangi hata kodundan dolayı arıza ışığı yanıyor öğrenmek en sağlıklısı.

Teşekkür ederim üstadım. Motorun tek bir yetkili servisi var burada iki ama ikisinin de yorumları iyi değil. O cihazdan var mı orada hiç emin değilim. Garanti olayı diye oraya gitmekten bile emin değilim. Ama tavsiye edilen iyi bir usta bakmaktan bile çekinip illa oraya git buraya gelme moduna girdi. Bu da beni üzdü biraz. Bi de bunların kontak aç kapa ile arza kodu tesbit etme durumu varmış onu denedim yapamadım bir daha deneyeceğim. Umarım forumda kullanan vardır da destek oluruz bir birimize

Teşekkürler hoşbuldum. Aldığım motorun aynısından kullanan birileri denk gelir umarım burada

Motosikleti
D400
Hyosung geri dönüyor dediklerinde heyecanlanmıştım; artık yedek parça problemi olmayacak diye düşündüm sonra tamamen farklı bir tasarım bu model geldi.

şimdiye kadar açıkcası bu modeli kullanan hiç görmedim; ancak size tavsiyem servis / garanti var ise bunu kaybetmemeniz. Çünkü muhtemel yedek parça bulma problemi vardır; olası bir durumda siz değil servis uğraşsın.

Servis var ama garanti var mı ondan çok emin değilim sıfır olduğu için kanunen olması lazım. Servise gideceğim ama servisin yorumları çok olumsuz gitmeye korkarak gidiyorum

Motosikleti
D400
Servis var ama garanti var mı ondan çok emin değilim sıfır olduğu için kanunen olması lazım. Servise gideceğim ama servisin yorumları çok olumsuz gitmeye korkarak gidiyorum

arıza ışığı yanıyor ise ya yazılımsal bir durumdur ya da tesisat ile alakalı.
bence yazılım ile düzelebilir; servis kötü ise motordan anlıyorsanız başında bekleyin. anlamıyorsanız bilen birisi ile gidin.

Çünkü bence motosikletlerde özellikle japon vs. değil ise garanti cok önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar