Merhaba hepinize

Slm hepinize arkadaslar hep takip takip nereye kadar arada katılımcıda olmak lazım degilmi ? :rendeer:

Yaklaşık 6 ay sonra (2. sınıfa gectıgımde) haziran gibi kısmetse ilk motoruma yanı kawasaki ninja 250r a kavusucam ama henuz ehlıyetım bıle yok racing ile baslama nıyetındeyım forumlardan ve yakın arkadaslardan edındıgım bılgıye gore 2. el cbr 600f ıle baslama hayalım sona erdi,hatta arkadasım "sen o motoru al sonrada gıt kefenını dıktır" gıbısınden birsey demesi beni şok etmişti ama sonradan işin gerceklerini anladım bu tur makınaların kazada toleransları yok allah muhafaza tehlıkelı aletler neyse ilk gun ıcın bu kadar yeter kazasız belasız surusler dılıyorum herkeze :king:

Bu arada Kawasaki ninja 250r kullanan yada racing tarzı ile motor kullanmaya baslamıs kısıler onerı ve goruslerını yazarsa mutlu olurum.

Aramıza hoşgeldin Grakul. 600F ile başlamama konusunda isabetli bir karar almışsın :)

Hoş geldin..

Kalıcı ve Katılımcı Olman dileğiyle:)

Motoruna en yakın zamanda kavuşman dileğiyle...

Hoş Geldin Grakul inş motoruna en kısa zmn da kawuşursun allah kazadan nazardan ve gözden saklasın...!:cat:

Zamanla hiç bi makine tatmin etmez.
Önce Kawasaki 250 sonra zzr 1400 :)

Hoş geldin..

Kalıcı ve Katılımcı Olman dileğiyle:)

Motoruna en yakın zamanda kavuşman dileğiyle...
Hojbulduk ozan150zc isallah diyorum ama en yakın zaman 6 ay oluyor su 1.80'i hala gecemedım yaktı benı hamza hoca :pr:2. donemin sonuna sarktı motor işi::saad::

Aramıza hoşgeldin Grakul. 600F ile başlamama konusunda isabetli bir karar almışsın :)

Hojbulduk tomass evet hayatım boyunca yaptıgım en anlamlı karar olcak galıba:p

hoşgeldin 250 ninja seni öldürmez bakma sen o arkadaşlarına :cat:

Hojbulduk kaskşart zaten arkadaslar 250cc icin degılde cıbır600 icin demıslerdı oldurur o senı onunla baslanmaz dıye neyse su an azda olsa yuksek cc racing motor ıle baslanılmıycagını bılcek kadar bılgım var :)

Hoşgeldin arkadaşım herşeyden önce ehliyet problemini hallet sonra istediğin motoru aldınmı deyme keyfine..:) Umarım hayallerini bir an önce gerçekleştirirsin.

içinde racing motor nefisini yenmeni en içten dileklerimle kutluyorum en güzeli yapmısın artık mtlerde senide görürüz .

Hoşgeldin.. Keyifli forumlar ve beklenen gün geldiğinde keyifli sürüşler!! :rendeer:

Aramıza hoşgeldin.
Başlangıç motoru olarak 600 luk ve 250 hiç farketmez. Neden dersen Dikkatsiz kullanırsan ve daha önceden hiç tecruben yoksa 50 CC bile sona götürebilir. Allah muhafaza. Daha önce hiç motor kullanmamışsan, Hatta trafikde araba bile kullanmamışsan 250 CC fazla olur... Motor konusundaki bilgi ve becerilerini kendin test et ona göre karar ver. TEST esnasında kendini kandırma....

hoşgeldin:cat:gözünü seviyim hojbulduk yazma.şehir edirne olsa anlicam üj bej ama izmirde bu j işi nedir:mrgreen:

HoŞŞŞbulduk arkadaslar sagolun hepiniz(fear_1905,Deryali,Toraman,halilihsan,cbr125faik,cakalaz,nf500,Lucas,B-A-N-U,KyCd,AYGÜL,NoVaRiX,gezgin_33,MasterFK), bende univ. okudum bende motor duskunuyum benide alsaaıza aranızaa teklıfımı gerı cevırmedınız :).Araba ehlıyetım var zaten su anda okula arabayla gıdıp gelıyorum ama nerde bir Racing motor sesi duysam kafam o yöne dönüyor otomatikmen sonra agzım ::eek:hmy:: söööyle bir acılıyor :queen: : Motor ayrı bırsey yav nasıl basladı nasıl gelıstı bu sevgı onuda anlamıyorum gecen sene boyle degıldım ben dogustan gelmedı yanı sonradan oldum neyse fazla uzatmayayım herkese keyıflı kazasız belasız surusler dılıyorum esen kalın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar