Merhaba Ben Almanim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kacmadi... hala yazilanlari tercüme etmekle ugrasiyoruz..... gel de simdi GEYIK muhabbetin almancasi bul... üf ya....

noela' Alıntı:
o.k ich muss ganz dringend ganz schnell türkisch lernen!!!!!
freu mich wirklich sehr über eure antworten, verstehe sie nur leider nicht, hoffe in zukunft mehr antworten zu können

sorry:pale:

Merhabalar
Tercümesi : arkadaşlar çok acele türkçe öğrenmem gerekiyor!!!!!! Cevaplarınıza da çok seviniyorum ama anlamıyorum umarım gelecekte daha çok cevap yazabilirim

:mrgreen:

cembir' Alıntı:
Merhabalar
Tercümesi : arkadaşlar çok acele türkçe öğrenmem gerekiyor!!!!!! Cevaplarınıza da çok seviniyorum ama anlamıyorum umarım gelecekte daha çok cevap yazabilirim

:mrgreen:

ok :wiinkk:

necdet' Alıntı:
vay be gazman ne güzel rusca biliyon yazdığını kim kontrol etcek:queen:
necdet abii sen hala bi tane rusca ogretmen bulamadinmi..:queen: ben gercekten moskovadan yaziyorum....yane yeni moskova mt....:queen: saglicakla kalin...

ashes' Alıntı:
dobraviçe nazdıravya diyim ya ben almancayı filmlerden biraz bilirdim ruscayıda ögrendik bir yerlerden :)
ashes...sen bilirsin agzinin tadini..:queen: serefe iyiaksamlar...falan..:queen: saglicakla kal..:queen: :cat:

Son düzenleme:
bizde allahına kadar türküz.

ama ayrımcılık yapmıyoruz ya alman kardeş...

Son düzenleme:
:queen: evettt arkadaşlar MT YABANCI DİL KURSU na hoşgeldiniz
bizim siteyi bilmiyorlarmı :silent: bizi neden avrupa birliğine almadıla yaa:silent:

intercom' Alıntı:
Kacmadi... hala yazilanlari tercüme etmekle ugrasiyoruz..... gel de simdi GEYIK muhabbetin almancasi bul... üf ya....
:mrgreen: Dostum işin bayağı zor anlaşılan sitede Almanca bilen arkadaşlardan yardım al bence...:queen:

yaaa kıskandım ben noellayı hep ona hoşgeldin dediniz 14 sayfa oldu benim daha 3 deee.bilseydim bu kadar tavan yapacağını bende almanca başlardım olaya.Kim bilecekti ne milletim..!!!
Tüh...:salut:

Denizli İl Temsilcisi
şimcik konuyu açan arkadaşımız yarım sözlük almış sadece m b a harflerinin olduğu sayfayaı aldığı için sadece merhaba ben almanım yazmış
şimdi aklıma 2 şey takılsı madem almasınız neden türkçe başlık almanca sanırsam metin bence ikiside almaca olmalı o zaman niye topic açıyosunuz türkçeyi hiç mi bilmiyoosunuz

black beauty' Alıntı:
yaaa kıskandım ben noellayı hep ona hoşgeldin dediniz 14 sayfa oldu benim daha 3 deee.bilseydim bu kadar tavan yapacağını bende almanca başlardım olaya.Kim bilecekti ne milletim..!!!

dostum burası sanal bir ortam burada kaç kişnin sana merhaba demesiyle edineceğin arkadaş sayısı arasında bir bağlantı yok
arkadaş edinebilmen için gezilere katılıp bizimle tanışman lazım
seni çok severiz çok arkadaşın olur:cat: fazla sevmeyiz az arkadaşın olur
gezilere gelmediğin sürecede gerçek arkadaşın olmaz:farao:

black beauty' Alıntı:

Üzülme Black,

ben tiklarim simdi bikac kere, seni msn e ekledim ama hep Offline sin....Senle Almanca yaziscaktim,...Noela da öyle.....:cat:

BLACK_ICE' Alıntı:
şimcik konuyu açan arkadaşımız yarım sözlük almış sadece m b a harflerinin olduğu sayfayaı aldığı için sadece merhaba ben almanım yazmış
şimdi aklıma 2 şey takılsı madem almasınız neden türkçe başlık almanca sanırsam metin bence ikiside almaca olmalı o zaman niye topic açıyosunuz türkçeyi hiç mi bilmiyoosunuz

Bu konu bircok kere tarafimdan aciklandiiiiiii :pale:

Son düzenleme:
BLACK_ICE' Alıntı:

süper bir türkce nickin var türk olduğun anlaşılıyor ama bence bırak insanlar istedeği dille yazsınlar
burası arena değil tanışma topic i hoşgeldin demek istersen
:rendeer: arkadaşım hoşgeldin
yazmalısın:cat:

black beauty' Alıntı:

Bende 2 de kaldımmm . :pale: Helal olsun nolliiii ye

taksimden aşşaaa kasım paşa desem, ne anlama gelkdiğini bilmez bu! hadeee, işimiz var.

evet seflek o lafi bilmez. allahtan sende yabanci dilde yazmadin, kendini tanitan birisine "taksimden aşşaaa kasım paşa" diyen birisinle ZATEN tanismak istemez.... yinede niye zahmet ettin de yazdin? güzel ve nesih kültürünle bizi etkilemek icin herhalde.

noela' Alıntı:
Hallo liebe Freunde,

Ich heiße Noela, verfolge schon einige Zeit eure Ausflüge und habe gestern auch teilgenommen. Zuvor war ich mit euch im Beers....

Es war gestern ein toller Abend mit sehr schöner Musik, alle die nicht dabei waren haben sehr viel verpasst, habe kein Motorrad bin aber Mitfahrer bei meinem Freund Intercom....

Wünsche euch allen noch viel Freude bei euren Ausflügen etc....J

hoşgeldin,, acilen almanca öğrenmeliyim, işime yaricak :mrgreen: :rendeer: :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar