Merhaba Ben Almanim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komite7zo.jpg
[/URL][/IMG]

noela ayakta solda

ashes' Alıntı:
yenge taa kalkmış münih mi nümberg ten gelmiş bizim 10 haziran sapanca gezisine katılacak bizimkilerde şeker gibi eriycez diye korkuyorlar yuhhhhhhhhhh :) :) :) yenge görüşmek üzere gezide

Haklısın ersen yaa:pale:

Son düzenleme:
EgeKnn' Alıntı:
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************
ya boswer ne guzel eyleneyoz işte:queen: :queen: :queen: ...eylenmene bak sende:cat: :cat: :queen: :queen: :mrgreen: :)

cuk_o' Alıntı:
bırak kardeşim bırak bunlar reklam kokan hareketler sanki türkçe bilmiyon da başlığı türkçe yazmış aşağısı çince biz MT yiz yemeyiz yaz bakim yukarıda yazdığın küfürlerin türkçesinide buraya :queen:

Sükrü,

Ne Reklami sen dün gelmedinmi galataya tanismadikmi?? Noela da yanimizdaydi kendin gördün, ne demek istedigini acikla bakayim biraz da daha iyi anlayalim bariii.....Burada kimse Küfür etmiyor etmezde Merak etme sen.....

resim için teşekkür dostlar...ben bilsem gelmezmiyim..iki hanım olurduk,yanlız kamazdı noela...:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cuk_o' Alıntı:
bırak kardeşim bırak bunlar reklam kokan hareketler sanki türkçe bilmiyon da başlığı türkçe yazmış aşağısı çince biz MT yiz yemeyiz yaz bakim yukarıda yazdığın küfürlerin türkçesinide buraya :queen:
ben kimsenin yabancı dilde küfür edeceğini sanmıyorum.küfür dediğin adamın suratına karşı sözlü yapıldığı zaman tadı çıkar
ayrıca akşam bende oradaydım kız harbi türkçe bilmiyordu.:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
black beauty' Alıntı:
10 Haziran aslında uygun bir tarih belki eşlik ederim ederim...
eşlik edersin o zaman 10 haziran topigine birazcık yürüycen :) bi ismini yazdırcan :) sen rahatsız olma dostdark yazar ismini listeye geizye geldin bile :)

black beauty' Alıntı:
resim için teşekkür dostlar...ben bilsem gelmezmiyim..iki hanım olurduk,yanlız kamazdı noela...:bounce:
iyi olurdu:cat:
ama merak etme noela sıkılmasın diye her türlü şaklabanlğı yaptık:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
trenox' Alıntı:
hoşgeldinizgen aramızagen :rendeer:

trenox allah razı olsun senden şu an yerlere yapıştım sayende bu hangi dil ya
neyle neyin karışımı:queen:

tmrbaykal' Alıntı:
ben kimsenin yabancı dilde küfür edeceğini sanmıyorum.küfür dediğin adamın suratına karşı sözlü yapıldığı zaman tadı çıkar
ayrıca akşam bende oradaydım kız harbi türkçe bilmiyordu.:pale:

iste budur.....Saol tamer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar