okan4037' Alıntı:Konuyu Toplam 57 üye okuyor. (51 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
okan4037, brody, BRUCE, Bugaloo, cembir, dostdark, fisherman, fly, Highway, kanunisultan, ledo, mostwanted_57, myfearismybrave, necdet, noela, thundersss, yasinsubay okan4037, brody, BRUCE, Bugaloo, cembir, dostdark, fisherman, fly, Highway, kanunisultan, ledo, mostwanted_57, myfearismybrave, necdet, noela, thundersss, yasinsubay okan4037, brody, BRUCE, Bugaloo, cembir, dostdark, fisherman, fly, Highway, kanunisultan, ledo, mostwanted_57, myfearismybrave, necdet, noela, thundersss, yasinsubay
aman tanrım olmaz boylebısey (ısımlere bakmayınız)
fly' Alıntı:Noella bak çince yazıyorum.
ni hav (çince hoşgeldin)
ren şı ni hın gao şing (tanıştığıma memnun olabilirerm)
![]()
![]()
ni hav (çince hoşgeldin)
![]()
SAVASXXL' Alıntı:WELCOME Willkommen Hoşgeldin
ne diyor yav bu TAŞ YOKMU YAV DAŞŞŞŞŞŞŞ:queen:
ashes' Alıntı:muzo arkadaş nerden berlindan mi ya bak dünya kupası var ülkesi şu anda çok neşeli süper burda napıyor
bilemedın 3 er 3 er mesela kendı ısmıne bak 3 tane var:mrgreen: :mrgreen:mostwanted_57' Alıntı:way bee. herkes çifter çifter açmış :queen:
muzo bende seni mardinde sandım yaHighway' Alıntı:Yok ersencim,
Biz Nürnberg deniz, yenge de öyle....Münihe yakin...![]()
noela' Alıntı:thanks a lot for your friendly greets !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:flower:
und juhu !!! hier ist tatsächlich jemand der meine sprache versteht - grosse freude:flower:
den ersten text hab ich nicht verzapft, geht auf die kappe von meinen jungs, intercom und highway
auf bald:king:
noela
ni hav (çince hoşgeldin)
![]()
:rendeer:![]()