Merhaba Ben Almanim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noela' Alıntı:
Hallo liebe Freunde,

Ich heiße Noela, verfolge schon einige Zeit eure Ausflüge und habe gestern auch teilgenommen. Zuvor war ich mit euch im Beers....

Es war gestern ein toller Abend mit sehr schöner Musik, alle die nicht dabei waren haben sehr viel verpasst, habe kein Motorrad bin aber Mitfahrer bei meinem Freund Intercom....

Wünsche euch allen noch viel Freude bei euren Ausflügen etc....J

eyyy en alman en yeni üyemiz hoşgeldin:rendeer: :rendeer:
biraz zor anlaşacağız ama tahminen 1 ayda sana türkceyi öğretiriz:cat:
bir ay sonra yazarsın otobandan bir yardırdım .....::koop::
noela dün akşamki halin çok komikti doğrusu ::koop::
biz hepbir ağızdan akdeniz akşamlarııı bir başka oluyooor ::sefereee ::cheeeeer ::haapppy: ::biggrinn ::blusssh: ::bira01:: derken bize garip garip bakman çok komikti yaaa:silent:
Mutlu kal ve aramıza tekrar hoşgeldin:rendeer:

bu arada muzafer yeni üyemizin bir tercümanlığını yap da arkadaşlarda tanışsın ::shake2:: hoş ben almanca biliyorum ama bilmiyenler olabilir:bounce: (her havuzun dibi aynıdır::bira01:: )

noela' Alıntı:
Hallo liebe Freunde,

Ich heiße Noela, verfolge schon einige Zeit eure Ausflüge und habe gestern auch teilgenommen. Zuvor war ich mit euch im Beers....

Es war gestern ein toller Abend mit sehr schöner Musik, alle die nicht dabei waren haben sehr viel verpasst, habe kein Motorrad bin aber Mitfahrer bei meinem Freund Intercom....

Wünsche euch allen noch viel Freude bei euren Ausflügen etc....J

buyrun tercüme:

adim noela, gezinizleri ilgiyle takip ediyorum, dünkü toplantiniza da katildim Beers teki nede.
gün harika müzikli güzel bir gece idi, gelmiyenler kacirdi.
daha motosikletim yok ama arkadasim (Ben) ini motoruyla geziyoruz.
hepinize zevkli ve eylenceli geziler dilerim.

gicik is bu yaaa... ingilizce yaz kiz sunlar:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Wilkommen sie. Wir gern haben neu freunds.

Alman kurdu kadar almancam var.

Birisi bir zahmet tecüme etse şu noela hanımın dediklerini. Sallayıp duruyoruz rezil olacağız walla

sıze cevırıyım...merhaba ben noela bir gün sizin oraya gelmeyi çok istiyorum..
ama maalesef benım motorum yok(sanırım boyle dedı). dün aksam ayrıca cok guzeldı guzel muzıkler vardı cok guzel bır gundu. sizlerele arkadas olmak ısterdım(ısterım)

arkadaşlar noela yı merak edenler için kendi topcimden bir resim koyayımda buda kim demeyin:cat:

Evett arkadaşlar
cumartesi kampımız için eğlence denetlemelerimiz devam ediyor
dün akşam MT İÇKİLİ YERLER VE YAYLI SAZLAR KOMİSYONU toplandık ve galata köprüsünde bir mekana gidip cumartesi bize gitarıyla eşlik edecek ccbbdd barış arkadaşımızı dinlemeye gittik

işte MT İÇKİLİ YERLER VE YAYLI SAZLAR KOMİSYONU

Bu arada komite olarak biraz zorlandık da:) sol üstdeki yeni üyemiz noela mallesef alman ve hiç türkce bilmiyor:pr: biz biraları içip ada sahillerinde bekliyoruz a eşlik ederken bize bir bakışı vardı ki sormayın:silent: :silent: :):mrgreen::queen:

Welcome my friend,did you remember me, yesterday night we meet you...you and your friends came to my place...I play guitar...I think you remember now...Anyway,welcome again....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Wilkommen.:rendeer:

İntercom' Alıntı:
buyrun tercüme:

adim noela, gezinizleri ilgiyle takip ediyorum, dünkü toplantiniza da katildim Beers teki nede.

Tabi ya freund intercom... sen oluyorsun di mi:)

Ya nerden yazdınız gavurca :mrgreen: neyse artık yeminli tercümanı da var oh kebappp valla

İntercom' Alıntı:
buyrun tercüme:

atlamısın turkıyeyeye gelmek ıstedıgınıde yazmıs..:p :p

hallo.willkommen ...ich glaube mit deine motorrad in der turkei gehen.ich habe einbischen deutsche aber helfe ich ihnen.ich will auch mit motorrad in deutdschland besuchen.

okan4037' Alıntı:
abi küfür filan etmesin bu:queen: :queen: :queen: :queen:

Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
okan4037, Akira, brody, camadan, cembir, GreatWhiteShark, Highway, judas25, komtan, yasinsubay, İntercom

abı buney ya topice hucum etmısınız

bende niğdeliyim......what is your name

walla Küfür degil tatli bir yazi, Tercüme gelecek,,,Kendisi Beers e de gelmisti zaten, burda yasiyor beraber calisiyoruz.... resim de gelecek :cat:

dostdark' Alıntı:
arkadaşlar noela yı merak edenler için kendi topcimden bir resim koyayımda buda kim demeyin:cat:

Evett arkadaşlar
cumartesi kampımız için eğlence denetlemelerimiz devam ediyor
dün akşam MT İÇKİLİ YERLER VE YAYLI SAZLAR KOMİSYONU toplandık ve galata köprüsünde bir mekana gidip cumartesi bize gitarıyla eşlik edecek ccbbdd barış arkadaşımızı dinlemeye gittik

işte MT İÇKİLİ YERLER VE YAYLI SAZLAR KOMİSYONU

Bu arada komite olarak biraz zorlandık da:) sol üstdeki yeni üyemiz noela mallesef alman ve hiç türkce bilmiyor:pr: biz biraları içip ada sahillerinde bekliyoruz a eşlik ederken bize bir bakışı vardı ki sormayın:silent: :silent: :):mrgreen::queen:
dostdark sende paso almanlar gibi bira içyon abi ya:p :p

Highway' Alıntı:
walla Küfür degil tatli bir yazi, Tercüme gelecek,,,Kendisi Beers e de gelmisti zaten, burda yasiyor beraber calisiyoruz.... resim de gelecek :cat:
ben tercume ettım bılene:p :p

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hallo noela herzlich willkommen endlich jemand der meine sprache spricht
:queen: ich hoffe dass du dich hier wohl fühlst und dass wir uns bei einer
gelegenheit kennenlernen schöne grüsse an intercom kommt doch mit nach
kerpe zu unseren tripp

Konuyu Toplam 26 üye okuyor. (22 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
okan4037, brody, BRUCE, Bugaloo, ccbbdd, cembir, dostdark, dUAl, fly, Highway, kanunisultan, kelsinus, kılıçbalığı, ledo, necdet, noela, obkavi, olcan138, standart, vedo, vlamix, yasinsubay

beyler bu ne ilgi ya hayırdır.utanmasa sıtedekı 200 kişi de buraya bakacak:p :p :p

necdet' Alıntı:
hallo noela herzlich willkommen endlich jemand der meine sprache spricht
:queen: ich hoffe dass du dich hier wohl fühlst und dass wir uns bei einer
gelegenheit kennenlernen schöne grüsse an intercom kommt doch mit nach
kerpe zu unseren tripp
turkce cevırısınıde alta koyarsan sevınırız:p :p gizli işimi çeviriyon yoksa:mrgreen:

Son düzenleme:
bir dil bi insan diye boşuna dememişler hepimiz elimizden geldigi kadar bişey sallıyoz valla :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar