Merhaba arkadaşlar

Ankara'dan herkese merhaba arkadaşlar. Bugün üye oldum. Motosikletim yok. 18 aralıkta yazılı sınava, ocakta direksiyon sınavına girip ehliyetimi alıcam. Sonrada bir motosiklet almayı düşünüyorum.

Siteye üye olmaktaki ilk amacım, bana ücreti karşlığında vitesli motosiklet eğitimi verebilecek birini bulabilmek.

hoşgeldin...eğitim konusunda yetkili merkezlere başvurmanı öneririm.hondanın eğitimleri var mesela..Ankarada araştırman gerekli...

Benim öncelikli amacım sınavı geçebilecek kadar eğitim almak. Çünkü hiç vitesli motosiklet kullanmadım. Daha kapsamlı bir eğitim almayı motosiklet aldığım zaman düşünücem.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim öncelikli amacım sınavı geçebilecek kadar eğitim almak. Çünkü hiç vitesli motosiklet kullanmadım. Daha kapsamlı bir eğitim almayı motosiklet aldığım zaman düşünücem.
Hoşgeldiniz; sınavı geçecek kadar eğitimi, kayıtlı olduğunuz sürücü kursunun vermesi gerekiyor. Ehliyeti aldıktan sonra, daha detaylı bilgilerin verildiği ve uygulamaların yapıldığı kapsamlı bir eğitim almanızı da tavsiye ederim.

sınavı geçecek kadar eğitimi kendiniz de alabilirsiniz
kendi kendinize sadece düşünce gücüyle bu eğitim alınır
sakın dalga geçtiğimi düşünmeyin çünkü direksiyon sınavı o kadar sallamasyon bir şey ki
size kendi geçtiğim direksiyon sınavını analtayım
bende kawasaki ninja 250r var, direksiyon sınavına giderken motorumla gitmedim her ne kadar motor sürmeyi az çok biliyor olsam da gitmedim çünkü ehliyetim yoktu o zaman
ancak sınava 4-5 arkadaş motoruyla geldi
oradaki hocalar da gördü bu arkadaşları neden bir şey demedi neden kardeşim buraya ehliyetsiz nasıl gelirsiniz demedi? neden?
sınavı olduğum yer çakıl taşlarıyla dolu toprak bir yol
kendi köy yolum o yoldan bin kat daha iyi
inanın hiç abartmıyorum kendi köyümün yolu bin kat daha iyi
sınavın olduğu yerde motor sürmek canbazlık isterdi
zaten hoca ne bana ne de motora bakıyordu
ne sürüşüme ne gelişme ne de gidişime bakıyordu
prosedür olan belgeleri imzalıyordu sadece
o gün yağmur yağmur yağdığı için ve yolda büyük bir çukur olduğu için yolun en az 100metresi göletti başka yol olmadığı için o göletin içinden geçmek ve üstümüzün başımızın çamur içinde kalmasına sebep oldu
ve vitesli motor da vardı vitessiz scooter da vardı bir kaç arkadaş vitessiz motorla sınava girdi
şimdi ne kadar mantıklı vitessiz motorla aynı ehliyeti almak?
yani o kadar saçma sapan bir sistem var ki
bu sistemi geçemem diye düşünme sakın
motoru kaldır yeter bence sınav için söylüyorum yalnız bunları
kendi canın için alacaksan al eğitimini sınav için alma
hoşgeldiniz

Sınavdan bir hafta önce kurs eğitmeni "sınavı geçebilecek kadar eğitim" vereceğini söyledi. Ama ben hiç bilmediğim için 1 günde öğrenemem diye düşündüm ve kalırım diye korktum açıkçası. Ama volkanix'in dediklerine bakacak olursak hiç korkacak bişe yokmuş.

Hoşgeldin..

Sadece ehliyet için değil..
Kendinin ve etrafındaki insanların güvenliği için mutlaka eğitim almanı öneririm..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar