merhaba arkadaşlar

siteye henüz üye oldum,oldukca aktif bir site bende kalıcı olmak niyetindeyim,tam bir mobylette uzmanıyım
saygılarımla

Hoş geldin, nerede yaşarsın, mobilet uzmanlığı nereden gelmekte, yoksa motor ustası mısın, ustalık ırsi mi?:p

uzman dediğine göre görmüş geçirmiş olmalısın usta hoşgeldin :rendeer:

Hoş geldin, nerede yaşarsın, mobilet uzmanlığı nereden gelmekte, yoksa motor ustası mısın, ustalık ırsi mi?:p

öncelikle tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum ****HOŞBULDUM*****

32 yaşındayım fotoğraf stüdyom var tek hobim,racing tir aslında 2-3 yıl bindim fakat bunun yanında izmride gayri resmi tek silindirli mobylette yarışları oluyor,bu tarz yarışlara motor hazırlıyorum sürücü genç arkadaşıma veriyorum yarışlarımız oluyor,videolarımız var,tvlere haber konusu dahi olmuştuk,bunun yanında dicoveryde bir konumuz yayınlandı,2 zamanlı motorsiklette tavizim yok,sür'at konusunda oldukca iyi olduğumu düşünüyorum,bu tarz konularda umarım yardımı olan arkadaşlara yardımcı olurum,

Son düzenleme:
32 yaşındayım fotoğraf stüdyom var tek hobim,racing tir aslında 2-3 yıl bindim fakat bunun yanında izmride gayri resmi tek silindirli mobylette yarışları oluyor,bu tarz yarışlara motor hazırlıyorum sürücü genç arkadaşıma veriyorum yarışlarımız oluyor,videolarımız var,tvlere haber konusu dahi olmuştuk,bunun yanında dicoveryde bir konumuz yayınlandı,2 zamanlı motorsiklette tavizim yok,sür'at konusunda oldukca iyi olduğumu düşünüyorum,bu tarz konularda umarım yardımı olan arkadaşlara yardımcı olurum,

hoşgeldin
şimdiden birşey söylemek istemiyorum fakat bazı konuları karaladım
bu konular benim garipsediğim ve tasvip etmediğim konulardır.
tabi bu neden geldin anlamına gelmesin aramıza hoşgeldin bol muhabbetler

hoşgeldin
şimdiden birşey söylemek istemiyorum fakat bazı konuları karaladım
bu konular benim garipsediğim ve tasvip etmediğim konulardır.
tabi bu neden geldin anlamına gelmesin aramıza hoşgeldin bol muhabbetler

elbette size saygı duyuyorum,her bireyin yaşam tarzı vardır,bu kimilerine göre doğru yada yalnış diye ayrılır,hoşbuldum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar