merhaba arkadaşlar sitenın çömezi olarak yardımlarınızı beklıyorum

arkadaşlar bı 15-20 gune kadar motorsıklet alıcam daha once vıteslı motosıklet kullanmadım geçen gun arkadasın cbr 125 ıne bındım sankı uzerınde bıras buyuk kaldım yada motor küçük kaldı bıte lastıkler çok ınce geldi bısıklet lastığı gıbı yenı başlıcam için tavsılere şiddetle ıhtıyacım var chopper la başlasam mı mesela keeway hysoung fılan ama butcede kısıtlı maksımum 4 mılyar onerılerınız beklıyorum şimdiden teşekkurler.

Hoşgeldin :rendeer:

Motor seçimi hakkında sitede yararlanabileceğin bilgiler bulacaksın. Şimdide hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle sürmek nasip etsin.

her ne kadar cbr 125 iyi bir başlangıç motoru olarak görülsede tekerleklerinin ince olması yol tutuşu ciddi olarak etkiliyor.hem motorla vücudunun orantılı olmasıda denge için çok önemli.sıfır olarak düşünürsen keeway fena bir marka değil.2. elde ise o fiyata 250 cc japon bulman biraz zor.5000 liraya çıkabilirsen cbf 250 veya hyosung gt250 naked iyi seçimler olucaktır.

Aramıza hoş geldin.:rendeer:

Faydalı bilgiler edinecek, seviyeli arkadaşlar bulacak, güzel vakit geçireceksin.:)

Avatar fotoğrafı sana ait ise, ağzında sigara olmayan daha güzel bir fotoğrafını görmeyi isterdim.Unutma Redkit bile bıraktı sigarayı.Ağzı sigaralı çizimleri yok artık.:cat:

cbr 125 le başlaa derim yinee de :) idr ii... sen lastiklere bakmaa genişletirsin :queen:

Bu arada bi zaman lar ben de çömez dim :queen: :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

hoşbulduk arkadaşlar sağolun hepiniz cbr 125 bındım bıras surdum ama pek hoşlanmadım çok ınce tekerlekler fılan keeway super shadow, land cruıser fılan var ama hava soğutmalı istanbulda oturan bı eskli olarak motosıkletle eske fılan gıtmeyı dusunuyorm yada yazın tatıle fılan su soğutmalı bı motor bu fıyata bulabılırmıyım yada satan tanıdığınız bırılerı var mı. saydığım motosıkletler max 110 fılan yapıyo bana açıkcası az gelır.

aramıza hoşgeldin
kymco 125 ck'lar başlangıç için çok güzel
hem ucuz hem kaliteli
bi bak derim

Hava soğutmalı motorun da seni çok fazla sıkıntıya sokacağını düşünmüyorum açıkçası, ben hava soğutmalı motoru uzun süre kullandım yazın, hemen hemen 2 saat durmadan yol yaptığımı bilirim.

Ama bu bütçeye uygun sana tavsiye edebileceğim sıvı soğutmalı motor dersen, 2. el çok az kullanılmış RegalRaptor'u mutlaka düşünmelisin bence. :)

daha rahat yardimci olmak icin soyle sorsak:

tarz olarak ne dusunuyorsun ?

racing, naked, enduro, chopper (cruising) , scooter (maxi-mini) ??

Shakulin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar