merak ettiğim tek soru

selam arkadaşlar benım merak ettığım suan tek bır konu var ben eskıden bır gruba dahıldım ve o gruptan bellı bır hatam yuzunden ayrıldım ama nedense bu hatamın zaman ıcınde unutulması gerekırken yenıden adım gecıyor ve bırılerı hala benı sorunlu kabul edıyor hatta bır mıkrop olarak goruyor albukı ben cagrıldıgım davetlere bıle gıdıp gıtmeme arasında dusunuyorum acaba bır hatayı buyutup dev yapanlar hıc hata yapmadımı o grupta bırılerıne yan gozle bakmadımı yada ınsanların hayatlarıyla oynamadımı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kendin hatanı bilirsin ve böyle sinsi adamları öğrenirsin kardeş takma kafana olur böyle dengesiz insanlar, bu söylediklerin hafif kalıyor bence cana, mala,namusa gelmedikten sonra sil at kafandan.

evet kardesım boyle sınsı adamları ogrenmek cok zor degıl ve ogrendıkcede ınsna hayattan zevk alıyor ama bır mt aılesı uyesı oldugum ıcın gıtcegım toplantılarda onlardan bırılerı olur dıye cekınmıyor degılımde ve durust olmak cok zor

Yaptığınız hatanın farkına varıp ders aldığınızı ve aynı hatayı tekrarlamadığınızı gördükleri halde , yaptığınız hata abartılarak her zeminde dile getiriliyorsa zaten o grup YARAMAZ bir grupmuş sevgili Özgen.

grubun yaramaz oldugunu kabul edıyorum deli çerkes abım ama sorun neden bazı zamanlarda benım adımın hala o grup tarafından kullanıldıgı yada o grupta takıntılı bırkac kısının agzına alması gecmısıne baksan kendısının benden daha temız degıl daha kara bırısı oldugu bellı ama nedense kendısı beyaz ben karaymısım muamelesı gosterıyor ve artık haklıyken haksız durumuna dustutu halde kendını haklı goruyor

Moderatör
Çok basit, bazılarının gönlünü almana gerek bile yoktur, kendiliğinden unutur ve affeder.
Bazılarının gönlünü sadece bir iki kelime ile alabilirsin, çünkü senden duymak istedikleri şeyler vardır.
Bazılarının ise ağzınla kuş tutsan dahi gönlünü tekrar geri kazanamazsın, hatta gün geçtikçe sana karşı olan nefretleri artar, kin beslerler. Düşman gibisindir artık o tipler için.. Çok mu abarttım :)

Çok basit, bazılarının gönlünü almana gerek bile yoktur, kendiliğinden unutur ve affeder.
Bazılarının gönlünü sadece bir iki kelime ile alabilirsin, çünkü senden duymak istedikleri şeyler vardır.
Bazılarının ise ağzınla kuş tutsan dahi gönlünü tekrar geri kazanamazsın, hatta gün geçtikçe sana karşı olan nefretleri artar, kin beslerler. Düşman gibisindir artık o tipler için.. Çok mu abarttım :)

valla hocam çok ğeil az bile söyledin diye bilirim sadece

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar