memurlarla alakalı birşey duydum,ama doğruluk payını sizlere sormak istedim

selam arkadaşlar. devlet memurlarının çalışma süresini haftada 6 güne çıkartacaklarmış. kendi aralarında görüşüyorlarmış.doğru mu?

Ne güzel olur... Cmts günleri de devlet hizmeti almaya devam ederiz.
Zaten özel sektör senelerdir 6 gün, hatta 7 gün, mesai gözetmeksizin çalışıyordu...

haftada 60 saat mesaisiz çalışan memurlar varken bunun için yönetmelik yada kanun çıkarmaya gerek yok bence.

benim de başbakanla yediğim içtiğim ayrı gitmediği için duydum zaten harleytamircisi,hayret bişey...sevgili harleytamircisi arkadaş cevap vermek zorunda değilsin.sorduğum sorunun saçmalığını değerlendiremezsin.bu sitede taraf oluşturabilecek uç konuları değerlendirmeye almazsak,bunların dışında belli konular konuşulabilir,belli sorular sorulabilir diye bir kural yok. küçültücü cevaplarla forumun tadını kaçırma lütfen...

saygılarımla...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam arkadaşlar. devlet memurlarının çalışma süresini haftada 6 güne çıkartacaklarmış. kendi aralarında görüşüyorlarmış.doğru mu?
dostum bu soruyu sormuşsun bende buna istinaden dalgamı geçtim yani sencede objektif bakarsan dalga geçilmiyecek gibi bir sorumu :) nerden bilsin burdaki insanlar doğrulugunu yanlışlıgını hükümetteki 5 bakan burayamı giriyor :)

Herneyse gel gelelim şu 6 da kalkma hikayesine şimdi mesai saatleri artar ve ücretlerde sabit kalırsa veya ücretlerde çok az bir düzeltme olursa kaybeden işçi sınıfı olur 20 milyon kişinin 1 aylık iç enerjisi eper fazladır kısaca zengin daha zengin olur sayemizde buna doğru tabirle kölelik denir.Ve bu kanun yürürleğe girdiğinde halkımız işçimiz kölemiz gene isyan etmezse bu halkı birde zi....ek lazım diye düşünebilir sevgili büyüklerimiz o yüzden ithal zenci getirebilirler bence krem almaya başlasak iyi olur.

Birçok yerde Cuma günlerini tatil yapmak konuşuluyor, bizde C.tesileri mesai günü yapmak... İşsizliği artırıp çalışanı daha fazla sömürmek dışında hiçbir şeye yaramayacak saçma bir uygulama olur.

bu gidişle oda olur.birkaç yüz kişi eylem yapar onlarada biber gazı ardından jop .üstüne birde ergenekoncu diyede içeri atarlar.

Motosikleti
bmw f650 cs
otopsici arkadaşıma katılıyorum bence devlet herşeyi özelleştirecek yalnızca denetlemeyi iyi yapacak özel sektörde haftanın 7 günü çalışan binlerce insan var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar