memleketimde gezim: dağ,yayla manzaraları

ılgaz dağlarının doğu uzantısında Çorumun Kargı ilçesi sınırları içerisinde küçük bir gezi yaptım.yine dağlar, yaylalar, çiçekler,böcekler,inekler...
bu gezime Kargının Çakırlar ilçesinden dağa sapan yoldan başladım.
gittiğim güzergaha gelmek isteyenler için;
yol durumu: Çakırlardan itibaren yaklaşık 15 km asfalt.sonrasında toprak yol.toprak yol çok ideal.pek problem yok.
pansiyon durumu: bir tane pansiyon var.Çakırlardan 20 km sonra.Tabelalar mevcut.götürür. küçücük bir de gölü var.Alabalık yiyebilir ya da tutabilirsiniz(ücretli)
piknik durumu: Mayasıl suyu diye bir piknik alanı var.suyu her su gibi şifalıdır.düz bir alan.yanında küçük bir çay akıyor.

burası Çakırlar.karşıda görünen dağın arka tarafına gidiyorum

değiş artık makinayı doğanın derinlikleri seni bekliyor.:rendeer:

teşekkür ederim yorumlarınız için. sayın Kroscu1 bu aralar zaten endurolar dikkatimi çekiyor.motoru enduro gibi kullanıyorum ya da kullanmak istiyorum. alırsam güçlü birşey almayı düşünüyorum.bu gidişle değiştiririm artık.
saygılar

Yusuf hocam, fotoğraflara hayat vermiş ve konuşturmuşsun yine..

Rize - Çorum takribi 550 km.. Rize'den çıktıktan sonra fotoğraf ::foto::

çekmeye başladığını tahmin ediyorum...::sapka::

Süpriz fotoğraflarını en kısa zamanda bekliyoruz..::foto::

gitmişken Kargı sacı yemeyi de ihmal etmemek lazım. Fotoğraflar için teşekkürler.

Yusuf bugün gezi vardı seni aradım ama telefonu açmadın. Neden açamadıgını şimdi anlıyorum.:mrgreen:

Rize'den Çorum'a gidiyorsunda haber vermiyorsun demek cıks cıks. Belki bizde gaza gelip seninle gelicektik insan bi haber verir yahu:p
Bu gezi güzel olmuş.Eline saglık. Rize-Çorum fotoğraflarını ve diger ayrıntılarıda sabırsızlıkla bekliyorum.:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar