Mekanı cennet olsun

canlarım benim ya :salut:

Allah'ım sabırlar versin Burçinime, İlker abiye ve ailesine :pale:

Allah mekanını cennet eylesin

ALLAH Rahmet Eylesin.ALLAH kimsenin zamansız almasın Babasını-Annesini .

sevgili mt ailem çok zor 3 gun gecırdım yogunbakımda yatan babamın nezaman hayata veda edıcegını bılmeden bekledım okadar kotu bırseykı allah kımseye böyle bir acı yaşatmasın...hastanede yanıma gelen,gelemeyen dualarının bızımle beraber oldugunu bildiğim tüm dostlarımıma tesekkur ederım...

hayatımdan bundan 4 sene önce bir yıldız kayıp gitmisti sımdıde 2 yıldızda kayıp gitti...

mekanın cennet olsun babacım:salut::salut::salut:

Sevgili dostlarımız;

Hani diyoruz ya biz bir aile gibiyiz işte bu zor geçen 3 gün ve gecemizde bunun ne kadar doğru olduğunu yüreğimizde tekrar ekrar hissetmemizi sağlayan haber alıp gece hastanede bizi yalnız bırakmayan gelmek isteyen ama gelemeyen duaları bizimle olan herkese çok ama çok teşekkür ediyoruz.

Dostlar Sağolsun...

GKN

bugün banu ile karşılatık o soyleedi, geç haberimiz olduğu için gelemedik. başınız sağolsun Allah rahmet eylesin..

sevgili mt ailem çok zor 3 gun gecırdım yogunbakımda yatan babamın nezaman hayata veda edıcegını bılmeden bekledım okadar kotu bırseykı allah kımseye böyle bir acı yaşatmasın...hastanede yanıma gelen,gelemeyen dualarının bızımle beraber oldugunu bildiğim tüm dostlarımıma tesekkur ederım...

hayatımdan bundan 4 sene önce bir yıldız kayıp gitmisti sımdıde 2 yıldızda kayıp gitti...

mekanın cennet olsun babacım:salut::salut::salut:

Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin.

allah rahmet eylesin ..mekanı cennet olsun..
allah geride kalanlara sabırlar versin..

merhuma Allahtan rahmet ilker,burçin ve tüm yakınlarına sabır dilerim.
başınız sagolsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar