Megelli Sport 250R

piyasada yoksa linkle bakmalısın arkadaşım :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-megelli-250r-yeni-yuvasinda-ucerler-motorda-125280002/detay

ellerinde yoktur. ellerinde olsa foto cekip koyar üçerler..
arayıp sormak lazım.
250 cc si yavaş diyen arkadaşlar. alıp kullanıp emsalleriyle yarış yaptılar herhalde..

İzmir İl Temsilcisi
ellerinde yoktur. ellerinde olsa foto cekip koyar üçerler..
arayıp sormak lazım.
250 cc si yavaş diyen arkadaşlar. alıp kullanıp emsalleriyle yarış yaptılar herhalde..

Siz böyle degince bende aradım amacım inatlaşmak degil dogru bilgi vermek :) dediginiz dogru ellerinde yokmuş arkadaşlar bilginize 7 HAZİRANDA geliyormuş saygılar..

Siz böyle degince bende aradım amacım inatlaşmak degil dogru bilgi vermek :) dediginiz dogru ellerinde yokmuş arkadaşlar bilginize 7 HAZİRANDA geliyormuş saygılar..
dediğim gibi üçerler de olsa hemen showroomda foto ceker koyarlar onlar. peşin alımlarda indirim yapar üçerler

mengellinin sahibi şu an iskenderunda ufukta gemi gözetiyor 1 ay rötarlı kalktığı için motorlarını alamamış ve 1 ay da gümrükte yatacak fakat ithalatcısı çok iddialı

yani baya bekliyecez daha

İzmir İl Temsilcisi
motor şuan beklenilenden kaliteli çıkarsa neden düşünülmesin bence iddalı bi model calibreden daha etkili olacak 250lilik piyasasında fiyatı çünkü çok cazip . 8500 satılan motor belki sıkı bir pazarlıkla nakit indiriminde 8bine neden alınmasın hemde sıfır ? cbr 250 2nci el almaktansa o paraya sıfır alabilirler bir seçenek.

İzmir İl Temsilcisi
http://www.youtube.com/watch?v=-dubEWIbD10 hızını vites aralıklarını merak eden arkadaşlar izlesinler.

Motor şık ve güzel motor 2008 veya 2009 modelini ingilterede kullanma şansına sahip olmuştum hafif kontrolü sürmesi kolay bakımı ucuz bir motor ancak distribütör sağlam değilse çok üzer sahiplerini çünkü alüminyum şasi sahibi bir motor ve şasinin kazaya girmesi durumunda alüminyum hemen hasar görücek bir malzeme ve tamiri söz konusu değil alıcak arkadaşlar iyi düşünsün pek üzmeye gelicek bir motor değil kısacası temiz bakmak gerekli.

Hocam çanakkalede ki bayisi nerde yada adı ne bayinin ? Geldiğinde gidip görmek isterim

İzmir İl Temsilcisi
arkadaşlar motorla ilk temas anınızda foto çekip burda paylaşırsanız herkeze yararlı olacaktır :)

bugün camgözü aradım motorların hala gemide olduğunu gelmesinin 10 gün süreceğini öğrendim

Ulaşmayan gemi heralde bu ticaret yapanların bi kısmının doğruluk payı olsada gemiler ve nakliyat şirketleri suçlanmada bir numara :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar