Megelli Sport 250R

Aslında birilerinde olsa da, ya da bayi felan verse, hazır 250 likleri test edecekken, barkın abi birde şununla ilgilense ne iyi olurdu.
Vallaha bak, heveslendik şimdi nasıl olacak:pr:
ingiliz felan derler de, yakından bakmalı bi tabi. Siteye bakınca hiç ingiliz gibi gelmedi. Ufak bir araştırma neticesinde, parçaların taiwan kökenli olduğunu öğrendim.
Scooter da kymco, ss de megelli gibi birşey anlaşılan. Hemen atlamasın vatandaş kymco kötü mü diye :) öyle birşey demedik yanlış anlamaşılmasın.
Ama sonuç olarak, bisiklet satan bir firmanın sattığı motosikelt, hiç bir zaman sempatik gelmez :silent:

Cok yavas olmasiyla unlu olan marka. Alinmaz. Mondial alin daha iyi! En azindan daha hizlidir...

Şasesi çok karizmatik tamam motorda öyle ve resimlerden bakınca işçilikte iyi duruyor ama işin aslı öyle değil
Adamlar Koso gösterge koymuşlar gösterge panelinin etrafı bomboş oradan ön takım gözüküyor.
O yukarıdaki videoyu izleyip motor titreşimli diyen beyinlesslere sesleniyorum,adam cep telefonuyla çekmiş ne bekliyodun titremesinmi?
Birde ne hikmetse bir delikanlıda depoya gopro koyup topspeed videosu çekmemiş.
cbr250ninde 120den sonra tek tek saydığı hava koşulları oluyor ama yinede malzeme kalitesinden sınıfta kaldı bu motor
[YT]R5iTytrq5Hs[/YT]

Şasesi çok karizmatik tamam motorda öyle ve resimlerden bakınca işçilikte iyi duruyor ama işin aslı öyle değil
Adamlar Koso gösterge koymuşlar gösterge panelinin etrafı bomboş oradan ön takım gözüküyor.
O yukarıdaki videoyu izleyip motor titreşimli diyen beyinlesslere sesleniyorum,adam cep telefonuyla çekmiş ne bekliyodun titremesinmi?
cbr250ninde 120den sonra tek tek saydığı hava koşulları oluyor ama yinede malzeme kalitesinden sınıfta kaldı bu motor
Bak güzel kardeşim Ne hikmetse Her konuya bir muhalif Oluyor, Bilsende bilmesende atıp tutuyor ve İnsanlara hakaret ediyorsun Daha öncede MT nin ileri gelenlerinin yani büyüklerinin yazdıkları şeylere karşı çıkmış ve Gerizekalı demiştin Ya İnsan gibi konuşmayı öğren yada Yazma güzel kardeşim bizimde burda sabrımızı taşırma
Her konuya bir muhalefet bir karşı görüşlük ,bir aşalama, bu ne böyle Çoğu yazını takip ediyorum adam akıllı yazdığın bir yorum yok
Ve Zeki çocuk hadi söyle bakalım Asıl o kamerayı elinde tutsaydı daha az titreşim olmazmıydı motor titrese bile vücut onu üzerine alır ve elinde titreşim kalmazdı bile
Denemesi bedava git bi titreşimli motora depoya bağla video çek bide eline alda çek bakalım nasıl oluyor .Depoya bağladınmı kamera direk titreşimi alıyor ama eldeyken Elin hareketine göre aşşağı yukarı oluyor ama neredeyse titremiyor Denemiş bulunuyorum:bounce:

Bide arkadaşlar Rica ediyorum Şu linke tıklayın Allah için adam Sırf Hyosungu kötü Motor göstere bilmek için Mtde açılan bütün Hyo Konularına girip
Aha işte bozuk ,Yazmayım yazmayım diyom duramıyom, dandik işte Vb şeyler yazmış sayfalarca ve hepside farklı konular Linke tıklayın lütfen
http://www.motosiklet.net/forum/search.php?searchid=2679915
----------------------------------

Mersin İl Temsilcisi
param olsa şimdi bir tane alırdım...
2. el hyo fiyatına italyan makina işte...
adamlar dünyaya "italyan örgü şase " damgasını vurmuş, bunu da göstermek için grenaj kırpmış, dijital gösterge vs koymuş ama benim paşam sanki her gün servise gidiyormuş ya da sanki herhangi bir japon arızalansa raftan yedek parçasını indireceklermiş gibi konuşuyor.
cbr 250 r aylarca parça sorununu burada konuşmadımı bu millet yahu...

ağzı olan konuşuyor agam... peh !!! ::144::

adamlar dünyaya "italyan örgü şase " damgasını vurmuş, bunu da göstermek için grenaj kırpmış, dijital gösterge vs koymuş ama benim paşam sanki her gün servise gidiyormuş ya da sanki herhangi bir japon arızalansa raftan yedek parçasını indireceklermiş gibi konuşuyor.

Aynen hocam katılıyorum, ben yazmadım sen yazmışsın :cat:

Servis olan yerde her parça var zannediliyor, sanki ünlü markalar parça sıkıntısı çekmiyor, adam japon malında bile maneti yurt dışından bekliyor, servis olanını çokta kafaya takmamak lazım, sonuçta yine bekliyorsun.

megelli italyan değil ki hocam tayvan malı sanırım

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Megelli'nin üretim karmaşasına internette rastladığım bir kaç bilgi ile biraz açıklık getirmeye açlışayım.
Buyrun bu kaynak;http://en.wikipedia.org/wiki/Megelli_Motorcycles

Firma 2004 yılında İngilitere'de kurulmuş,merkezi İngilitere'de.İlk modellerini 2007 Milan Motosiklet fuarında görücüye çıkarmışlar.Motosikletlerinin parçalarının %75 e yakını Tayvanlı firmalar tarafından üretiliyor.Seramik kaplı silindirleri SYM firması tarafından üretiliyor,hız göstergesi KOSO firması tarafından üretiliyor.şasesi ve benzeri bütün döküm parçalar Tayvanda üretiliyor.En son toparlama ve montaj Çinde yapılıyor.Tasarım ve mühendislik tamamen İngiliz.Tasarımda fazlaca Ducati'den etkilenme var.

Aşağıdaki videoya bakarsak marka yeni olduğundan eksikleri var biraz daha geliştirilmesi gerekiyor.Bence umut verici sonuçta Hyosung ilk çıktığında GT serisinin eksikleri ve ciddi sorunları vardı bugün bir çoğunu gidermiş durumda.Firma deneyim kazandıkça motosikleti iyiştireceğini umut ediyoruz.En azından Benzin fiyatlarının ve vergilerinin kanatlanıp uçtuğu güzel ülkemize gerekli bir motosiklet 250cc SS sınıfında değişik bir alternatif

[YT]R5iTytrq5Hs[/YT]
Eski r1 inde ön takım açıkta. O zaman r1 de çöp. Yapmayın şöyle yorumlar.

Bak güzel kardeşim Ne hikmetse Her konuya bir muhalif Oluyor, Bilsende bilmesende atıp tutuyor ve İnsanlara hakaret ediyorsun Daha öncede MT nin ileri gelenlerinin yani büyüklerinin yazdıkları şeylere karşı çıkmış ve Gerizekalı demiştin Ya İnsan gibi konuşmayı öğren yada Yazma güzel kardeşim bizimde burda sabrımızı taşırma
Her konuya bir muhalefet bir karşı görüşlük ,bir aşalama, bu ne böyle Çoğu yazını takip ediyorum adam akıllı yazdığın bir yorum yok
Ve Zeki çocuk hadi söyle bakalım Asıl o kamerayı elinde tutsaydı daha az titreşim olmazmıydı motor titrese bile vücut onu üzerine alır ve elinde titreşim kalmazdı bile
Denemesi bedava git bi titreşimli motora depoya bağla video çek bide eline alda çek bakalım nasıl oluyor .Depoya bağladınmı kamera direk titreşimi alıyor ama eldeyken Elin hareketine göre aşşağı yukarı oluyor ama neredeyse titremiyor Denemiş bulunuyorum:bounce:

Bide arkadaşlar Rica ediyorum Şu linke tıklayın Allah için adam Sırf Hyosungu kötü Motor göstere bilmek için Mtde açılan bütün Hyo Konularına girip
Aha işte bozuk ,Yazmayım yazmayım diyom duramıyom, dandik işte Vb şeyler yazmış sayfalarca ve hepside farklı konular Linke tıklayın lütfen
http://www.motosiklet.net/forum/search.php?searchid=2679915
----------------------------------

Kardeşim senin yazının bir benzerini yazdım adam utanmadan birde pişkin pişkin üste çıkmaya çalışıyor kabullenmiyor dediğini de harbiden foruma yazmasa da kurtulsak...

motor hakkında bilgim yok ama şekil güzel fiyat güzel
piyasada bikaç alan olsada denesek
250 ccler arasında güzel 1 alternatif olacak

Param olsun binerim aga... En azından emsallerine bakarak oldukça farklı ve kullanırken bi Cbr, ninja yada gt250 den Çok fazla dikkat çekeceği kesin... :)

İzmir İl Temsilcisi
bazı arkadaşlar servis servis diye yazmışlar ama benim görüşüm bu motoru piyasaya iyice tanıtmaları servis olmasada olur yurt dışından sipariş geçerek güvendigim ustaya parçayı kendi ellerimle yaptırmayı yeglerim 5 para etmez servislere emanet edecegime varsın gitsin garantisi. Çok sıkı şekilde tanıtılması lazım insanlara güven vermesi lazım fiyatı 8.500 bence gayet uygun.
Titreşim konusuna gelirsek bence ne kadar yorum yaparsak yapalım kesin titreşim var demek yanlış olur. sarsıntı rüzgardanda olur kameradanda olur bir çok nedeni var kesin olarak titreşim var demek bence dogru olmaz. Alıcak arkadaşlara şimdiden engel olmıyalım kendileri binsinler hissetsinler titreşimi uygun yada degilse foruma yazsınlar her yeni motor çıktıgında aynı şey oluyor daha 1 kullanıcısı bile piyasaya çıkmadan hakkında çok yazılıp çiziliyor. lütfen kimse üstüne alınmasın kişisel kesinlikle degil kendi görüşüm saygılar :)

nisanda türkiye de diyorlardı. mayıs bitti hala yok piyasada.
suzuki inazuma yalanlarına döner bu iş..
yaz geçtikten sonra kim alır bunu
kışın mı binecek millet motora :D

İzmir İl Temsilcisi
nisanda türkiye de diyorlardı. mayıs bitti hala yok piyasada.
suzuki inazuma yalanlarına döner bu iş..
yaz geçtikten sonra kim alır bunu
kışın mı binecek millet motora :D

piyasada yoksa linkle bakmalısın arkadaşım :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-megelli-250r-yeni-yuvasinda-ucerler-motorda-125280002/detay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar