Megelli Megelli 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Çocuk dediğin neyse bişe derdim edebim musade etmiyor :) megelli sana baya koymuşki yaran var gocunuyorsun bin motoruna zevkini al neyin kafasını yaşıyorsun anlamıyorum :) ilk saygıyla yazdım sen bu yolu istedin önceki yazılarımı oku ondan sonra muhattap ol ;)

Megelli's manufacturing agreement with Huansong Industries (group) Co Limited Hsun ended on 31 December 2013. All production of Megelli motorcycles stopped on this day. Megelli's page states that Hsun will continue carrying supplying parts to distributors around the world.

arzu edersen çevirisinide yaparım :)

bu arada Huansong Industries kimdir dersen :
Chongqing Huansong Industries (Group) Co. Ltd

Address: No. 29 Qixin Road, Yanjia Industry Park, Changshou District, Chongqing, China (401221)
Tel: (86 23) 61020580 (86 23) 61020539

Fax: (86 23) 61020581 / (86 23) 61020492

Homepage Address: http://www.globalsources.com/hsmotor.co

Other Homepage Address: http://www.hisunmotor.com.cn

bildiğin paranı bastır sana motor üretelim abi firmasıdır :)
buyrun efendim....

Son düzenleme:
Adamın yazdıgı yazının 10da1 ini anlasalar keşke ahh ahh :( murat merhaba çok iyi ve oldukca kendini iyi yetiştirmiş bir arkadaşımsın Ailen e sevgilerimi ve hürmetlerimi sunarım böyle bir kişilik yetiştirdikleri için saygılar. Bu arada ben şu zamana kadar hiç görmedim kullandıgı bir markayı kötüleyeni :)

Adamın yazdıgı yazının 10da1 ini anlasalar keşke ahh ahh :( murat merhaba çok iyi ve oldukca kendini iyi yetiştirmiş bir arkadaşımsın Ailen e sevgilerimi ve hürmetlerimi sunarım böyle bir kişilik yetiştirdikleri için saygılar. Bu arada ben şu zamana kadar hiç görmedim kullandıgı bir markayı kötüleyeni :)

estağfurullah o sizin inceliğiniz...
zaten şu aşağıdaki bilgiyi de paylaştıktan sonra anlatacak bir şeyim kalmıyor. herkes kendi hayal dünyasında arzu ettiği şekilde yaşamakta özgürdür...

Megelli's manufacturing agreement with Huansong Industries (group) Co Limited Hsun ended on 31 December 2013. All production of Megelli motorcycles stopped on this day. Megelli's page states that Hsun will continue carrying supplying parts to distributors around the world.

bu arada Huansong Industries kimdir :
Chongqing Huansong Industries (Group) Co. Ltd

Address: No. 29 Qixin Road, Yanjia Industry Park, Changshou District, Chongqing, China (401221)
Tel: (86 23) 61020580 (86 23) 61020539

Fax: (86 23) 61020581 / (86 23) 61020492

Homepage Address: http://www.globalsources.com/hsmotor.co

Other Homepage Address: http://www.hisunmotor.com.cn

bildiğiniz paranı bastır sana motor üretelim abi firmasıdır :)
buyrun efendim....

Yani diyor ki :

Megelli nin çinde sipariş ile motor yaptırdığı Huansong Industries (group)LTD ŞTİ. ile 31 Aralık 2013 Tarihinde anlaşması bitmiştir. bu tarihten itibaren bütün megelli motorlarının üretimi durmuştur. Ancak Megelli nin web sayfasında Huansong Endüstrileri dünyanın her tarafında ki distribütorlere parça temini yapmaya devam edeceği duyrulmuştur...

hadi geçmiş olsun....

Son düzenleme:
Bu konu aylar önce tartışıldı ve parça temini devam ediyor ne derdin anlayamadım ki binneye devam ediyorum etcemde senin yaran var gocunuyorsun ;)

Bu konu aylar önce tartışıldı ve parça temini devam ediyor ne derdin anlayamadım ki binneye devam ediyorum etcemde senin yaran var gocunuyorsun ;)

sen devam et yukarıda ki bilgi zaten sana yetti ağız değiştirmek zorunda kaldın. En azından birimiz doğru bilgi sahibiymişiz. neymiş 2013 Aralık'tan beri üretim yokmuş. Neymiş Megelli nin kendine ait bir fabrikası yokmuş

Şimdi istediğin cevabı yazabilirsin

Bütün edepsizliğine rağmen sana kazasız belasız Sürüş dilerim. Yaşın ilerledikçe olgunlaşacağına eminim....

Allaha şükür beni bilen biliyor kişiliğimide kimin olgun kimin çocukca polemige girdiği açık saygı gosterilecek insan var gosterilmicek insan var işte sen bu gosterilmicek insansın bilmem anlatabildim mi baba parasıyla değil alın teriyle aldık motorumuzu keyifle zevkle biniyoruz sen gelmiş megelli markası boyl şöyle yorum yapıyorsun tekrardan dediğim gibi gotunden element uyduruyorsun fabrika kapanma konusu çok önceden zaten konuşuldu parçanın tedarik edildigi zaten söylendi ve stok zaten var başka sorun ne ? Sana giren çıkan ne ? Genede neyse kalp kırmayı sevmem tekerin duz bassın sen git sayfana bak rahatına ninjana :) haydi iki akşamlar

Allaha şükür beni bilen biliyor kişiliğimide kimin olgun kimin çocukca polemige girdiği açık saygı gosterilecek insan var gosterilmicek insan var işte sen bu gosterilmicek insansın bilmem anlatabildim mi baba parasıyla değil alın teriyle aldık motorumuzu keyifle zevkle biniyoruz sen gelmiş megelli markası boyl şöyle yorum yapıyorsun tekrardan dediğim gibi gotunden element uyduruyorsun fabrika kapanma konusu çok önceden zaten konuşuldu parçanın tedarik edildigi zaten söylendi ve stok zaten var başka sorun ne ? Sana giren çıkan ne ? Genede neyse kalp kırmayı sevmem tekerin duz bassın sen git sayfana bak rahatına ninjana :) haydi iki akşamlar

Azıcık delikanlı ol

Fabrikası yok üretimi yok dediğimde uydurma diyordun
Önüne ispat getirdik halen ileri geri konuşuyorsun.

Yanlış bilmek ayıp değil, öğrenmemek ayıp.

Sidik yarışına çevirdiniz motoru koruma işini.

Yahu binin, keyif alın, kazası, belasız kullanın ayrı ama uydurma laflar ile milleti yanlış bilgilendirmeyin.ayıptır

Www.megelli.com gir bak uretime yazanlara geçmişteki yazıları kopyalıyorsun :) karşında çocuk yok ;) farzet uretmiyorlar parçayı gondermiyorlarmı ? Stok yok mu ? Bi motor uretilmiyor diye bitmiş mi oluyorki uretiliyor megelli ;) buda son postum sana murat k bey:D

Www.megelli.com gir bak uretime yazanlara geçmişteki yazıları kopyalıyorsun :) karşında çocuk yok ;) farzet uretmiyorlar parçayı gondermiyorlarmı ? Stok yok mu ? Bi motor uretilmiyor diye bitmiş mi oluyorki uretiliyor megelli ;) buda son postum sana murat k bey:D

Kasma güzel kardeşim yorma kendini sen cevabını aldın şimdi yediremiyorum demeyi beceremedin. Bencede daha cevap yazma battıkça batıyorsun. Bugün yarın hem megelli hemde huansong endüstri den de cevap gelir onlarada yazdım. Gelen cevabı sana değil ama Türkiye distribütörüne atarım belki. Onların cevabından sonra bir kez daha arar bilgi talep ederiz firmadan verdikleri bilgi ile üreticiden gelen bilgi farklı olursa onuda ifşa ederiz.

Zorla kendini bu duruma düşürdün ya... Neyse geçmiş olsun bir dahakine araştırmadan soruşturmadan bir şey iddia etmezsin. Hayat deneyimi olsun sana

Valla kasan sensin benim bi sorunum yok sana giren çıkan varki dediğim gibi neyse bekliyorum merakla :D

Valla kasan sensin benim bi sorunum yok sana giren çıkan varki dediğim gibi neyse bekliyorum merakla :D

Ahhh evladım ahhh

Kime girip çıktığı belli halen yırtınıyorsun üretim devam ediyor diye

He gülüm he

Artık istediğin kadar hakaret edebilirsin nasıl olsa sen hakaret ettikçe rezil olan ben değilim.

Hakaret ettitimi nerden çıkardın ki gerçekler ne zamandan beri hakaret oldu neyse artık çok tınsın konu başlığı kullanıcıları okuman yazman varsa o yüzden yol al KULLANIYORUM MEGELLİ 250R . Gerçi senin sayfada kullanıcı yok dimi pardon :D sidik atacak yer arıyorsun ;)insan utanma olur biraz hala buradasın :)

akadaşlar bugün ön fren balatasını değiştirttim balata kasıyo gayç gayç ötüyo çok sinirimi bozdu motorcu toparlar o dedi ama motorun performasını olumsuz yönde etkiliyo sanki gidemiyomuşum gibi bi his uyandırıyo gerçekten çok sinir bozucu. arka balatalar olsaydı hafiften pompanın hidroliğini boşaltırdım ama ön düzen biraz farklı hiç bulaşmak istemiyorum düzelirmi ki kendi kendine yoksa yarın motorcunun yolunu tutayımmı ?

akadaşlar bugün ön fren balatasını değiştirttim balata kasıyo gayç gayç ötüyo çok sinirimi bozdu motorcu toparlar o dedi ama motorun performasını olumsuz yönde etkiliyo sanki gidemiyomuşum gibi bi his uyandırıyo gerçekten çok sinir bozucu. arka balatalar olsaydı hafiften pompanın hidroliğini boşaltırdım ama ön düzen biraz farklı hiç bulaşmak istemiyorum düzelirmi ki kendi kendine yoksa yarın motorcunun yolunu tutayımmı ?
Eğer frene dokunduğunda geliyosa gayç gayç diye bi ses zamanla geçer diskte bi bozukluk yoksa;Frene dokunmadığın halde normal seyir halinde geliyosa ustaya bi daha göster derim.

Eğer frene dokunduğunda geliyosa gayç gayç diye bi ses zamanla geçer diskte bi bozukluk yoksa;Frene dokunmadığın halde normal seyir halinde geliyosa ustaya bi daha göster derim.

frene dokununca gelmiyo ses. bugün ses kesildi ama hala kasıyo malesef. balatayı zımparalamaya karar verdim

@Murat.K. bro megelliye çin malı demişsin.birşey dicem ninjanın jant göbeğine bakarmısın bir made in thailand yazısını görecekmisin :)

Megelli başlangıç için çok istediğim bir motordu bu ama arkadaş çevresi aklıma girdiler yok öyle yok böyle olur dediler zorla daha pahalısını aldırdılar şuan cbr 250 var megelli almadığıma pişman değilim ama keşke istediğim motoru alsaydım çünkü bence megellinin seside tipide cbr den daha güzel zaten şunun şurasında 15.000-20.000 km kullanacaktım sonra fazere geçiçektim. Burada bir arkadaş neredeyse 30.000 km yapmışta onu görünce yazasım geldi

Yav beyler bu alet 140tan sonra gitmiyor. Bugün yine denedim 143 gibi bişey oluyor 9 bin devirde. Neden acaba. S

Yav beyler bu alet 140tan sonra gitmiyor. Bugün yine denedim 143 gibi bişey oluyor 9 bin devirde. Neden acaba. S

Arkadaşım standart bir megelli düz yolda zaten 153 km hıza çıkabiliyor hava ve yol koşullarına göre ufak değişiklikler gösterebilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:07 ----------

106451-albums3275-picture12425.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar