Megelli Megelli 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar merhaba saygı sevgiler öncelikle,

Siz kullanıcılardan sağlıklı bilgi almak adına birşeyler danışacağım.Amaç beyin sıkıntıları yüzünden uzak dursamda tipi açısından hoşuma giden bu motosikleti kullanmak istiyorum.Öncelikle ahım şahım hız canlısı değilim ,zaten eşimle genelde gezeceğim için motosikleti zorlayacağıma kesinlikle inanmıyorum.

Şimdi sorulara gelirsek.

Şu ana kadar içinizde bu model ile en fazla kilometre kaç yapan var?

Motosikletin kronik gösterge sorunundan hariç ,yağ akıtma benzin akıtma problemlerini okudum bunlar düzeltilemiyormu?

4000 de bir megelli var fiyatıda uygun sizce alınabilirmi yada hiç bulaşmamı dersiniz?

Bazı kişiler sırf yeşillik olsun diye binmediği motosiklet hakkında yorum yapıyor o yüzden siz kullanıcılardan bir kaç tavsiye alayım dedim .Sonucda en iyi kullananbilir.Honda cbr 125 2012 ve megelli arasında gidip geliyorum siz nedersiniz alayımmı hondamı alayım?

Bu ilandaki motosiklet benim şehrimde oldugu için gidip görme şansımda var tabi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-megelli-aytekin-otomotiv-den-supermoto-megelli-250r-158222078/detay
kafana yatıyosa al kardeş zaten sorunu olanların bir çoğununda sorunu giderildi.birazcık vibrasyona tahammülün varsa en mantıklı yine megelli tabii cbr 125 le kıyaslarsan.zaten cbr 125 te de titreşim var.sadece biraz daha az.en fazla titreşimide 4-5 bin devirlerde hissettiriyo benim megelli.ben de eşimle birlikte biniyorum zaman zaman bebekten dolayı pek fırsat bulamassakta:) uzun yola çıktınmı cbr 125 başlar iki kişiysen 90 dan sonra tırmalanmaya oysa megelli 130-140 arası çok rahat gidiyo.Yağ benzin akıtma konusundada bi sıkıntımız yok çok şükür titreşim 1500 lerden sonra bayyaa azalıyo karar senin tabi.

Megelli ünlü oldu beyler :p tesadüfen izlediğim bir film fragmanında gördüm :cherry:

1:06
https://www.facebook.com/photo.php?v=616364098432325

İyi günler arkadaşlar şuanda regal raptor e-10 chopper tarzı motosikletim var özellik merak ettiğim megellinin son parti motosikletlerinde sorunlar azaldı diyorlar son partileri ilk partilerden ayıran renk stiker yada başka bir görünüm farkı varmı ?

" Hiç bir zaman büyük konuşmayacaksın " demiş büyüklerimiz :) Istanbul trafiğinden sıkılan 4 lastikli birisi olarak 2 lastiğe dönmek beni çok korkutsa da gerçekten doğru bir karar verdiğimi sonradan anladım :)
Cuma ( 28.03.2014 ) günü Bilecik 'e bir yolculuk yaparak motoru almaya gittim, Bilecik 'ten Istanbul 'a dönüşümü tam 7,5 saatte tamamladım :) Acemiliğin verdiği korku ve yağmurlu havada sürmek zorunda kalışımdan dolayıdır ki bu kadar uzun sürdü :)
Şimdi motorun ben hiçbir dezavantajını görmedim, yalnız istanbul 'a geldikten sonra bir motor ustasına götürdüm motoru ve motoru çalıştırdığında ilk söylediği şey motor egzantrik zinciri çarpıyormuş, bu muhtemelen kötü birşeydir ki çünkü motor açılmış mı diye sorduğunda verdiğim cevap " Bilmiyorum :) " oldu. Ha motor açılmış olacağını sanmıyorum olabilir de olmaz diye birşey yok, yalnız motordan anlayan bir arkadaşım bindi ve kullandı hiç öyle birşey söylemedi. Muhtemelen bu hafta sonu Yetkili Servisine gösterebilirsem bir göstermeyi planlıyorum ( garantisi devam ediyor ) . Usta çok motoru boğmadan kullandığın sürece bir sorun olmayacaktır diye uyardı sadece.
Yalnız benden önce ki arkadaş hiç temizlememiş maşallah motoru, yağ içindeydi jantlar felan baya bir zorladı benide :)

İşte Başakşehir - Kavacık hattını hergün sabah 08:00 akşam 18:00 de devirecek olan beyaz kurdum :)

img_0467_635318577744542266.JPG

Evet dün içimi kemiren o kurt varya o kurt durmadı ve basttım Istanbul - Cengiz Motor 'a gittim akşam saat 20:00 gibi felan gitmeden önce de sürekli bayiyi arayıp " Abi beni bekleyin kapatmayın, geliyorum " diyerek tacizde bulundum :) Sağolsunlar beni de beklediler. Gittim ustamız motoru aldı bindi gitti gezdi geldi, güzelde bana vakit ayırdılar ve muhabbet ettik birazda motor sıkıntısız çıktı yani birazcık benim kuruntularımmış.
Zaten 3.000 km 'de bakımı var 400 km kaldı :) yağını mağını filtreleri de temizlettikten sonra daha da performans alırım diye düşünüyorum :)
Megelli servis Cengiz Motor gayet ilgiliydi gerçekten, usta ne biliyorsa ne düşünüyorsa anlattı.
Bende motorumdan gayet memnunum :)

kardeşim hayırlı uğurlu olsun :) Tekerin her daim düz bassın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------

Abi 160lığın bir zararı var mı sürtme falan 300 km bakımı geliyor benim motorun zaten geldiğimde takar mıyız birer tanede bana ? :D plakalıkta çıkmış 10 numara 5 yıldız bir görüntü olmuş :)

kardeşim hayırlı uğurlu olsun :) Tekerin her daim düz bassın :)
Abi 160lığın bir zararı var mı sürtme falan 300 km bakımı geliyor benim motorun zaten geldiğimde takar mıyız birer tanede bana ? :D plakalıkta çıkmış 10 numara 5 yıldız bir görüntü olmuş :)

Barış ben ilk makine senin sanmıştım rengine dikkat edince farkettim farklı bir makine olduğunu :)

Dokuyucu sağolsun karıştırmış renkleri bende dedim madem farklı olmak istiyoruz bari tam olsun :)

bende 160 yok İstanbul'da üniversiteye geldim işte vizeler bitsin gidip taktıracam sürtme olmuyorsa

Hadi hayırlısı bakalım, eğer olmuyorsa bana da haber verirsen sevinirim.

tamamdır :) 2 hafta sonra Adana'ya gdicem 300 km bakımına girecek motor orada taktıracam bi sıkıntı çıkmassa yazarım sana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar