eyvallah kardeşim inşallahzaten 130-140dan sonra rüzgar durumuna göre tek tek ilerliyor km biraz yolu uzun tutup dene devri yakalaman lazım bende her zaman cıkaramıyorum 150 üzerine bi kere 156 yaptım max da 161 e kadar çıkarttım 4km tünel içinde beşiktaş tünelinde. Aynen bak o motor arıza lambası bende de yanıyor arada sırada ama kontağı açıp kapatıyorum düzeliyor ben dokuyucu ile görüştüm yeni gösterge için üzerindeki gösterge full enjeksiyonlu makina olduğu için tam uyumlu olmayabilir motor beynine doğru bilgi vermeyebilir o yüzdendir dedi bencede o yüzden yani pek kafama takmadım bende her zaman yanmıyor zaten yeni göstergem geldi ama üzerindeki çok hoşuma gittiği için değiştiresim yok açıkcası benzin göstergesi %75 civarında doğru gösteriyor ki zaten ben benzin alınca tripi sıfırlıyorum benzini km göre hesabı alıyorum göstergeye hiç bakmıyorum yani üzerindeki göstergeden memnunum tek problemim motor hemen fan açıyor oda rölanti cok yüksek ona bi ayar çektiricem pazartesi günü cünkü ilk başlarda rölanti ayarı yüksekti yine aynısını yapıodu rölantiyi düşürttügümde sorun düzelmişti hatta bi ara fanlar calısmıyormu demiştim kendi kendime
bakalım pazartesi günü rölantiyi düşürteyim başkada bi sıkıntı kalmicak inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:59 ----------
http://lilypudlucu.files.wordpress.com/2010/01/125-r-single-ex.jpg
internette buldum bu resmide gerçekmi bu ya ?![]()
inşallah kardeşim. Bende motoru almaya gıdıyorum şimdi. servıs aradı yenı gostergeyı falan taktık ama benzın ısıgın hala yanıyor haberın olsun dedı