bu motor o göstergeyle o aleminyum şaşi ile biraz zor tutar ama bakcaz görcez...
bi getiremediniz şu makinayı getircez diye tutturmuşsunuz getirin de görelim artık
Bu mesajın da kuvvetiyle son dakikada gt250 Naked'dan Megelli'ye döndümAnkara'dayım ben de ilk fırsatta (parayı denkleştirip denkleştirmez) 125 almayı planlıyorum. Bir telefon mail vs göndermen mümkün müdür? Ustanın telefonunu bir de bir kaç ipucu öğrenmek niyetindeyim.
Şimdiden teşekkürler.
Megelli ile ilgili yeni bir site www.dokuyucu.com.tr Megelli Türkiye genel dağıtıcılığını alan Dokuyucu Ltd. Şti. yeni sitesi ile yayına başladı.
Sadece Megelli için kurulan bu yeni web sitesi müşteri, bayi ve servislerin tüm ihtiyaçlarını, daha kaliteli bir şekilde karşılamak için yayın hayatına başlamıştır.
Megelli ile ilgili yeni bir site www.dokuyucu.com.tr Megelli Türkiye genel dağıtıcılığını alan Dokuyucu Ltd. Şti. yeni sitesi ile yayına başladı.
Sadece Megelli için kurulan bu yeni web sitesi müşteri, bayi ve servislerin tüm ihtiyaçlarını, daha kaliteli bir şekilde karşılamak için yayın hayatına başlamıştır.
Linki açmaya çalışsanız sorun olmayacak, 2 gün önce açılmış site googleda çıkmaz.hocam valla cok güzel dokuyorsunuz az önce araştırdım da dokuyucu diye bir site yok..l:
Aldığınız gibi görmeye geleceğim bu motoru görmemek ayıp olurArkadaşlar ben motoru alıcam isteyen gelir m.köyde gösteririm. bende nisanı sabırsızlıkla bekliyorum.
Gönül ister ki 250 alayım almışken ama bu parayı zor toparladım benli seneye bunu satar üzerinde koyup 250 alırım diyorum.
Gönül ister ki 250 alayım almışken ama bu parayı zor toparladım benli seneye bunu satar üzerinde koyup 250 alırım diyorum. Yine de koşullar uygun olursa tavsiyeni tutmaya çalışacağım. Bir de bir sorum var. Orjinal malzemeyle cc arttırıyorlar vs gibi muhabbetler var. Yükseltme işleminin ucuz olması bir yana, 'motor aslında 250 için yapılmış' demişler, 125'ten uygun tam verim almak için dişli vs değiştirilmiş. Bu konularda bir bilgin, önerin var mı?
bkz. http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/68774-megelli-fanlari-buraya-8.html ve öncekisayfalardan aklımda kalanlar.