Bence sen motoru iade edip parani geri almaya calis yoksa kalan servislerde kapanirsa fena magdur olursun.
hey gidi hey, gümüş elbiseli adam öve dursun![]()
Ben 1 ay için branda çekmiştim. İki gün önce kaldırdım brandayı, alt grenaj erimiş vidaları çatlamış yer komple sapsarıydı. Hem yağ hem benzin akıtmış. 2 güne fotoları eklerim. Bir de garantiden bu işi nasıl halledebilirim İstanbul'da, bilgi verirseniz sevinirm.
Ben 1 ay için branda çekmiştim. İki gün önce kaldırdım brandayı, alt grenaj erimiş vidaları çatlamış yer komple sapsarıydı. Hem yağ hem benzin akıtmış. 2 güne fotoları eklerim. Bir de garantiden bu işi nasıl halledebilirim İstanbul'da, bilgi verirseniz sevinirm.
http://i.hizliresim.com/Kd58JX.jpg
Tek foto çektim, 1 ay için şehir dışındayım. 1 ayda daha neler olur merak ediyorum. Biri sigarayı atsa tüm bina havaya uçucak gibi...
Geri dönmeye yakın dokuyucuya mail atıp parçaları İstanbul'daki iki servisten birine gietirmelerini isteyeceğim. Fakat benim üni Tuzla'da. Motoru alırken Pendik'de servis var nasıl olsa diye güvenerek almıştım. Şimdi 1 saat yol gitmem gerekcek. Hangi servis daha iyidir, bari oraya gidiyim. Teşekkürler...
Ne gumuşu? Aleminyum folyolu adam oona aldanip 9 bin tl verip (ikinci el çiçek gibi KTM duke 200 parasi) bu motordan alanlarin gunahini nasil cekecek bakalim folyo adAMcık..
9 bin liraya duke de yok valla![]()
Zaten 2 servis kalmışOnlarda bırakırsa motoru adanayamı göndermemiz gerekicek.
dostum euroya zam gelmeden önce ben takip ediyordum 9800 tl ve 9500 tl gibi fiyatlara 2 tane vardı, canlı para ile 9.000 tl ye alınabilirdi fakat cb yi satamadım kış dolayısı ile. euroya zam gelince 2. ellere de zam koydular. geçenler kızıltoprakta sordum duke200 ün sıfırı 17.000 tl yi geçmiş.
Bu vatandaşlar aldığında o fiyata vardı yani =)
Motorun tamir olma sürecini burada paylaşırsan sevinirim. Depodaki çatlağın nasıl halledilebileceğini merak ettim. :sunny: