Arkadaşlar merhaba bütün olumsuz yorumlara rağmen gidip megelli 125 r aldım ve ilk deneyimimi sizinle paylaşmak isterim.Daha önce yorumlarınızdan okududuğum gibi onu alacaksan biraz fazla ver şunu al 2004 model hondanın 13.500 tl olan motorları var hız yapmak için ama hangi yolda şehir içindemi hız yapıyorsunuz bu motorun kullanıcı kitlesi farklı bana yeter.Denedim 140 km hız yapabiliyor ve zorlanmadan şişmeden tekrarlıyorum hiç zorlanmadan.Birde size ufak bilgi daha vereyim hani yorumlarda bahsedilmiş ya 250 cc lik sadece avrupada olacak avrupa müşterilerine sunulacak gibi arkadaşlar şuan motorum serviste 400 tl gibi bi masrafla 250 cc yükseltiliyor fabrikasına kadar arayıp teyit aldım bilginize ve şöyle söyleyeyim şehir içinde ve dışında mükemmel bir sürüş zevki var. tavsiye ederim 125 lik honda ve yamahayı geride bırakmış tek kelimeyle.Motoruma kavuştuğum zaman 250cc lik deneyimimi tekrar aktarırım.
400tl ye 250cc mi oluyo o nasıl oluyomuşki
sahibinden .com daki ilandada belirtmiş birisi cidden nasıl 250 cc ye yükseltiliyo. 125i alıp 250cc motormu ekliyolar. aynı şasede nasıl duruyo ruhsat nasıl oluyo. yapanvarsa bilgi verebilirmi. öyle bi durum varsa 250 ye o kadar para sayacağına 2. el 125 lik al 250 yap olsun bitsin.
http://www.sahibinden.com/mersin_satilik_motor_yaris_model-29WQQaXQQ25342493WQQpXQQdisplayitem
arkadaşlar merhaba
düzcede ilk ben aldım bu motoru
daha üstünü alabilirdim ailem izin vermedi, zira 2 çocuğum var
hız göstergesi mil olarak,
görüntü on numara, herkes r6 zannediyor, dikkatler üzerinizde lakin hızlı değil.
henüz 110 km yol gittim. herzaman kullanmıyorum.
net bi son hız söylermisin mph olarak cidden merak ettim :silent:
en son 59 milh gördüm kardeş
dolayısıyla motor henüz açılmışda değil,
şu 250 cc ye yükseltme işine sarmış bulunmaktayım, ama yol almış değilim.
sonunda camgözle baglantı kurup
125 r yi 180 ccye çıkarma kiti olduğunu ve
bunun 400-450 tlye mal olduğunu lakin
ellerinde kalmayıp bir ay sonra yurtdısından gelecegini söylediler.
250lik aprilla atlanticten sonra hiç sarmıyor ama...
napalm şehiriçinde arasıra binicez artık.:bounce:
müşteriyi daha ısıtmadıklarki soğutsunlaradamlar zaten ister alın ister almayın der gibi tek motor seçeneğinde 3 tane sınıf sundular. evir çevir 3 tane başka yok. yedek parçayı zaten söylemek istemiyorum. servislik desen daha tamircilerin haber yok markadan sadece broşürden biliyorlar. anlayacağınız motosiklet satmak buji, subap veya piston gibi yedek parça satmaya benzemiyo. daha çok çalışmak lazım çoooooook. öyle yada böyle japon samuraylardan kaçışımız yok
iyi sürüşler.