valla kardeşim bu moto görünüşte tamamen çin malı tipindeydi ve fan problemi başta olmak üzere diğer problemlerini araştırdım ve sitelerde milletin elinden çıkarttığını gördükden sonra bumotodan vazgeçtim megelli 250r almamdaki sebeb yurtdışında baya bi kullanıcı ağı var ve pistlerde yarışları bile olması beni kafadan etkiledi, ayrıca çin malı değil ingiliz malı olması ve görünüş itibari ile bana kalırsa piyasadakı cogu motordan daha karizma durması kararımı etkiledi bi şans vermek gerektiğini düşündüm

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------
valla kardeşim çıkan problemler öyle büyük problemler değil halledilebilecek cinsten problemler motor kısmında herhangi bi problem olmadığı sürece benim için problem sayılmaz yeterki motorda bi sıkıntı olmasın suan 1000 km oldu yarın bakıma götürüyorum ben bu problemler için aldığım bayiye sorunlarımı aktarmıştım onlarda distrübütor firmaya söylemişler beni dokuyucu genel müdürü aradı görüştüm Allah razı olsun cok ilgilendirler problemleri sordular ve çözüm için elinden geleni yapcaklarını söylediler ki öyle oldu da gerçekten ben bi şans vermek gerekli diye düşünüyorum Megelliye