Megelli Megelli 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ben bugün kızıltoprakta baya bir inceledim 2 tane vardı SS ve Naked lastikler berbat kırmızıya boyanmış yerleri vasat sanki evde boyamışsın gibi kafa kranejının altı boş olduğu için çamur atması gayat normal,artçı ayaklıklarının kaynakları vs çok baştan savma yapılmış çok iri bir motor değil hele naked dahada küçük gelelim benim kararıma ben motosiklet alırken bu motoru açıkça beklemedim gelmesi için, gözüm yemedi nekadar bekleniceğini bugünkü izlenimlerimden incelememden sonra doğruda bir karar vermişim onuda açıkça anladım bugün motor almaya gitsem kesinlikle almazdım,hele yanında duran inazumayı inceledikten sonra çok kalite farkı var aralarında.

Kayseride bayisi var diye gözüküyor ama geleceğini hiç sanmıyorum, beyaz rengi hoş görünüyor. Kullanan arkadaşlar titreşim hakkında bilgi verebilir mi?

kardeşim ilk aldığım an titreşim baya hissedilir derecedydi ama şuan 110km oldu motor titreşim %70 azaldı rodaj sonuna doğru titreşim kalmıcak diye düsünüyorum suan cok rahatsız edici bişeyi yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------

Ben bugün kızıltoprakta baya bir inceledim 2 tane vardı SS ve Naked lastikler berbat kırmızıya boyanmış yerleri vasat sanki evde boyamışsın gibi kafa kranejının altı boş olduğu için çamur atması gayat normal,artçı ayaklıklarının kaynakları vs çok baştan savma yapılmış çok iri bir motor değil hele naked dahada küçük gelelim benim kararıma ben bu motoru açıkça beklemedim gelmesi için bugünkü izlenimlerimden sonra doğru bir karar vermişim açıkçası bugün almaya gitsem almazdım.

valla evet lastikleri berbat ama kırmızıya boyanmış yerlerinde ben bi bproblem göremedim ayrıca çamur atmasının sebebii altı boş oldugundan değil bence cünkü camurlugun arkada kalan kısmı çok kısa bırakmışlar göster panelinin olduğu yerdeki boşluk benımde hosuma gitmedi R6 daki gibi bi iç dizayn olmus bence bu sayılan kusurlar kadı kızında da olur :D pek elle tutulur bi kusur değil motor özellikleri gayet iyi şuan maşallahı var bakalım rodaj sonuna doğru ne olucak

Bence fiyatına göre güzel motor ancak tutup da durduk yere, kampanya bitti diyerekten fiyatı 9550 TL yaparlarsa olayı biter. İkincisi, naked modelin fiyatı diğerinden en az 500 TL ucuz olmalı. Üçüncüsü de ben, satın alan arkadaşın yazmış olduğu titreşim yorumu sonrası, çıkıp da alan veya kullanan birkaç kişi "titreşim yok veya çok çok az var" demedikçe bu motoru artık denemeden almam. Satışı olan belli başlı şehirlerde mutlaka test motoru bulundurulmalı.

Alan arkdaşlara hayırlı olsun. Allah kaza vermesin.

Bence fiyatına göre güzel motor ancak tutup da durduk yere, kampanya bitti diyerekten fiyatı 9550 TL yaparlarsa olayı biter. İkincisi, naked modelin fiyatı diğerinden en az 500 TL ucuz olmalı. Üçüncüsü de ben, satın alan arkadaşın yazmış olduğu titreşim yorumu sonrası, çıkıp da alan veya kullanan birkaç kişi "titreşim yok veya çok çok az var" demedikçe bu motoru artık denemeden almam. Satışı olan belli başlı şehirlerde mutlaka test motoru bulundurulmalı.

Alan arkdaşlara hayırlı olsun. Allah kaza vermesin.

kardeşim titreşim şu şekilde km 0 dı aldığımda titreme hissedilir dereceydi şuan 120km motor 2 gun oldu alalı ve titreşim çok çok az baya düştü rodaj bitene kadar titreşimden eser kalıcağını sanmıyorum bakalım ilerleyen günlerde yazarım olan biteni

..........Sayın dostlarımız ve arkadaşlarımız,,,görüldüğü üzere,,,M E G E L L I motosikletleri hakkında bilgi ,,eksikliği oluştuğunu, şiddetle gözlemlemekteyim..öncelikle şunu ifade edeyim,,firma büyük hızla büyümekte olan bir İNGİLTERE kaynaklı bir firmadır,,,firma sahibi Barry Hall,,bunun tasarımlarını İtalyan tasarımcılara çizdirmiş,,,TAIWAN odaklı bir firma ile oluşturmuştur,ancak tabii ki ,,bazı dış yüzey parçaların Çin odaklı İmalat oluşumu,,,Maliyetlerin düşürülmesi açısından kaçınılmazdır......teknik maliyetler açısından,ve Marka bilinirliği yavaş yavaş artmakta olması ve dünyada tasarımı, kendi ismi ile oluşturması,,ciddi bir yol alımını netleştirir,,buna Türkiye açısından bakacak olursak,,,başkasının malına isim yapıştırarak çıkan bir marka olmadığı gibi,Türkiye Marketine sunulan modellerin,çok az bir modifikasyonla,,dünyada yarışlara katıldığını özellikle belirtelim...
...........Megelli motosikletlerinin teknik sunumları ve alt yapısı konusunda,kimsenin şüphesi olmasın ki..biz başladığımız işi sonuna kadar arkasında durarak götürmeye kararlıyız..bütün fikirlere açık olduğumuz gibi,,müspet veya menfi her fikre saygılıyız.bizi geliştirecek her düşünceye açığız,,biz Megelli'yi Türkiye'de markete sunarken,düşündüğümüz ''ana amaç'',bu işi severek yaptığımız,lojistik desteklerini mükemmele taşıyarak,,sizlere hizmetin azamisini sunmaya kararlıyız...sistemde kurulan DOKUYUCU.COM.TR sitesi,sizlere gerekli cevapları verebilecek,MEGELLİ TÜRKİYE sitesidir,,buradan model fiyatlarımızı,yedek parça fiyatlarını,satış-servis-yedek parça bayilerini,her konudaki bilgiye ulaşabilirsiniz...

saygılarımı sunar,hayırlı işler dilerim....

SUAT GÜLER

iyimiş en sonunda geldi banada en yakın bayi düzcede çok iyi zaten galiba dadaş motor satıyor

Komple şasi fiyatı 400 $. Çok yüksek sayılmaz sonuçta alüminyum. Genel olarak yedek parça fiyatları uygun.

Suat Bey,

Barkın Bey'e (Altın Elbiseli Adam) test etmesi için bir tane motor verebilirseniz ve eğer kendisi için de uygunsa tabi, test yapabilirse biz de motor hakkında daha sağlıklı bilgilere sahip oluruz. Kendisinin yorumları bizim için değerlidir.

ben barkın abiye konuyu açmıştım daha megelli türkiyeye gelmeden önce ama pek yanaşmadı cunku oda ön yargılı dusunuyor herkez gibi ben yine ısrar edicem ona kendi motorumuda test icin verebilcegimi söyledim vericeği cevabı söylerim size burdan

ben barkın abiye konuyu açmıştım daha megelli türkiyeye gelmeden önce ama pek yanaşmadı cunku oda ön yargılı dusunuyor herkez gibi ben yine ısrar edicem ona kendi motorumuda test icin verebilcegimi söyledim vericeği cevabı söylerim size burdan
Merakla bekliyoruz

250 supermoto su gelirmi bunun yakın zamanda ?? 250 super moto da iyi bir oyuncu olabilir .tabi uygun fiyat şartıyla

tAIWAN odaklı bir firma ile oluşturmuştur,ancak tabii ki ,,bazı dış yüzey parçaların Çin odaklı İmalat oluşumu,,,Maliyetlerin düşürülmesi açısından kaçınılmazdır......
hocam resimlerde görüp merak edip gidip canlı olarak gördüm.
çin işi bozmuş. kalite olarak.
tasarım olarak lafım yok ebat küçük geldi 15 20 cm daha büyük olsaydı hem enden hem boydan cuk diye oturmuş diyecektim
şase demirinin boyasını görünce sanki sprey boyasıyla boyamışlar dedim.
önceden hyosunga derlerdi 2. sınıf parca kullanıyorlar diye dandik diye
hyosung bunu 13 kasalarda değiştirdi. neredeyse her parcasını 1. kalite parca olarak honda ve yamaha kadar kaliteli koyuyor.
megelli nin parca kalitesinden calmasına bunu yapmasına anlam veremedim şahsen.
herşey cok güzel olsun diye herşeyi ince ince düşünüyorsun
fakat gidip çinden parca ithalatı yaptıyorsun. şase demirini gidip nalburdan aldıgın spreyle boyamış gibi boya sürüyorsun

"3.5 saniye gibi zamanda 110u falan çok rahat görüyor" ?

yapma bunu :)

valla 3.5 4.5 saniye gibi bi zamanda inan 100-110 arası çıkarttım kasımpaşa tünelinde plakam yoktu ilk aldığım günün ertesi sabahı gayet güzel bakalım kronik bi arıza cıkartıcakmı

Arkadaşlar merhaba,
Yakın bir zamanda bende naked modelini alacağım. Bir arkadaşıma daha tavsiye ettim, o bugün Mototaş dan teslim almış motorunu ama ilginç bir durumla karşılaşmışlar.

Olay şöyle gelişmiş; Motoru toplamışlar, teslim sırasında çalıştırmayı denemişler motor çalışmamış. Kontroller yapmışlar, belki akü bitmiştir diye şarj etmişler, yok olmamış. Benzin yaklaşık yarım depo gösteriyormuş. Sonradan bir miktar daha benzin takviyesi yapmışlar motor çalışmış. Firmayla görüşmüşler oradan yapılan açıklama, benzin yarının altına düşürse motor çalışmaz olmuş. Arkadaşın aklına tam yatmamış bu durum ama ilk motor heyecanı ile fazla ilgilenmemiş. Sonra tam koruma yola çıkmış, E-5 de kaza nedeniyle yol kapalı olduğundan yavaş yavaş ilerlerken motor durmuş, yine çalışmamış. Zarla zorla kenara çekip kontrol etmiş, benzin yine yarım deponun bir tık altında gözüküyormuş. 10-15 dk bekledikten sonra alet çalışmış.
Şimdi gerçekten böyle bir şey var mı yoksa servislik bir durum mudur?
Bu arada yaşadığı bu soruna rağmen motor çok keyif verici diyor, gerek sesi gerek gidişi gerekse tipi. :)

Konu ile ilgili yorum yapacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba,
Yakın bir zamanda bende naked modelini alacağım. Bir arkadaşıma daha tavsiye ettim, o bugün Mototaş dan teslim almış motorunu ama ilginç bir durumla karşılaşmışlar.

Olay şöyle gelişmiş; Motoru toplamışlar, teslim sırasında çalıştırmayı denemişler motor çalışmamış. Kontroller yapmışlar, belki akü bitmiştir diye şarj etmişler, yok olmamış. Benzin yaklaşık yarım depo gösteriyormuş. Sonradan bir miktar daha benzin takviyesi yapmışlar motor çalışmış. Firmayla görüşmüşler oradan yapılan açıklama, benzin yarının altına düşürse motor çalışmaz olmuş. Arkadaşın aklına tam yatmamış bu durum ama ilk motor heyecanı ile fazla ilgilenmemiş. Sonra tam koruma yola çıkmış, E-5 de kaza nedeniyle yol kapalı olduğundan yavaş yavaş ilerlerken motor durmuş, yine çalışmamış. Zarla zorla kenara çekip kontrol etmiş, benzin yine yarım deponun bir tık altında gözüküyormuş. 10-15 dk bekledikten sonra alet çalışmış.
Şimdi gerçekten böyle bir şey var mı yoksa servislik bir durum mudur?
Bu arada yaşadığı bu soruna rağmen motor çok keyif verici diyor, gerek sesi gerek gidişi gerekse tipi. :)

Konu ile ilgili yorum yapacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

kesinlikle servislik bir durum bu, motoru değiştirmelerini talep etsin elma şekeri değil para veriyoruz sonuçta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar