megelli 125 yardım

BöYLe bir başlık mevcuttur. Motosiklet Modelleri baslığı altında bakabilirsin :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4 zamanlı 125 cc seramik kaplı pistonu olan,gösterişli gençleri ve yeni motora başlayacak olanlar için (motordan fazla anlamayanlar) ve fazla parası olanlar için alınabilir bir motor.grenajları çin üretiminden farksız,Türkiye pazarına sanki özel üretilmiş bir motor.kiloya vursan en fazla 3500-4000 tl eder gerisi boş

bu yorumu ister istemez kendime alındım .ben naked olanına binmiştim çok rahat gelmişti ,aaa dedik çok hoş çok güzel 2. elinin fiyatı 3-3.5 olursa alınabilir motor demiştik .gösteriş meraklısı değilim veya babamın aşırı parası da yok motordan da anlıyorum 4 senedir kullanıyorum ama sanki almak istiyorum diyince , aaa şuna bak 6 milyarı çöpe atıyo zaten bunlar için 6 milyar nedir ki gibi bi yorum çıkarttım :silent::silent::silent:

MEGlELLİ CAMGÖZ

Arkadaşlar ben Adanada oturuyorum ve Megelliyi getiren firmayı çok iyi biliyorum bu motoru gönül rahatlığıyla alın Camgöz yedek parça konusunda kesinlikle sorun çıkartmaz en küçük vidası bile en geç 2 gün içinde elinizde olur bende bu moturu almayı düşünüyorum ama bir seçenek daha var 2007 YAMAHA XT 125 X ama yamaha yedek parça sorunu yaşatırmı bilemiyorum benimde takıldığım nokta bu esas yamaha ve hondada sorun var 1 2 ay bekletiyorlar 10 tl lik parca yüzünden 2 aydır bekleyen ve motoru çalışmayan arkadaşım var

Peki bu da varmıydı gördükleriniz< arasında ??

http://www.megelli.com/blata-enduro.shtml

Bence gayet yakışıklı motorlar.Gayet kaliteli görüntüleri de var.Ayrıca Linkini verdiğim motor için 15 hp yazıyor ki bu 125 cc için çok iyi bir rakam.Zaten İtalyan markası olduğundan bence korkmaya pek gerek yok.Biraz araştırılırsa bu enduro alınabilir.Ve Yamaha'nın Xt125'lerinden kat kat iyi bir durumda görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar