MEDDES / Bi klipte benden olsun

Meddes le facebookta konuşma imkanım oldu.Sony Pro Vegas 9 kullanıyorlar.((Zaten biliyordum))O programın türkçesi yok.Programı kullanmak gerçekten zor.İyi bir ingilizce istiyor.O videoları hazırlamak epey bir zamanlarını alıyor.
Meddesi ilk videosundan beri takip ediyorum.Meddes gibi binlercesi var.Fakat ben (meddes dahil)) daha popüler olanlarını izliyorum.
Meddes
Seifee 07
Vecci 87((Şiddetle tavsiye ederim)
Becksiboy(Şiddetle tavsiye ederim)
SpeedFreaks Germany(Eski yarışçılardan kurulmuş 3 kişilik bir ekip)
Daha youtube da abonesi olduğum binlercesi var fakat.1-2 güzel video yayınlayıp bırakıyorlar.Veya grup dağılıyor.
Bunların hepsi Alman :)

Meddes le facebookta konuşma imkanım oldu.Sony Pro Vegas 9 kullanıyorlar.((Zaten biliyordum))O programın türkçesi yok.Programı kullanmak gerçekten zor.İyi bir ingilizce istiyor.O videoları hazırlamak epey bir zamanlarını alıyor.
Meddesi ilk videosundan beri takip ediyorum.Meddes gibi binlercesi var.Fakat ben (meddes dahil)) daha popüler olanlarını izliyorum.
Meddes
Seifee 07
Daha youtube da abonesi olduğum binlercesi var fakat.1-2 güzel video yayınlayıp bırakıyorlar.Veya grup dağılıyor.

Veccinin arşivini tutarım hocam.Adamın fon müzikleri yıkıyor zaten ki Müzik ritimlerine göre sahne çekiyor adam.Manyak ya :) SHARK / SUZUKİ / ALPİNESTARS = VECCİ

Bu konuyu gunzun pc den bir inceliyeyim verginiz isimleride izlemek lazim bu elemanlar da baya iyiler :) turk mu bunlar ?

Veccinin arşivini tutarım hocam.Adamın fon müzikleri yıkıyor zaten ki Müzik ritimlerine göre sahne çekiyor adam.Manyak ya :) SHARK / SUZUKİ / ALPİNESTARS = VECCİ
Müzik ritmine göre sahne çekmesi kullandığı Sony Pro Vegas 9 programından ayarlanıyor zaten.Önceden yazdığım isimlerin hepsinin arşivleri var.Artık beyin ezberlediği için sadece müziğini dinliyorum..Zaten o görüntü beynimde media player olarak oynuyor :)
Diğer arkadaşının yüzünden benim de kullandığım X-lite kaskının bir üst serisini almak için para biriktiriyorum.
X-lite 802 RR Replica Checa.

Müzik ritmine göre sahne çekmesi kullandığı Sony Pro Vegas 9 programından ayarlanıyor zaten.Önceden yazdığım isimlerin hepsinin arşivleri var.Artık beyin ezberlediği için sadece müziğini dinliyorum..Zaten o görüntü beynimde media player olarak oynuyor :)
Diğer arkadaşının yüzünden benim de kullandığım X-lite kaskının bir üst serisini almak için para biriktiriyorum.
X-lite 802 RR Replica Checa.

Ama müziği sahneye uydurması için sahneninde hareketli olması lazım :) o kask çok pahalı Shark Speed-R bak istersen rüzgara karsı gelen en iyi kask seçilmiş ona göre tasarlanmış :)

adamlar amatör çalışmıyor motor kullanımda ne kadar iyiseler video işindede o kadar iyiler. :)

Ama müziği sahneye uydurması için sahneninde hareketli olması lazım :) o kask çok pahalı Shark Speed-R bak istersen rüzgara karsı gelen en iyi kask seçilmiş ona göre tasarlanmış :)
Kask konusunda sıkıntı olmuyor.Çünkü rüzgar olayını ve motor sesini istediğin zaman Sony Pro Vegas ta.kesebiliyorsun.Veya istediğin dakikada sadece motor sesi veya sadece rüzgarın sesini verebiliyorsun.
Seifee 07 nin Kadegrow 2.0 videosunu.İzle.Sahne hareketli değil ama.Müzik hareketli olduğu için böle ekran da böyle yanıp sönüyor.Hızlanıyor yavaşlıyor vs...

Ben sordum dedim niye kadar bu kadar iyisiniz çok güzel videolar ön kaldırma vs..
Almanyada normalde 250 cc ile eğitim veriliyor.Fakat ben ehliyet sınavında uygulamasında 1000 cc ile eğitim aldım.Ve istersen ayrıca Tekteker ve Stoppie kursuna gidebilirsin dedi.Bende o kursa gittim.

Meddes
Seifee 07

Vay anasını ben bu adamları bilmiyordum iyi oldu kavurmanın üstüne :D

Eğer elinde iyi kayıtlar varsa, youtube'un video editöründe bile yaparsın. dediğim gibi önemli olan kaliteli ve bir çok açıdan çekilmiş video kaydı.

Vay anasını ben bu adamları bilmiyordum iyi oldu kavurmanın üstüne :D

Daha sayarız daha neleri var :) Berlin Bikes bunu takip et adamlar manyak 235 le viraja giriyor.Buda yetmezmiş gibi dizlikten çıkan kıvılcımlar da cabası :)

Ama bu adamları seviyorum.Gülen surat dizlik yapıyorlar sürtününce eridikçe üzülen suraya dönüyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar