mct250 mi? cbf150mi? ybr125mi

e36

Bu motorlardan hangisini tercih etmeliyim veya sizin önerebileceğiniz bir model varmı?2500tl bütçem var.sorun çıkarmaması yeterli.
Boy 170cm
ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

mct nerden çıktı? Motormuki mct? Yürüyen hurda. Diğerlerine bak. Klasik cbf 150, ybr 125, tvs apache rtr 150. Bu mükemmel üçlüden birini seç. Bu arada mct kullanıcıları alınmasın.

MCT'de bol bol sorun çıkar. Motosikletin sağını solunu söküp edip içini dışını öğreneceğim diyorsan MCT al yoksa da uzak dur, diğer seçeneklere bak eski bir MCT kullanıcısı olarak tavsiyem. :) En iyi seçenek YBR gibi onların arasında.

Mct zaten sınıf ve cc olarak ybr ve cbf ten farklı, binmek istediği motor seçenekleri içinde hem mct hem ybr veya cbf olması bana sahip olunması istenilen motosiklet sınıfı ile ilgili kafa karışıklığı varmış gibi geliyor. Bu bağlamda mct hem tek olması açısından, hemde saymış olduğun 3 motosiklet arasında seni en çok üzecek olan motisklet olduğundan Mct yi zaten eliyorum. Ybr cbf olayı sana kalmış, ybr kullanan arkdaşlarım var. Oldukça kaliteli. Bence bu konuda cbf ten 1 gömlek önde, yani malzeme ve işçilik kalitesi, ama bu bağlamda parçaları da cbf ten pahalı. Cbf te uzun ömürlü bi motora sahip aslında, ama sert kullanmıyacaksın ve yağına güzel bakacaksın. Ybr ise her koşulda uzun ömürlü bi motora sahip. Cbf, yolculu kullanımda ybr nin bir adım önünde. Uzun vadede tek veya yolculu kullanım yoğunluğuna göre de bu kiriter karar vermen konusunda yardımcı olabilir.

Sahip olacağın motor Mct haricine bahsettiğin 2 seçenekten hangisi olursa olsun, motoru tanıdıktan, huyunu suyunu bildikten, nabzına göre şerbet vermeyi bildikten sonra seni üzmez.

mct kim ? :D
mondialin yürüyen tenekesi
her dakika soruna acık olucaksın. yada motor ustası olacaksın
200cc caracalla geçtiğimi biliyorum hız olarak onu :D
ybr ve cbfle kıyaslanabilicek motor mu o ?
yapmayın arkadaşlar

e36

Commuter motorların sürüş pozisyonunu sevmediğim için mct ye yöneldim.Selesi alçak motor varmı bildiğiniz?

Cbf 150 kullandın mı hiç yada ybr oturuş pozisyonu gerçekten rahat ve konforlu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar