...mayis'ta Eyüp çocuk Esirgeme Kurumuna...(yavrularimiza)

sevgili dostlarım ve skullhunter kankacım yüksek müsadelerinizle gezi programına çocuk esirgeme kurumuna yapılacak bir ziyareti eklemek isterim...MAYIS AYINDA HERHANGİ BİR PAZAR GÜNÜ için düşündüğüm bu ziyarete şimdiden hafızalarınıza yazmanızı rica ederim...o pazar günü çok güzel olmalı...yavrucakları sevgi ve hediyelere boğacağız...bu ziyaret yetersiz ve hep eksik olacaktır onların dünyalarında...

ama yalnız olmadıklarını hissetmeleri adına geçici ve anlıkda olsa mutlu etmeye çalışacağız...onlar bizim çocuklarımız...onlar bizim yetimlerimiz...onlar bizim öksüzlerimiz...bu kaderi kesinlike onlar seçmedi...hepimiz ordan kendimize bir kardeş seçeceğiz...

ve belli aralıkla kişiselde olsa ziyaretlerine belli sıklıkta gideceğiz...sizlerin adına konuşma cesaretini gösteriyorum farklı bir düşünce olamaz herhalde diyorum...ben kurum müdürüyle görüşüp gerekli izinleri ayarlayacağım...pazar günü olması mantıklı...

lösemili çocuklar ve huzurevleri alternatifini 2.aşamaya diyorum...bu arada bu organizasyonu motordelisi.com ve motovirus.taki dostlarlada paylaşacağım bilgilerinize...katılım ve düşüncelerinizi önemle beklerim...

http://www.eyupcocukyuvasi.org/chcek.htm

:rendeer:

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
Mete cim niye böle incde düşünceler hep bizim gibi kalın adamlardan çıkıyo başlığı alıyor duyurularbölümüne sabitliyorum hatta o gezide yanınızdfa ufak kask götürülüp kurumdaki çocuklar motorlarla tur attırılabilir verilecek en güzel hediyede bu olacaktır ama bu demek deilki eliniz boş gidin ....

metehan abicim seni kardeşin olarak ellerinden bu vatanın evladı olarak alnından öpüyorum

ben de geçen gün buna benzer bir girişimi daha genel yapmaya çalışmıştım ama başlarda kimseden ses çıkmamıştı. daha sonra sağolsun bikaç arkadaş fikirlerini dile gtirmeye çalışmış ama o da siyasete kaçmış.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=9361

benim forumun başlığı .::Unuttuklarımız::. dı ve ne garip ki ben kendi açtığım forumu bugün unuttum. unutuyoruz abi unutuyoruz!! düşünmediğimizden unutuyoruz!! okumadığımızdan unutuyoruz!! birileri unutmamızı istediği için unutturuluyoruz!!

ben forumu açarken istemiştimki ben unuttuğumda hala hatırlayan biri olsun hiç olmadı o bana hatırlatsın sonra ben ona hatırlatıyım.

inşallah ben hatırladıkça herkese de hatırlatıcam biraz başlarını ağrıtıcam ama...

sağol abicim!! sağol...

Abi senin yapıcağın bütün hayır gezilerine beni ilk sıraya yaz... kaskımla montumla emrindeyim... Bahadır kardeşin....:)

barış abi zaten gitmek nasip olursa gençler makinalara saldırcak...bizim gibi kıllı abileri napsınlar...hem hediye...hem çukulata...hemide motorlar onların olur o gün...

baadircim...

esasında farklı bir sitede düşünülen bişeydi iptal edildi...en son bayramda planlanmıştı...unutmamalı unutturmamalı...inşallah bu gezideki katılımı yakalarız...

unutmayalım unutturmayalım...

şunu bilinki sustukça sıra bize gelmeyecek...:pr:

sevgili mete han hassasiyetin ve onur verici düşüncenden dolayı tebrik ederim.izmir gurubu olarak bizde bu tip organizasyonlar elbette yapacağız..sana izmirden hep destek tam destek...

Hocam bravo çok güzel bir düşünce örneği bence oraya tam kadro gidip yavruların hayatları boyunca unutamayacağı bir gün yaşatmalıyız.

mete_han abi çok düşüncelisin walla. keşke istanbulda olsam da ben de katılsam böyle bir şeye.

mete han bende varım hava güzel olursa oğlumla gelmek isterim kardeşlerine hediyeler versin onun içinde değişik bir gün olur belkide hayatında şükretmesi gereken ne kadar çok şey olduğunu farkeder.

metehan bu güzel duyarlılığın için tebrik ediyorum bu çocuklar hepimizin mutlaka katılacağım listeye şimdiden yaz beni .gün belirt yeter.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet mete bey haklısınız

mete bey çok iyi olur bende bu gezide varım

mete bey bakıyorumda bana cevap yazmaya tenezzül etmiyorsunuz nasılsınız kızınız nasıl siz nasılsınız ya eşiniz nasıl neyse kendinize iyi bakın.

Güzel düşünce tebrik ederim. Motosikletimle gelemem ama kalbim sizin yanınızda o rdaki yetimleri öperken bir öpücükte benim için kondurun.

bu olayı ınutmadık sevgili dostlar...tarih belirlenecek...md dende katılım beklenecek...kalabalık bir grup olarak ziyaretde bulunacağız...sadece hafızanızın bir köşesine yazmanız yeterli bu detayı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar