Maybach ın maslak trafiğinde ilerleyememesi

Viski içmek için 50-60 milyon ikramiye çıkmasına gerek yok. Cidden yok. olmamalı ya.. Ya cidden bu kadar fakir olunamaz , Yine diyorum , Viski içmek için 50-60 Milyon ikramiye çıkmasına gerek yok :)) Nasıl bir foruma denk geldim ya , cidden herkes bu kadar fakirmi :))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Müthiş bir enerjin var Burakcım iyi ki geldin şu foruma, senden önce ölü toprağı serpilmiş gibiydi valla....
:d tesekkurker Alpbatur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Viski içmek için 50-60 milyon ikramiye çıkmasına gerek yok. Cidden yok. olmamalı ya.. Ya cidden bu kadar fakir olunamaz , Yine diyorum , Viski içmek için 50-60 Milyon ikramiye çıkmasına gerek yok :)) Nasıl bir foruma denk geldim ya , cidden herkes bu kadar fakirmi :))
kaptan black royale cok guldum yalnız. eyv ;d

bu arada 50 60 milyon cıkınca jack denyıls içmexsinşz insallah. ne pahalı viskiler var. mybach a yakışan viskiler için :d

Son düzenleme:
Motosikleti
RKS TNT 202
pıyy. şu vizyonsuzluğa verilen örneklere bakın.

viski içiyomus arkada, etilerde yemek düşünüyomuş falan..

ulen twitter ın ceo su her sabah 8 km lik iş yerine yürüyomuş adam.. allahın ortadoğuları sizi..aklınız fikriniz yeme içmede.

bir insanın başka ihtiyacları yok çünkü değil mi ? ve bunun için zaman gerektiğini anlayamayacak kadar sığsınızz.

yazık. çok yazık

bu ortadoğulu lafı ne alaka hacım. Tamam en mükemmel sen ve senin gibiler. Bugün ortadoğuya afrikaya vs laf atarak ekmeğine yağ sürdüğünüz kişiler bu gibi yerleri sömürerek bu konuma geldiler. Akşama kadar şu şunu çaldı bu böyle yolsuzluk yaptı diye tepinip milleti sömürerek maddi refaha ulaşanların bokunu çikolata diye yiyenlerle aynı kişiler. Ya bir karakteriniz olsun doğruya ve yanlışa her yerde ve herkes için doğru veya yanlış diyin ya da gözünüzü seveyim gerçek bir duruş ve karakter sahibi oluncaya dek biraz kitap okuyun, insan tanıyın. Hayat sosyal medya editlerinden ibaret değil.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
allah çarpsın bu ben o kadar param olsa ısparta gibi ordu gibi allahın unuttuğu şehirlerden dağın başında ev alırım garajına da bi 250 exc bi tenere bi gsxr 600 bi de pcx koyarım ömür boyu tavuk döner yiyerek yaşarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aslında o kadar uzak değil bütün bunların maliyeti istanbulda yaşamakla aynı :D

ahaha captain black royale tutunu diyen de geldi :))

ulen bu forumun uyelerine 50 60 milyon ikramiye çıksa hepsi viski içmekten alkolik veya puro tutturmekten gırtlak kanseri olur.

obez zaten yuzde yuz allahın emri :d

yavv super ortam valla burası

kardes.. ben beleşçi insanı sevmem. zaten tombik doner fiyatına veriyorum bunun da pazarlığını yapana mal yok.
Sana çıksın 50 60 milyon güzel kardeşim.
Sen güzel değerlendirirsin.
Biz kendimiz kazanıp kazandığımız kadarla yetiniyoruz.
Beleşçilikle alakası yok ihtiyacın yoksa olan birine hediye et gelip bura da 100 tl pazarlığı için 3 tane mesaj atıp kendince sağa sola laf sokmaya çalışma.
Gönlün çok zenginse ver hediye birine.
100 tl için 3 mesaj atıp kim neye biniyor ben olsam ferrari verseler almam deme.
İnan maketini bile alır saklarsın.
Bir gün çok istersen seni bir maybach model araca bindiririm belki fikrin değişir.

Sana çıksın 50 60 milyon güzel kardeşim.
Sen güzel değerlendirirsin.
Biz kendimiz kazanıp kazandığımız kadarla yetiniyoruz.
Beleşçilikle alakası yok ihtiyacın yoksa olan birine hediye et gelip bura da 100 tl pazarlığı için 3 tane mesaj atıp kendince sağa sola laf sokmaya çalışma.
Gönlün çok zenginse ver hediye birine.
100 tl için 3 mesaj atıp kim neye biniyor ben olsam ferrari verseler almam deme.
İnan maketini bile alır saklarsın.
Bir gün çok istersen seni bir maybach model araca bindiririm belki fikrin değişir.

ya kıvanc kardesım, senin biraz sıkma huyun var sanki.

burak 25 şişmanlı başlık actı(bence de gereksiz) sen hemen oooo kafes dövüşü yapan şişman tanıdığım var, yerr seniiiiiii. (ne alaka)

ben istanbul trafiğinde bedava verseler ferrari , msybach kullanmam diyorum, sen yine ortaya çıkıp maybach a bindiriyim seni diyosun.

iyi ki helikoptere bindireyim demedin ha.

ayrica soylediğin ve iddia ettiğin seylerin konuyla ilgisi de yok. pazarlık yapan ben değilim mesela. gönlüm zengin olduğunu da hiç soylemedim.

illa altta kalmayım, bişeyler soyleyim moduna girmene yok.çabanı gorup uzuluyorum valla.

Motosikleti
Triumph Trident 660

burak 25 şişmanlı başlık actı(bence de gereksiz) sen hemen oooo kafes dövüşü yapan şişman tanıdığım var, yerr seniiiiiii. (ne alaka)

ben istanbul trafiğinde bedava verseler ferrari , msybach kullanmam diyorum, sen yine ortaya çıkıp maybach a bindiriyim seni diyosun.

ayrica soylediğin ve iddia ettiğin seylerin konuyla ilgisi de yok. pazarlık yapan ben değilim mesela. gönlüm zengin olduğunu da hiç soylemedim.

illa altta kalmayım, bişeyler soyleyim moduna girmene yok.çabanı gorup uzuluyorum valla.
Ya dur daha kafamda çok başlıklar var tartışılcak.
Ama gercekten fazla tepki veriyorlar başlık açmak için illa motosikletimizin bozulması mı gerekiyor ben burayı ekşi formatınada benzetebilirim bir süre sonra silik atarlar bana öteki türlüde mezarlık gibi

Sıkacak bir şey yok çok şükür.
Normalde uğraşmam ama bu aralar senin tarz konuşanlar fazla.
İnsanların kilosuyla bindiği arabayla motosiklet ile yargılanamayacağını savundum.
Forum kültürünün içine ettiğiniz için sizden yaşça büyük insanlara değişik konuşmalar yaptığınız için cevap veriyorum.
Koskoca adamlara abi dediğimiz insanlara 2 gram aklınızla alay eder gibi cevaplar veriyorsunuz troll olacağım diye.
Öğrenmeye çalışmıyor gelip bura da yağ tulumu yakışmıyor ekipmanlar işe yaramıyor diye konular açıyorsunuz.
Pazarlığı yapan sensin.
Sana 400 e veririm dedin sonra başkasına 500 e veririm özelden yaz dedin.
Karşı değilim tabi ki alırsın verirsin.
Sana karşı bir çabam olamaz zaten ayrıca helikoptere binmekte öyle ekstrem bir şey değil ulaşılmaz görme.
Şişman tanıdığım olarak söylemedim sizin tabirinizle söyledim yer olarak değil bu bir spor.
Hayatında spor yapmış olsan dediğime alınmazdın zaten.
İstanbul'da yaşıyorsan spor salonun adresini atayım gel biraz stres atalım hem yakından tanırsın ön yargın kırılır hem de insanların bindiği arabaya girdiği trafiğe bakmazsın .

İnsanların kilosuyla bindiği arabayla motosiklet ile yargılanamayacağını savundum.
Forum kültürünün içine ettiğiniz için sizden yaşça büyük insanlara değişik konuşmalar yaptığınız için cevap veriyorum.
Koskoca adamlara abi dediğimiz insanlara 2 gram aklınızla alay eder gibi cevaplar veriyorsunuz troll olacağım diye.
Öğrenmeye çalışmıyor gelip bura da yağ tulumu yakışmıyor ekipmanlar işe yaramıyor diye konular açıyorsunuz.
Pazarlığı yapan sensin.
Sana karşı bir çabam olamaz zaten ayrıca helikoptere binmekte öyle ekstrem bir şey değil ulaşılmaz görme.
Şişman tanıdığım olarak söylemedim sizin tabirinizle söyledim yer olarak değil bu bir spor.
İstanbul'da yaşıyorsan spor salonun adresini atayım gel biraz stres atalım hem yakından tanırsın ön yargın kırılır hem de insanların bindiği arabaya girdiği trafiğe bakmazsın .

bak kıvanc kardes.

sen iyice camura yatmaya başladın. Bu
rak 25 le ne yaşadıysan beni bağlamıyor. ben burak25 değilim.

ben burak kara yım. bunu önce iyice kafana sokman lazım. Burak25 yaptıkları ve yapacakları beni zerre ilgilendirmiyor.

senin tek yaptığın konuları bulandırmak, sacma ornekler vermek. bu şekilde bir tartışma olmaz.

tommgun a 400 e de verebilirim. alp e bedava da olur mesela kime ne ? 500 demişim ilk basta bundan caymadım.

ama tekrar ediyorum konunun bununla ne ilgisi var. Abi dediklerinle alay ediyormusuz da falan.

senin abi dediğin adama ben çocuk muamelesi yapabilirim. hak edip etmemesine bağlı. yine tekrar ediyorum ne ilgisi var şimdi ?

konudan bağımsız: şu spor salonunu versene adresini merak ettim.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Şimdi konu başka yerlere gelmişte ben başından bir fikir paylaşayım. Siz ne yaparsanız yapın.

Her sabah işe, her akşam eve gitmek için yola çıkmak dahi modern köleliktir benim gözümde. Sabah kalkıp bugün hangi plajda denize girsem, bu hafta nereyi gezsem yerine bugün ne ödemem var diye düşünüyorsam ne scooterla işe gitmemin bir avantajı var ne maybach'la.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Pazarlığı yapan sensin.
Ben insanların kilosunu tartışmıyorum bedenine göre bir şey uydurursun bu güzel gelir veya gelmez bunu tartışıyorum uslubumu beğenmemiş olabilirsin sorun değil.
Bu arada spor salonun ne üzerine ve istanbulun neresinde bir bakmak isterim

Forumdonanım'da epey bir dolanmışlığım var , Bebe yuvası olduğu için oraya uğramaz oldum..
Burası Motor Camiasıdır , Akıllı usduruplu ortam olur diye düşünmüştüm , Ama yalan yok Forumdonanım ile mukayese edilmez. Hakkını verelim.
Burada genelde dört tip Karakter oluyor ,
1. tip Bebe Takımı , Aman bir mevzu çıksada laf çakıp kendimi ıspatlasam havasındaki Ergenler :)) Maalesef Keçinin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş. Bundan kaçış yok farkındayım.
2. Tip , Nadiren gelip ortama bakıp çıkan , etliye sütlüye karışmayan ama Başı sıkıştığında fikir soran cevabı buluncada Teşekkür bile etmeden ortamdan sıvışanlar.
3. Tip , Akıllı uslu yorum yapan ama Ergenler ( 1. Tip ) tarafından kendilerini ıspat etme şansı olarak sürekli eleştiriye maruz kalan Bizim Mazlum.
4. Tip .. Olmuş ve Pişmiş tayfa takımı .

Olmuş .. derken Hiç olabilenleri kastettim.

Bu arada .. Mazluuummmm , Pişiyorsun merak etme !

Motosikleti
Ns200 15"
Forumdonanım'da epey bir dolanmışlığım var , Bebe yuvası olduğu için oraya uğramaz oldum..
Burası Motor Camiasıdır , Akıllı usduruplu ortam olur diye düşünmüştüm , Ama yalan yok Forumdonanım ile mukayese edilmez. Hakkını verelim.
Burada genelde dört tip Karakter oluyor ,
1. tip Bebe Takımı , Aman bir mevzu çıksada laf çakıp kendimi ıspatlasam havasındaki Ergenler :)) Maalesef Keçinin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş. Bundan kaçış yok farkındayım.
2. Tip , Nadiren gelip ortama bakıp çıkan , etliye sütlüye karışmayan ama Başı sıkıştığında fikir soran cevabı buluncada Teşekkür bile etmeden ortamdan sıvışanlar.
3. Tip , Akıllı uslu yorum yapan ama Ergenler ( 1. Tip ) tarafından kendilerini ıspat etme şansı olarak sürekli eleştiriye maruz kalan Bizim Mazlum.
4. Tip .. Olmuş ve Pişmiş tayfa takımı .

Olmuş .. derken Hiç olabilenleri kastettim.

Bu arada .. Mazluuummmm , Pişiyorsun merak etme !
Forumda en sevmediğim olaylardan biride problem çözüldüğünde buraya paylaşmamaktır, paylaşsa en azından başına gelen bir daha çözüm aramakla uğraşmaz. Zorunda değil ama forumda destek sağlamak güzel bir olay.

Forumda en sevmediğim olaylardan biride problem çözüldüğünde buraya paylaşmamaktır, paylaşsa en azından başına gelen bir daha çözüm aramakla uğraşmaz. Zorunda değil ama forumda destek sağlamak güzel bir olay.
Forumdonanımda Milletin problem Çözeni olmuştum. Misal , arabasında problem var çözülememiş gibi.. Rica minnet yazıyor.
Git diyorum falancaya selamımı söyle işini görür.. İşi görülüyor , bi teşekkür yazmaya üşeniyorlar.
Ben arada girip birşeylar karalamayı çok seviyorum , Birde Meslek ile ilgili mevzular olunca , AutoCad kursuna giderken bir forum bulmuştum , Kursta öğrendiğimin on katını forumda öğrendim .. Bilgi paylaşıldıkça büyüyor..

arkadaslar bugun istanbul a geldim.
allah belasını versin bu sehrin. yaa 16 : 00 da işten cıkmak bile hiçbişeye yaramıyor inanırnısımız.

neyseki motorum var. büyük motorumla skuterlar bile kaçamıyor benden, neyse ..

total i geçtim, 100 m ilerde baktım maybach trafikte sürünüyor.ilerleyemiyor zavallı. içindeki milyonluk adam ama istanbul trafiğini aşamıyor..

ulan dedim.. zenginin parasını verip elde edemeyeceği tek lüks trafikte akıp gitmek olabilir.
var mı başka istisna ? yook. evet .

goruyosunuz arkadaslar motosiklet ne kadar benzersiz bişey! !

bana deseler, istanbul da her gün işe ferrari ya da ozel şöförün maybach la goturcek seni.

istemem..çünkü dünyada en değerli şey zamandır!! ayrica çok canım sıkılıyo benim trafikte, yapamam.
O zenginlerin para verse de yaşayamayacağı tek şey nedir biliyor musunuz?.....
Ben bilmiyorum. Zengin adam, parası olan adam her istediğini elde edebilir. Onun için boşuna kasmayın. Emin olun o maybach lı trafikte takılmak istemeseydi, takılmazdı. Sizin için zorunlu olan bir şey , onlar için sadece tercihtir. Bizler bile o insanlar için sadece teferruatız.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Forumdonanımda Milletin problem Çözeni olmuştum. Misal , arabasında problem var çözülememiş gibi.. Rica minnet yazıyor.
Git diyorum falancaya selamımı söyle işini görür.. İşi görülüyor , bi teşekkür yazmaya üşeniyorlar.
Ben arada girip birşeylar karalamayı çok seviyorum , Birde Meslek ile ilgili mevzular olunca , AutoCad kursuna giderken bir forum bulmuştum , Kursta öğrendiğimin on katını forumda öğrendim .. Bilgi paylaşıldıkça büyüyor..
DH forumda nickiniz neydi?

arkadaslar bugun istanbul a geldim.
allah belasını versin bu sehrin. yaa 16 : 00 da işten cıkmak bile hiçbişeye yaramıyor inanırnısımız.

neyseki motorum var. büyük motorumla skuterlar bile kaçamıyor benden, neyse ..

total i geçtim, 100 m ilerde baktım maybach trafikte sürünüyor.ilerleyemiyor zavallı. içindeki milyonluk adam ama istanbul trafiğini aşamıyor..

ulan dedim.. zenginin parasını verip elde edemeyeceği tek lüks trafikte akıp gitmek olabilir.
var mı başka istisna ? yook. evet .

goruyosunuz arkadaslar motosiklet ne kadar benzersiz bişey! !

bana deseler, istanbul da her gün işe ferrari ya da ozel şöförün maybach la goturcek seni.

istemem..çünkü dünyada en değerli şey zamandır!! ayrica çok canım sıkılıyo benim trafikte, yapamam.
Illaki onunda bir bildiği vardır adaş yoksa kimse o eziyeti çekmek istemez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar