Maybach ın maslak trafiğinde ilerleyememesi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar bugun istanbul a geldim.
allah belasını versin bu sehrin. yaa 16 : 00 da işten cıkmak bile hiçbişeye yaramıyor inanırnısımız.

neyseki motorum var. büyük motorumla skuterlar bile kaçamıyor benden, neyse ..

total i geçtim, 100 m ilerde baktım maybach trafikte sürünüyor.ilerleyemiyor zavallı. içindeki milyonluk adam ama istanbul trafiğini aşamıyor..

ulan dedim.. zenginin parasını verip elde edemeyeceği tek lüks trafikte akıp gitmek olabilir.
var mı başka istisna ? yook. evet .

goruyosunuz arkadaslar motosiklet ne kadar benzersiz bişey! !

bana deseler, istanbul da her gün işe ferrari ya da ozel şöförün maybach la goturcek seni.

istemem..çünkü dünyada en değerli şey zamandır!! ayrica çok canım sıkılıyo benim trafikte, yapamam.

Motosikleti
Yamaha XSR700
çünkü dünyada en değerli şey zamandır!! ayrica çok canım sıkılıyo benim trafikte, yapamam.
Eğer trafikte kazandığın zamanla milyonlar kazanmıyorsan çok da bir önemi yok. Zira maybach'ın içinde oturan adam o arabanın içinde trafikteyken bile milyonlar kazanıyordur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zenginin parasını verip elde edemeyeceği tek lüks trafikte akıp gitmek olabilir.
helikopter

Eğer trafikte kazandığın zamanla milyonlar kazanmıyorsan çok da bir önemi yok. Zira maybach'ın içinde oturan adam o arabanın içinde trafikteyken bile milyonlar kazanıyordur.

helikopter

yaa hersey para mı ya ?
adam evine gidip yatmak istiyor belki ?
belki çişi geldi ama trafikte ?

helikopter kullanışlı değil
.

Motosikleti
Yamaha XSR700
yaa hersey para mı ya ?
adam evine gidip yatmak istiyor belki ?
belki çişi geldi ama trafikte ?

helikopter kullanışlı değil
.
dünyada en değerli şey zamandır!!
Zamanla yarışan birisi eve gidip yatmaz. Yatmak istediği her an zaten kendisine vakit yaratabilecek kapasitededir. Adamlar yaşadığı her saniyeyi para kazanma potansiyeli olarak görüyorlar.

Bir de helikopterin nesi kullanışlı değil? Ağaoğlu ofisine 3'er 5'er kızları yığıyordu helikopterle.

Bir ara hırbo vardı o gitti foruma buraklar dadandı.
kardesim senin benimle bir derdin mi var?
15 50 yağ oneriyosun zaten millete bişey bildiğin yok ama tartısma olmasın diye yazmıyorum..

derdin varsa söyle

Zamanla yarışan birisi eve gidip yatmaz. Yatmak istediği her an zaten kendisine vakit yaratabilecek kapasitededir. Adamlar yaşadığı her saniyeyi para kazanma potansiyeli olarak görüyorlar.

Bir de helikopterin nesi kullanışlı değil? Ağaoğlu ofisine 3'er 5'er kızları yığıyordu helikopterle.

ya bunlar sürekli iş kovalıyosa yasadıkları hayat değil.

bence düşündüğün gibi değil.

Motosikleti
Triumph Trident 660
kardesim senin benimle bir derdin mi var?
15 50 yağ oneriyosun zaten millete bişey bildiğin yok ama tartısma olmasın diye yazmıyorum..

derdin varsa söyle

ya bunlar sürekli iş kovalıyosa yasadıkları hayat değil.

bence düşündüğün gibi değil.
Burakları çekemeyen anten taksın mı diyelim 😀

Zenginin malı züğürdün çenesini yorar lafına güzel bir örnek.
O adam trafiği önemsemiyor ki arka da kahvesini içiyor viski yudumluyor senin benim gibi zamanla yarışmıyor.
İş yerine gidip kaç milyon tl kazandığına bakıp etiler de en lüx mekanda yemek yiyecek en fazla yetişeceği şey bu.

O arkadaş 15w50 önerim hakkında bir şey sorarsa niye önerdiğimi yazarım merak etme rahat ol..

Motor almadan önce işe mercedes ile gidip geliyordum, kim kaç milyonluk kocaman mercedes metrobüsle. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Reisin kadrini kıymetini bilememişiz.

Son düzenleme:
pıyy. şu vizyonsuzluğa verilen örneklere bakın.

viski içiyomus arkada, etilerde yemek düşünüyomuş falan..

ulen twitter ın ceo su her sabah 8 km lik iş yerine yürüyomuş adam.. allahın ortadoğuları sizi..aklınız fikriniz yeme içmede.

bir insanın başka ihtiyacları yok çünkü değil mi ? ve bunun için zaman gerektiğini anlayamayacak kadar sığsınızz.

yazık. çok yazık

pıyy. şu vizyonsuzluğa verilen örneklere bakın.

viski içiyomus arkada, etilerde yemek düşünüyomuş falan..

ulen twitter ın ceo su her sabah 8 km lik iş yerine yürüyomuş adam.. allahın ortadoğuları sizi..aklınız fikriniz yeme içmede.

bir insanın başka ihtiyacları yok çünkü değil mi ? ve bunun için zaman gerektiğini anlayamayacak kadar sığsınızz.

yazık. çok yazık
cahille cahil olunmaz da ..
Konuyu orta doğuya nasıl getirdin onu anlamadım.
Benim tanıdığım biri var maybach sahibi adam işlerini oturtmuş geziyor yiyor içiyor.
Paran olsa aklın fikrin tabi yeme içmekte olacak en lüx arabaya bineceksin.Adamın trafik sorunu yok sana dert olan ne.
Başka ne yapacak ?
Bu ülkenin zenginleri senin bahsettiğin ceolar gibi yaşayamaz bunu bir anla önce.
Şu forma katılan yenilerin ya da trollerin yemin ediyorum üslup sorunu var.
Şu forumun eskilerinin gözünü seveyim. kaç yaşın da insanlar yıllardır bura da birbirlerine laf atarken kayağa davet ediyorlar o kadar kaliteliler.
Birde senin gibi tiplere bakıyorum.
Laf anlatmak bile zor geliyor.
Helikopter kullanışlı değil diyen birine gerçi ne anlatacaksın ki.

cahille cahil olunmaz da ..
Konuyu orta doğuya nasıl getirdin onu anlamadım.
Benim tanıdığım biri var maybach sahibi adam işlerini oturtmuş geziyor yiyor içiyor.
Paran olsa aklın fikrin tabi yeme içmekte olacak en lüx arabaya bineceksin.Adamın trafik sorunu yok sana dert olan ne.
Başka ne yapacak ?
Bu ülkenin zenginleri senin bahsettiğin ceolar gibi yaşayamaz bunu bir anla önce.
Şu forma katılan yenilerin ya da trollerin yemin ediyorum üslup sorunu var.
Şu forumun eskilerinin gözünü seveyim. kaç yaşın da insanlar yıllardır bura da birbirlerine laf atarken kayağa davet ediyorlar o kadar kaliteliler.
Birde senin gibi tiplere bakıyorum.
Laf anlatmak bile zor geliyor.
Helikopter kullanışlı değil diyen birine gerçi ne anlatacaksın ki.

ya kıvanc tatlıtuğ a benzeyen arkadas, sen şimdi ahhh nerde oo eskiler diyerek ortamdan sıvışmaya calışma. ben bişey demedim.

"İş yerine gidip kaç milyon tl kazandığına bakıp etiler de en lüx mekanda yemek yiyecek en fazla yetişeceği şey bu."

işte bu senin vizyon.

gerçi hata bende.senden farklı düşünmeni beklememek lazım...özür.

bir de soze fakirin çenesi diyerek girip bana cahil diyerek bitiriyor :)) hey allahım yavvv

aaah helikopter eleştirini yeni gördüm.

bak kıvanç, öncelikle şunu anlamanız lazım ki ulkede her maybach sahibinin helikopteri yoktur. oran 1/70 falan olabilir.

siz ülkedeki her zengini Ahmet nazif zorlu mu sanıyosunuz gençler :)

ayrıca heryerde heliport mu var ya.. neyse.
birkan bana bir daha yazmaz artık. küstü muhtemelen.

Son düzenleme:
arkadaslar bugun istanbul a geldim.
allah belasını versin bu sehrin. yaa 16 : 00 da işten cıkmak bile hiçbişeye yaramıyor inanırnısımız.

neyseki motorum var. büyük motorumla skuterlar bile kaçamıyor benden, neyse ..

total i geçtim, 100 m ilerde baktım maybach trafikte sürünüyor.ilerleyemiyor zavallı. içindeki milyonluk adam ama istanbul trafiğini aşamıyor..

ulan dedim.. zenginin parasını verip elde edemeyeceği tek lüks trafikte akıp gitmek olabilir.
var mı başka istisna ? yook. evet .

goruyosunuz arkadaslar motosiklet ne kadar benzersiz bişey! !

bana deseler, istanbul da her gün işe ferrari ya da ozel şöförün maybach la goturcek seni.

istemem..çünkü dünyada en değerli şey zamandır!! ayrica çok canım sıkılıyo benim trafikte, yapamam.

Maybach'da oturan adam Tabakhaneye poh yetiştirmiyor :)) Oturduğu yerden para basıyor , emin ol . Onun zamanla işi olduğunda ya Özel tekne yada Özel uçak falan kaldırır. Arka koltukta Captain Black Royal tütünlü Piposunu yakmış , akşam için Boğaz manzaralı bilmem ne restoranından yer ayırtıyor .. Yani. fazla kasma

ya kıvanc tatlıtuğ a benzeyen arkadas, sen şimdi ahhh nerde oo eskiler diyerek ortamdan sıvışmaya calışma. ben bişey demedim.

"İş yerine gidip kaç milyon tl kazandığına bakıp etiler de en lüx mekanda yemek yiyecek en fazla yetişeceği şey bu."

işte bu senin vizyon.

gerçi hata bende.senden farklı düşünmeni beklememek lazım...özür.

bir de soze fakirin çenesi diyerek girip bana cahil diyerek bitiriyor :)) hey allahım yavvv

aaah helikopter eleştirini yeni gördüm.

bak kıvanç, öncelikle şunu anlamanız lazım ki ulkede her maybach sahibinin helikopteri yoktur. oran 1/70 falan olabilir.

siz ülkedeki her zengini Ahmet nazif zorlu mu sanıyosunuz gençler :)

ayrıca heryerde heliport mu var ya.. neyse.
birkan bana bir daha yazmaz artık. küstü muhtemelen.
Ben küsmem.

Yarın bir Etiler Ulustan geç araçlara bak iftar saati .
4 milyon tl den ağşa araba yok dün o taraftaydım.
Gayet basit söyledim bunların zamanla alakası yok fakir olarak ilk başta bizi kattım baktım lafı orta doğuya vizyona getirmişsin cahilce geldi.
Dediğime geldik işte zenginin malı yordu adamın arabasını bura da konu eden sensin ben kimin ne yediğine kimin hangi arabaya neye bindiğine bakmam şahsen.
Zenginlerin nasıl para yediklerini nasıl rahat olduklarını bildiğim için yazdım.
Yani o adam senin gibi korumalar işe yaramaz diye konu açıp 100 tl pazarlığını yapmaz mesela :D

ahaha captain black royale tutunu diyen de geldi :))

ulen bu forumun uyelerine 50 60 milyon ikramiye çıksa hepsi viski içmekten alkolik veya puro tutturmekten gırtlak kanseri olur.

obez zaten yuzde yuz allahın emri :d

yavv super ortam valla burası

kardes.. ben beleşçi insanı sevmem. zaten tombik doner fiyatına veriyorum bunun da pazarlığını yapana mal yok.

Motosikleti
K 1600 GTL
ahaha captain black royale tutunu diyen de geldi :))

ulen bu forumun uyelerine 50 60 milyon ikramiye çıksa hepsi viski içmekten alkolik veya puro tutturmekten gırtlak kanseri olur.

obez zaten yuzde yuz allahın emri :d

yavv super ortam valla burası

kardes.. ben beleşçi insanı sevmem. zaten tombik doner fiyatına veriyorum bunun da pazarlığını yapana mal yok.
Müthiş bir enerjin var Burakcım iyi ki geldin şu foruma, senden önce ölü toprağı serpilmiş gibiydi valla....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar