o kadar......Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır.
Atalarımız demişse vardır bir bildikleri dimi ?
Panık yaptıgım yok azıcık geyık olsn sohbet edelım dıye actım kı olduda zaten.sasırdııgm noktada mart ayında yagmasından zıyade hava 5 derece gosterırken yagmasıydı ama neyse bosver...o kadar......
taaaaaa.....mayalara gitmene ne gerek var kardeşim azıcık ecdadına baksaydın bu kadar panik yapmana gerek olmadığını görürdün
sağlıcakla kal...
mandalinamı:cyclopsan:cyclopsan:sunny:5 dakika kadar önce ömrümde gördüğüm en büyük taneli kar yağışına şahit oldum...
inanın bazıları hemen hemen mandalina büyüklüğünde iniyordu...
ailecek camda dumur olduk..
ama herzamanki gibi bişeye yaramayacak...r:
Bir nevi kapanış gibi düşünüyorum ben...
mayalar hanı maya uygarlıgı var m.ö. Yasamıslar takvım yapmıslar aralık 2012de son buluyor... Anladınben sasırdım durduk yere sıcak havada ıstda yagması garıp geldı bana...
mandalinamı:cyclopsan:cyclopsan:sunny:
yaa yok arkadas bu forumda ne takıntılı ınsanlar var bırazdan benı putperes de ılan ederler yuhh dıorum baska bsy demıyorum geyık olsn dıye actıgım konuya ogut verır hale geldınız neden cok bılmıslık yerınee aa bır anda kar mı yagdı yada eyvah dunyanın sonu gelıoms fln dıye takılsanız olmaz dımı.Hemen ısı atalarımıza bagladınız yetmedı dıne dogru gıdıyor hayırlısı bakalım...
Kesin amerikanın işi var bunda HAARP gibi![]()
hepsi demedim..
bazıları neredeyse o boyuttaydı...(mandalina var,MANDALİNA var)
keşke kameranın bataryası dolu olsaydı.....r:
mayalar hanı maya uygarlıgı var m.ö. Yasamıslar takvım yapmıslar aralık 2012de son buluyor... Anladınben sasırdım durduk yere sıcak havada ıstda yagması garıp geldı bana...