Mayalara inansak mı Kay yagıyor.

Kaylay düşey
Düşey düşey ağlayım
Hep işmini
Hep işmini anayıııııııımmmm!!!!

:)

Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır.

Atalarımız demişse vardır bir bildikleri dimi ?
o kadar......
taaaaaa.....mayalara gitmene ne gerek var kardeşim azıcık ecdadına baksaydın bu kadar panik yapmana gerek olmadığını görürdün
sağlıcakla kal...

o kadar......
taaaaaa.....mayalara gitmene ne gerek var kardeşim azıcık ecdadına baksaydın bu kadar panik yapmana gerek olmadığını görürdün
sağlıcakla kal...
Panık yaptıgım yok azıcık geyık olsn sohbet edelım dıye actım kı olduda zaten.sasırdııgm noktada mart ayında yagmasından zıyade hava 5 derece gosterırken yagmasıydı ama neyse bosver...

5 dakika kadar önce ömrümde gördüğüm en büyük taneli kar yağışına şahit oldum...

inanın bazıları hemen hemen mandalina büyüklüğünde iniyordu...

ailecek camda dumur olduk..

ama herzamanki gibi bişeye yaramayacak...:pr:
mandalinamı:cyclopsan:cyclopsan:sunny:

mayalar hanı maya uygarlıgı var m.ö. Yasamıslar takvım yapmıslar aralık 2012de son buluyor... Anladın:) ben sasırdım durduk yere sıcak havada ıstda yagması garıp geldı bana...

inanma kardeşim böyle şeylere işimiz mayalara kaldıysa oooooooohhhoooooooooh

şubatta yazı yaşadığımızda oldu nisanda kışı yaşadığımızda oldu

yaa yok arkadas bu forumda ne takıntılı ınsanlar var bırazdan benı putperes de ılan ederler yuhh dıorum baska bsy demıyorum geyık olsn dıye actıgım konuya ogut verır hale geldınız neden cok bılmıslık yerınee aa bır anda kar mı yagdı yada eyvah dunyanın sonu gelıoms fln dıye takılsanız olmaz dımı.Hemen ısı atalarımıza bagladınız yetmedı dıne dogru gıdıyor hayırlısı bakalım...

yaa yok arkadas bu forumda ne takıntılı ınsanlar var bırazdan benı putperes de ılan ederler yuhh dıorum baska bsy demıyorum geyık olsn dıye actıgım konuya ogut verır hale geldınız neden cok bılmıslık yerınee aa bır anda kar mı yagdı yada eyvah dunyanın sonu gelıoms fln dıye takılsanız olmaz dımı.Hemen ısı atalarımıza bagladınız yetmedı dıne dogru gıdıyor hayırlısı bakalım...

arkadaş; ciddiye alınmaktan şikayet eder olmuşsun. biz espiriyi anladık az biraz. sende bizi anla ödeşelim :)

yarın güneşli raad olun beyler :D haftasonuda gazlarsınız 10 derecenin üstüne çıkacak.

aynen lapa lapa yağdı bi ara...yarından itibaren ısı artacak..pazar günü baharı kemiklerinizde hissedersiniz...garanti veriyorum...:p

yau mayaların da vardır bi bildikleri tabi de, dünyanın ekseni neyim kaymış ya şu japon depreminden sonra. yarım derece yarım derecedir hani :)... bişey olmaz. temmuz ortasında kar yağdığı zamanlar olan bir gezegende, hava 5 derece iken yağmur yağabilir.

yaz aylarında hava 20 derece iken yağmur yağabiliyosa, 5 derecede kar yağması makul bence :D... ama yeter arkadaş. bi yağdın iki yağdın. ne alıp veremediği varsa. bi çıkıp gidemedi hayatımızdan :D motosiklet garajda, sür beni, sür beni diye yırtınıyor.

mayalar hanı maya uygarlıgı var m.ö. Yasamıslar takvım yapmıslar aralık 2012de son buluyor... Anladın:) ben sasırdım durduk yere sıcak havada ıstda yagması garıp geldı bana...

MAyaları tebrik etmek lazım. Adamlar bizden önce miladi takvimin olacağını bile tahmın etmişler. :) Ben askerliğimi Van Başkale'de yaptığım sırada haziranda kar yağmıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar