maxi scooter önerisi için yardım

Mt ailesi selamlar. 4000 TL civarında ikinci el bir maxi scooter almak istiyorum. Sizce hangi modelleri tercih etmeyelim. İstanbul -Kocaeli arası her haftasonu gitmem gerekiyor. Dolayısıyla az yakan bir model lazım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bütçeni yazmamışsın motosiklet sepetinden araştırabilirsin. Güzel motorlar var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:32 ----------

pardon sonradan gördüm 4000 tl demişsin o paralara çin alabilirsin geçici olur ama işini görür.Ben çin motorlarına karşı değilim zira artık tüm motorlar orada yapılıyor..

Bütçeni yazmamışsın motosiklet sepetinden araştırabilirsin. Güzel motorlar var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:32 ----------

pardon sonradan gördüm 4000 tl demişsin o paralara çin alabilirsin geçici olur ama işini görür.Ben çin motorlarına karşı değilim zira artık tüm motorlar orada yapılıyor..
Diğer markaların (Japon) bazı modellerinin Çin de montajı yapılması Çin malı olduğunu göstermez.
Çin malı motosikletlerin bir çoğunun astarı yüzünden pahalıya gelir. Hele hele scooterları tam bir felaket olur.

30.000 tl daha :)))

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------

bence al bitane honda fizzy filan bak yoluna,o paraya maxiscooter alıcam diye kasma bence.

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler dostlar. Sanırım Sanırım bir 4000 daha bulmam gerekecek:)

hsk

SYM evo 200 ler var 6.000 civarı ikici elleri kullanıcı yorumları da güzel istrsen bi göz at.

ortanın üstü sym olabilir.
fiyatlarına bakmadım ama gts250 iyidir.
uzundur kullanıyorum,
bir iki sorun dışında çok yamuğunu görmedim,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar